Indymedia NL
Vrij Media Centrum Nederland
Indymedia NL is een onafhankelijk lokaal en mondiaal vrij communicatie orgaan. Indymedia biedt een andere kijk op het nieuws door een open publicatie methode van tekst, beeld & geluid.
> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
Het economisch politiek systeem 
nn - 28.06.2011 22:07

Het gaat constant over Griekenland terwijl het toch duidelijk is dat het
gaat om de Euro en het overleven van het politiek economisch systeem dat overheersend is momenteel in de wereld. Die vlek die Griekenland heet ach
daar hebben die heersende krachten geen medelijden mee. Griekenland kan wel " overboord " volgens die krachten. Waarom dat nog niet is gebeurd ?
Of is het al gebeurd ? Tsja wie volgt ? Portugal Ierland...Spanje Belgie...NEDERLAND. Ik vraag me af waar China blijft met geld voor steun.
Dat heeft er toch alle belang bij dat de status quo gehandhaafd blijft en het heeft poen genoeg.
Denk na ajb. over een alternatief voor dat overheersende politiek economische systeem. De tijd dringt.
> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
DISCLAIMER: Indymedia NL werkt volgens een 'open posting' principe om zodoende de vrijheid van meningsuiting te bevorderen. De berichten (tekst, beelden, audio en video) die gepost zijn in de open nieuwslijn van Indymedia NL behoren toe aan de betreffende auteur. De meningen die naar voren komen in deze berichten worden niet zonder meer door de redactie van Indymedia NL gesteund. Ook is het niet altijd mogelijk voor Indymedia NL om de waarheid van de berichten te garanderen.