Indymedia NL
Vrij Media Centrum Nederland
Indymedia NL is een onafhankelijk lokaal en mondiaal vrij communicatie orgaan. Indymedia biedt een andere kijk op het nieuws door een open publicatie methode van tekst, beeld & geluid.
> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
aan 'nn' 
anja - 03.08.2011 22:45

lees het bericht eerst effe, voordat je wat kraait...
No borders 
ook een zwaaier - 03.08.2011 23:52

Ik snap de kritische reactie wel. De kop van het ravage artikel zet een toon neer waar ik me ook niet prettig bij voel (een beetje beschamend vind ik het zelfs). Ik heb enorme bewondering voor de mensen die al zo lang uit principe in vreemdelingendetentie zitten en hebben gezeten. Toen ik daar gisteren aan het zwaaien en lawaaien was, was dat echter, net als altijd, met aandacht voor iedereen die op die rot-boten zit.
Dat deze Zaanse Schande nu bij meer activisten onder de aandacht staat is alleen maar heel mooi. Ik denk dat het voor alle mensen op de boten geweldig is als we er inderdaad, zoals beloofd, iedere maand staan.

Tot de volgende lawaaidemo!

Moet dat nou zo? 
Medezwaaier - 03.08.2011 22:15

De aanvuller, hierboven heeft vast niet het stukje v.d.Ravage-site gelezen. Daar wordt wel geschreven dat de de lawaaiactie bedoeld was voor alle gevangenen......hoor! Evident beste medezwaaier.
Waarom je zo onsympathiek post begrijp ik niet? Daarin tegen zou je ook
(eventueel) juist wat waardering kunnen laten blijken dat Ravage er aandacht aanbesteedt, welke site nog meer? En goeie plaatjes, toch?
En nog even: Ravage heeft sinds 2006(?) aandacht besteed aan die klote boten, zowel in R'dam als Zaandam.
Verkeerd begrepen 
nn - 03.08.2011 20:08

Ow, Ravage, om het even heel goed duidelijk te maken, ik, en volgens mij iedereen daar, kwam voor ALLE mensen in detentie, voor de Schijnheilig arrestanten, maar meer nog voor degenen die daar veel langer zitten, niet omdat ze opgepakt zijn bij Schijnheilig. Dat je het weet.
Jaja mooie foto's 
nn - 04.08.2011 02:15

nn2008 naar de medezwaaier: had bericht niet gelezen inderdaad, maar zo onsympathiek was m'n bericht toch niet? Zo was het in ieder geval niet bedoeld. Zeker goed dat Ravage er aandacht aan besteed, absoluut, maar zeg eens eerlijk, de kop en inleiding misleidt. Met alle respect, maar in deze tijden, met deze media, ben ik allergisch geworden voor misleidende koppen, en vind ik dat men zorgvuldig met de pen (of het toetsenbord) moet omgaan. Alles wordt geframed, overal probeert men een discours in te zetten, een kop die de lading niet valt daarom niet lekker. Of het nu per ongeluk misleiding is, of per opzet manipulatie.
> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
DISCLAIMER: Indymedia NL werkt volgens een 'open posting' principe om zodoende de vrijheid van meningsuiting te bevorderen. De berichten (tekst, beelden, audio en video) die gepost zijn in de open nieuwslijn van Indymedia NL behoren toe aan de betreffende auteur. De meningen die naar voren komen in deze berichten worden niet zonder meer door de redactie van Indymedia NL gesteund. Ook is het niet altijd mogelijk voor Indymedia NL om de waarheid van de berichten te garanderen.