Indymedia NL
Vrij Media Centrum Nederland
Indymedia NL is een onafhankelijk lokaal en mondiaal vrij communicatie orgaan. Indymedia biedt een andere kijk op het nieuws door een open publicatie methode van tekst, beeld & geluid.
> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
uit dit artikel zijn aanvullingen verwijderd, zie spelregels
Toelichting gevraagd 
Erwin - 25.07.2011 18:49

Kan een van de symphatisanten eens toelichten waarom het zo'n groot goed is dat deze mensen anoniem willen blijven? Het komt mij een beetje kinderachtig over namelijk. Daarnaast komt het ook over alsof ze geen verantwoordelijkheid willen nemen voor hun daden.

Kort samengevat is mijn vraag, waarom zou iemand de moeite nemen om s'morgenvroeg aanwezig te zijn bij de ontruiming, een duidelijke stelling innemen en zich uiteindelijk zodanig activistisch opstellen dat hij/zij wordt opgepakt. Als je vervolgens niet de behoefte hebt om te zeggen, ik ben persoon x, ik ben de volgende handelingen verricht en ik sta er volledig achter omdat...

De kans is aanwezig dat je straf krijgt maar dan sta je wel voor wat je doet. Dit zwijgen komt vooral over alsof ze hun verantwoordelijkheid voor hun eigen daden niet willen nemen.


> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
DISCLAIMER: Indymedia NL werkt volgens een 'open posting' principe om zodoende de vrijheid van meningsuiting te bevorderen. De berichten (tekst, beelden, audio en video) die gepost zijn in de open nieuwslijn van Indymedia NL behoren toe aan de betreffende auteur. De meningen die naar voren komen in deze berichten worden niet zonder meer door de redactie van Indymedia NL gesteund. Ook is het niet altijd mogelijk voor Indymedia NL om de waarheid van de berichten te garanderen.