Indymedia NL
Vrij Media Centrum Nederland
Indymedia NL is een onafhankelijk lokaal en mondiaal vrij communicatie orgaan. Indymedia biedt een andere kijk op het nieuws door een open publicatie methode van tekst, beeld & geluid.
> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
uit dit artikel zijn aanvullingen verwijderd, zie spelregels
Wat is het verschil met de autochtone werkzoe 
N.N. - 17.08.2011 22:47

Over de niet vrije vestigingsplaats kan ik mij niet druk maken. Als je als werkzoekende met uitkering een baan kunt krijgen in de andere kant van het land mag je ook eerst jaren op een wachtlijst staan, of als je wil gaan studeren in een ander stad. In die zien vindt ik het vrij logisch dat je eerste woning krijgt aangewezen en daarna eventueel ook in de wachtlijst voor een andere stad kunt gaan staan.

Het stuk van J.K. is koren op de molen van PVV-aanhangers, juist de huidige wachtlijsten en voorrangsregels wakkeren xenofobie aan. Het huidige beleid is niet te verkopen aan mensen die al vele jaren op een wachtlijst staan voor een woning.
> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
DISCLAIMER: Indymedia NL werkt volgens een 'open posting' principe om zodoende de vrijheid van meningsuiting te bevorderen. De berichten (tekst, beelden, audio en video) die gepost zijn in de open nieuwslijn van Indymedia NL behoren toe aan de betreffende auteur. De meningen die naar voren komen in deze berichten worden niet zonder meer door de redactie van Indymedia NL gesteund. Ook is het niet altijd mogelijk voor Indymedia NL om de waarheid van de berichten te garanderen.