Indymedia NL
Vrij Media Centrum Nederland
Indymedia NL is een onafhankelijk lokaal en mondiaal vrij communicatie orgaan. Indymedia biedt een andere kijk op het nieuws door een open publicatie methode van tekst, beeld & geluid.
> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
voor nn 
RJ - 11.08.2011 10:08

aangifte doen is altijd mogelijk, politie is verplicht iedere aangifte op te nemen en te registreren, tenzij er overduidelijk geen strafbaar feit is gepleegd. of er wat mee gedaan wordt is een twee maar de politie kan niet zomaar aangifte weigeren.
lachen 
Fan - 10.08.2011 18:28

@Fan: die man is een komediant, dank je voor het vertier. Geweldig!
...de natuur slaat terug... 
RAAK - 11.08.2011 01:23


Op je drempel in je winkel. 
nn - 11.08.2011 00:19

Eng he dat wat je kende van docu's over achterbuurten of zoals dat nu heet
achterstands wijken nu bij jou in je winkel bij jou in de straat. Ik maak het al jaren mee in de slechte armoe buurten in Amsterdam enz. waar ik heb gewoond. Ik heb het op video notabene. Uploaden wel eens gedaan weer weg gehaald. Er was geen belangstelling voor zeker niet bij de smeris. Aangifte doen onmogelijk pas na klachten al jaren de gang van zaken.
Wat moet je er staat een groep voor je deur meiden jongens. De politie zien ze al van verre aan komen sms mobieltjes. In Ned. is er nog nooit zo veel politie geweest in de geschiedenis van die plek. Opmerkelijk genoeg zijn in de provincie weinig buro´s geopend ´ s avonds ´s nachts. Geen ov.
Wat moet je dan nog. Iedereen kijkt de andere kant op. Het is het recht van de sterkste vuil en laag. Als je terug vecht wat moet ik anders als ik gewurgd word dan is er zeker de kans dat je veroordeeld word. Waar ik me ook zorgen over maak zijn een aantal kinderen net als in Engeland enz. inderdaad heel jong en
met weinig besef van waneer ze moeten stoppen met pesterijen. Of gewoon achterlijk. Vorige week nog springt er zo´n kind bijna op mijn kano toen ik langs voer. Nou en. Ze zag me toch sprong ze. Dit is dan in de provincie. Maar een voorbeeldje.
Kortom aan de onderkant is het al jaren geweld en niemand die het interesseert. Ik draag de schade er van op mijn gezicht lidteken en scheve neus. P.s. verhuizen naar de ` rustige ´ provincie denk er nog eens over.
anti 
kdg - 11.08.2011 11:21

jamaar anarchisten zijn anti politie die ze bovendien smeris noemen. Politie wordt gezien als verlengstuk van het kapitaal en zo, een wat wazige theorie die wel eens gebruikt wordt om stenen naar de politie te gooien. dan heb je ook nog t-shirts met acab. als je aangifte doet, moet je wel eerst even een ander shirt aandoen. als je dan toch bezig bent, kun je net zo goed ook een nette broek aantrekken en je haar kammen en zo.
> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
DISCLAIMER: Indymedia NL werkt volgens een 'open posting' principe om zodoende de vrijheid van meningsuiting te bevorderen. De berichten (tekst, beelden, audio en video) die gepost zijn in de open nieuwslijn van Indymedia NL behoren toe aan de betreffende auteur. De meningen die naar voren komen in deze berichten worden niet zonder meer door de redactie van Indymedia NL gesteund. Ook is het niet altijd mogelijk voor Indymedia NL om de waarheid van de berichten te garanderen.