Indymedia NL
Vrij Media Centrum Nederland
Indymedia NL is een onafhankelijk lokaal en mondiaal vrij communicatie orgaan. Indymedia biedt een andere kijk op het nieuws door een open publicatie methode van tekst, beeld & geluid.
> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
Niet alleen dingen ook diensten a.j.b. 
Wil Allesgratis - 08.08.2011 16:16

Kunnen er ook diensten worden aangeboden zo als gratis Internet ?
Wat moet ik met een gratis of goedkope 2 e hands computer als een Internet abo te duur is ? Ik denk aan het opzetten van draadloos netwerken in flats en zo. Dus aanbieden van kennis daar over. Bijv. een abo en de rest van de flat gratis. Er zijn wel initiatieven ivm. diensten ruil ook op Internet maar mijn idee is dat die niet werken. Als je arm bent heb je vaak niks om aan te bieden. Geen beroep geen opleiding geen vaardigheden.
Ook nog lichamelijk zwak mogelijk lich. handicap ? Wat je dan in de aanbeiding hebt is weinig gevraagd. Ik kan bijv. een boek voor lezen in ruil voor gratis Internet. Gaat niet werken vrees ik.
Ook een leuke dienst : inventariseren wat voor vaardigheden en kennis je hebt. Mogelijk ben je " rijker " dan je denkt !
LETS was jaren geleden al om die reden een mislukking. De zelfde mechanismen als op in de geld economie staken de kop op.
Als je in die economie in het rood staat dan sta je ook bij LETS in het rood. Tot slot : mogelijk word er gezegd word Stadsnomade dan hoef je niks en alles grais zo als oud brood van de bakker. Ik geloof daar niet in. Aan de onderkant is de concurrentie hard. Het is meer overleven dan leven. Ik hecht zelf aan functionerend sanitair een dak privacy.

HUh 
nn - 08.08.2011 17:36

Je wil dat anderen in jouw flat een internetverbinding opzetten (betalen), er een swithc tussenstoppen en dan een lijntje naar jou leggen zodat jij graits kunt meeinternetten? Leuk.

> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
DISCLAIMER: Indymedia NL werkt volgens een 'open posting' principe om zodoende de vrijheid van meningsuiting te bevorderen. De berichten (tekst, beelden, audio en video) die gepost zijn in de open nieuwslijn van Indymedia NL behoren toe aan de betreffende auteur. De meningen die naar voren komen in deze berichten worden niet zonder meer door de redactie van Indymedia NL gesteund. Ook is het niet altijd mogelijk voor Indymedia NL om de waarheid van de berichten te garanderen.