Indymedia NL
Vrij Media Centrum Nederland
Indymedia NL is een onafhankelijk lokaal en mondiaal vrij communicatie orgaan. Indymedia biedt een andere kijk op het nieuws door een open publicatie methode van tekst, beeld & geluid.
> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
racisme 
nn - 26.07.2011 14:00

Mee eens: het is puur racisme dat moslims en arabieren (en andere volkeren/religies) in de regel (soms falselijk) genoemd worden als verbonden met terrorisme, maar dat joodse & pro-Israel terroristen en extremisten niet benoemd mogen worden. Anti-antisemitisem is een Herrenvolk racistische term om joden boven andere volkeren/religies te plaatsen.
!! 
:) - 27.07.2011 03:54

@nn; Selectieve bevrijdingen zijn nooit een oplossing, zo blijkt nogmaals
Indymedia schuldig aan opkomst 
A - 26.07.2011 13:47

De minister zou op het eiland een toespraak houden over ISRAEL.

Maar ga maar lekker verder met de linkse racistische nazi jodelarij (het raciale uitverkoren volk anti-anti-semitisme jodenstreek) en het cover geven aan deze extreem rechtse joden onder het mom van hetzelfde raciale anti-antisemitisme om joden voor alles vrij te pleiten, zoals dat het links activisme geheel verantwoordelijk is voor de opkomst van Israel extremist Wilders.

Net als Wilders, heeft Breivik (eenmaal raden waar die naam vandaan komt) niets met conservatief (extreem) rechts te maken, noch met vrijmetselarij waar hij een blauwe maandag meedraaide. Hij is een JOODS EXTREMIST. Stop bashing groepen die niets met joods extremisten te maken hebben.

Hij was nooit een christen, noch conservatief en eigelijk ook nooit volledig Europeaan (Midden Oosten heimat beloofde land Israel heeft geografisch niets met Europa te maken).

Onder cover van linkse anti-antisemitisme Nazi's die een vrijbrief en cover geven aan hun exremistische Israel jihadisten, krijgen deze mensen het voor elkaar om andere groepen te bashen die er niets mee te maken hebben. En het vermoorden van Moslims en linkse socialisten.
Niks nieuws ? 
nn - 26.07.2011 22:00

Moest meteen aan al die andere bekende daders denken allemaal mannen
trouwens de meesten niet erg bezig met een rechtvaardiging van hun moorden. Een recent Ned. voorbeeld Alphen a/d Rijn winkel centrum.
Mohammed B. ( ik had bijna Ali B. getypt...oeps ! ) die volgens de reguliere media zijn rechtvaardiging in de rechtzaal deels uit Readers Digest haalde. Wel grappig vind ik als het waar is. Last but not least
de UNA BOMBER. Ik heb toen hij in de belangstelling was zijn manifest proberen te lezen. Ik herinner me een redelijk dik " boekwerkje " ?
En de dames dan ? 50 % van de wereld bevolking bestaat uit nette mensen namelijk het vrouwelijk deel ? Ik denk van niet. Af en toe komt er weer eens een vrouws persoon boven drijven die een aantal oudjes in een verpleeg situatie naar de eeuwige jacht velden heeft geholpen of zo.
Concreet voorbeeld ? Tsja ze spreken toch wat minder aan dan de types met
de automatische wapens ? Maar dat massa moorden lijkt me kortom toch een
mannen ding. Helaas.
> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
DISCLAIMER: Indymedia NL werkt volgens een 'open posting' principe om zodoende de vrijheid van meningsuiting te bevorderen. De berichten (tekst, beelden, audio en video) die gepost zijn in de open nieuwslijn van Indymedia NL behoren toe aan de betreffende auteur. De meningen die naar voren komen in deze berichten worden niet zonder meer door de redactie van Indymedia NL gesteund. Ook is het niet altijd mogelijk voor Indymedia NL om de waarheid van de berichten te garanderen.