Indymedia NL
Vrij Media Centrum Nederland
Indymedia NL is een onafhankelijk lokaal en mondiaal vrij communicatie orgaan. Indymedia biedt een andere kijk op het nieuws door een open publicatie methode van tekst, beeld & geluid.
> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
uit dit artikel zijn aanvullingen verwijderd, zie spelregels
ehhh 
lezer - 29.07.2011 16:07

Blijft die antisemitische reaguurder hierboven eigenlijk gewoon staan of is er nog iemand wakker bij indymedia...?
kotsbrei aan leugens en verdraai bedrog 
NN - 29.07.2011 09:19

Veel bla-bla met een grote woordenbrei; komt mij nogal manipulatief en verdraaiend over.

Heel simpel: Breitner is een joodse naam, hij is een Israel extremist tegen moslims en wil daarbij christenen, vrijmetselaars, conservatieven en (extreem) rechts betrekken die er eigenlijk niets mee te maken hebben (maar dat is sinds 10 jaar hun spel).

Misschien heb je het nieuws gemist of speel je stommetje, maar Noorwegen was juist bezig met de Palestijnse zaak te verdedigen en Israel te veroordelen en de minister zou daarover een toespraak houden op dat eiland.

Raar he dat dit uit zowel de klassieke als alternatieve media wordt genegeert; een pot nat; allemaal dezelfde manipulatie voor de grootmachten aleen met een ander net zo misdadig/misleidend dogma. VAL DOOD JUDYMEDIA NAZI MOORDENAARS NSB HANDLANGERS!
blogs? 
nn - 28.07.2011 01:45

wat betreft puntje 3: wildersachtige blogs? dat is wel erg eufemisties, die verkeerde associatie wordt ongeveer standaard gemaakt in alle publieke media.

ik weet niet of je dat niet wil zien of gewoon niet onderkent. dat je dan in 5 weer denigrerend uithaalt naar blogs , hoewel er idd. genoeg onzin bestaat, vind ik op een of andere manier ook weer niet zo fraai. heb je iets tegen alle blogs of alleen de fascistoide?

zijn de kranten ok of zo? nee die nadruk op nu al 'onderbuik'blogs daar ontgaat me een beetje het nut van. nou ja misschien omdat ik dat soort rommel dan ook niet lees.
onder elkaar... 
NN - 02.08.2011 00:09

Sammy & Mosayad hebben een plannetje; de een blondeert zijn haar en de ander laat zijn neus opereren:

 http://www.telegraph.co.uk/news/worldnews/europe/norway/8660863/Norway-shooting-stepbrother-of-Crown-Princess-among-those-killed-by-Anders-Breivik.html
"He had surgery on his forehead, nose and chin and said he was very satisfied with the results"

En wat een resultaten:

 https://secure.wikimedia.org/wikipedia/en/wiki/Anders_Behring_Breivik#Islamophobia
"He was at first described by many in the media as a Christian Fundamentalist, Christian terrorist, nationalist, Neo-Nazi and right-wing extremist, Although self-identified as a Christian, others have questioned whether Breivik was in fact a fundamentalist Christian or even a Christian at all."

(met dank aan hun raciale anti-antisemitisme verdraai-bedrog handlangers in vrijwel alle facetten van het politieke spectrum en media)

Amserdams-Joodse (galgen)humor, OK. Bij joden onder elkaar kan het wél gezegd worden:

 http://www.jpost.com/International/Article.aspx?id=230762
"The Jerusalem Post describes him as pro-Israel and strongly opposed to Islam, and asserts that his manifesto includes "extreme screed of Islamophobia" and "far-right Zionism" "
 http://www.jpost.com/International/Article.aspx?id=230762

Ook weten we allemaal waaraan English Defence League haar naam heeft ontleend evenals duivelse pa David Breivik, die al veel eerder met zoonlief brak om iets triviaals en matriarchaal door vrouwen tegen zoonliefs zin liet opvoeden; de geschiedenis van een in de familie en cultureel misplaatste Hitler lijkt zich te herhalen om tot dergeijke waanzinnige daden te komen.

Tsja; lees maar verder in de wiki; Eurabia, Hindus, Japanners, Hirschi Ali, Geert Widers, combat training 'Russen'; ik heb het allemaal vanaf bijna 10 jaar geleden in Nederland zien gebeuren. Niemand interesseerde het wat, niet links, niet rechts. Maar nu is het tijd dat ik mijn mond houdt. Alle sites en 10 jaar werk is gewist; zoek het verder maar lekker zelf uit. Had 10 jaar geen zin dat hapklaar aan te bieden, dus misschien staan er daarom wel anderen op in dit niemandsland dat ik nu verlaten heb. De meeste informatie (oa google cache en waybackmachine) is nu nog wel bij elkaar te puzzelen voor wie dat belangrijk vind en er tijd in steekt. "It doesn't mean a thing, if it ain't got a swing" - Ajuus paraplu.
beetje overdreven... 
NN - 29.07.2011 10:50

(laatste was making an emotional/drunken point; I've had a rough time last 10 years not being heard about these people. I know mot activists are just into this for doing good work!)
klopt 
inderdaad - 28.07.2011 11:46

Dat klopt, ook in kranten (tv niet bekeken de laatste tijd...) wordt deze vergelijking gebruikt. maar ik heb het idee dat juist omdat die wat meer tijd krijgen/nemen voor de productie (in vergelijking met internet-media) er wat minder wild geasocieerd wordt dan op de blogs. Maar ik lees dan alleen NRC. Die overigens in de eerste berichtgeving verschrikkelijk uit de bocht vloog door zelfs toen al bekend was dat de dader een blanke Noor was, hoofdzakelijk richting Al Qaida te spekuleren. Maar dat is weer een ander verhaal
huh? 
nee - 27.07.2011 13:34

Wat doet die achtelijke Afshin Ellian er in godesnaam toe?
Was hij een christenfundamentalist?  
ja - 27.07.2011 13:07

 http://www.elsevier.nl/web/Opinie/Afshin-Ellian.htm
fascist 
fascist - 27.07.2011 17:14

wtf is je punt?
het is een fascist ...
Nee een belangrijk punt had iedereen over het hooft gezien...
maar goed als jij het nodig vind jezelf te profileren als fascisme expert daar kan ik nog mee leven.
Je eind conclusie daarin tegen is echt te klein voor woorden en getuigt van net zo een tunnel visie als die fanatieke eenling.
Zowel extreem links als rechts doen aan ranzige propaganda gestoeld op emoties en onderbuik gevoelens en leugens.
Het idealisme is een borderliner alleen in staat alles zwart wit te bekijken en dit terwijl er geen totale waarheid is.
Mensen die hun eigen geestelijke gestoordheid projecteren op propaganda komen zowel voor bij extreem links als rechts.
Jouw stuk kan bv iemand "inspireren" om geert wilders te vermoorden met het idee dat dit mensenlevens kan sparen....
wat maakt jouw dat? Een moordenaar een ophitser mede verantwoordelijk voor de daden van een ander?
Moet de ontwerper van de poster waar pim f afgebeeld word als hitler vervolgd worden omdat hij folkert heeft geïnspireerd ?
Wat de wereld nodig heeft is the next step een einde aan rechts en links die de wereld achterlijk simpel maken omdat de simpele zielen het anders niet begrijpen.
Wat je gezien hebt in noorwegen is wat er gebeurt als zowel rechts als links zover gaan in het onderdrukken van emoties en gevoelens om maar aan de macht te blijven dat er niks overblijft dan extreem geweld in combinatie met een zieke geest (waar de wereld vol mee zit).





Petertje! 
duh - 27.07.2011 19:38

Siebelt ziet altijd overal de Internationale Socialisten achter...
petertjuh! 
doeidoei - 27.07.2011 20:03

Het komt hard aan in jullie kringen, maar moet je niet bij je maatje keesjedadu-ratje verder gaan reaguren? Oh wacht nee, die heeft de boel afgesloten omdat er alleen nog fans van de noorse massamoordenaar hun kromme zinnetjes in kwamen tiepen
Molotof - 28.07.2011 12:52

Sociaal-democraten zijn ook "rechts", zo'n idioot verandert daar niks aan. Met deze tiepjes kun je niet geweldloos blijven. Wie tot ridder geslagen wil worden zegt het maar.
Ik kijk nooit geenstijl. Jullie geenstijlers, ridders, geert wildertjes, liberalen, postmodernen en andere suïcidalen mogen mijn uitkering betalen en moeten verder jullie bek houden.
De unabomber kwam wèl op voor het leven.
storm 
/-; - 27.07.2011 19:51

@duh: Peter Storm, oprichter van de IS, bewierookt keesje al tijden...
 http://www.globalinfo.nl/Nieuws/wat-punten-na-het-noorse-bloedbad.html
> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
DISCLAIMER: Indymedia NL werkt volgens een 'open posting' principe om zodoende de vrijheid van meningsuiting te bevorderen. De berichten (tekst, beelden, audio en video) die gepost zijn in de open nieuwslijn van Indymedia NL behoren toe aan de betreffende auteur. De meningen die naar voren komen in deze berichten worden niet zonder meer door de redactie van Indymedia NL gesteund. Ook is het niet altijd mogelijk voor Indymedia NL om de waarheid van de berichten te garanderen.