Indymedia NL
Vrij Media Centrum Nederland
Indymedia NL is een onafhankelijk lokaal en mondiaal vrij communicatie orgaan. Indymedia biedt een andere kijk op het nieuws door een open publicatie methode van tekst, beeld & geluid.
> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
@Rechtloos 
rood vlees - 07.07.2011 21:50

ik ben het in elk geval deels met je eens. persoonlijk voel ik niets voor openlijk geweld als er geen uitzicht is op overwinning. er is "een" taal die elk land spreekt, "een " taal die door iedereen begrepen wordt en dat is GELD. pak ze op financiele basis zo hard als mogelijk. na elke ontruiming of elke gewelds uitbarsting van de overheid moet er zo'n financiele klap uitgedeeld worden dat de inwoners (de belastingbetaler) in opstand komt en vragen gaat stellen of het nog wel loont om op deze voet verder te gaan. kraakwet = kapitaal bescherming en als handhaven meer kost dan er beschermd moet worden zal dat zeker een inpact hebben op de "gewone" burger.

tevens moet er een registratie komen van asso cobs, foto, naam, adres, daad. ze nemen onze privacy af, laten we hetzelfde met hun doen. name and shame heet dat.

helaas liggen mensen liever met een joint op de bank. en in je eentje begin je ook niet veel. als iemand dit initatief neemt ben ik er zeker bij.
'recht op anonimiteit' 
nn - 07.07.2011 22:44

ik probeer op internet de wettelijke basis van het 'recht op anonimiteit' te vinden maar die zie ik nergens. In het artikel waarnaar wordt gelinkt in de eerste aanvulling is er wel een linkje naar de grondwet maar het woord 'anonimiteit' komt daar niet in voor.

kan iemand me dit uitleggen?
Schijnheilig met recht 
Rechtloos - 07.07.2011 20:58

Aan de ene kant roepen ze op tot aktie, maar als iemand oppert op de website om de straten open te breken zoals de jaren 60-70 en een barricade op te werken word het snel verwijderd ????

Ze willen wel vechten tegen het systeem maar zoals rechtst geïndoctrineerd word er enkel met bloemen gegooid !!!

Vuur bestrijd je niet met bloemen, die verbranden dan !!!

Zoals elk oorlogsgebied behoort links een front te hebben, laten we die maken en dan doorgroeien.

Maar mijn woorden zijn natuurlijk niet in lijn met indymedia sencuur dus zal wel snel verwijderd worden .



ook massa-arrestaties in gezellig maleisie 
nn - 10.07.2011 11:34

nou, he, poe, dus wat zeuren we nou, toch? niet dan? de lokale afdeling van de PVV in Kuala Lumpur pakt er minstens tien keer zo veel op!

 http://www.volkskrant.nl/vk/nl/2668/Buitenland/article/detail/2616001/2011/07/09/1600-arrestaties-tijdens-massabetoging-in-Kuala-Lumpur.dhtml
> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
DISCLAIMER: Indymedia NL werkt volgens een 'open posting' principe om zodoende de vrijheid van meningsuiting te bevorderen. De berichten (tekst, beelden, audio en video) die gepost zijn in de open nieuwslijn van Indymedia NL behoren toe aan de betreffende auteur. De meningen die naar voren komen in deze berichten worden niet zonder meer door de redactie van Indymedia NL gesteund. Ook is het niet altijd mogelijk voor Indymedia NL om de waarheid van de berichten te garanderen.