Indymedia NL
Vrij Media Centrum Nederland
Indymedia NL is een onafhankelijk lokaal en mondiaal vrij communicatie orgaan. Indymedia biedt een andere kijk op het nieuws door een open publicatie methode van tekst, beeld & geluid.
> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
krankzinnig 
Puk - 17.08.2011 16:58

Het moet niet veel gekker worden, een beetje reclame maken voor die beursjongens, met een aap die ook niet kan protesteren dat'ie daarvoor misbruikt wordt. Gooi dat beest van het balkon dan kan die wat handelaren te grazen nemen.
en nu? 
nn - 17.08.2011 20:14

en wat zijn dan de oplossingen om deze apen te helpen? (en kom niet aan met ''in ieder geval niet daar naartoe gaan'')

@Puk 
nn - 17.08.2011 17:22

ik vind je reactie nogal onbezonnen. NYSE Euronext heeft weliswaar een notoire geschiedenis; ze hebben immers lang protesten tegen zich gehad i.v.m connecties met het proefdiercentrum HLS. Ook snap ik het punt over het hele beurs-gebruik, maar niet iedereen deelt dezelfde standpunten daarin en als AAP op deze manier geld en aandacht kan ophalen voor de apen in de wachtrij is dit voor de apen toch een goede manier?

Heilloze weg 
Sjerp - 17.08.2011 19:44

Eens met Puk. Het is een heilloze weg naar de beurs te gaan. De problemen worden veroorzaakt door het systeem, en om dan naar het hol van de leeuw te gaan is ook voor apen een slecht idee.
@nn 
nn - 17.08.2011 18:45

greenwash heet dat
> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
DISCLAIMER: Indymedia NL werkt volgens een 'open posting' principe om zodoende de vrijheid van meningsuiting te bevorderen. De berichten (tekst, beelden, audio en video) die gepost zijn in de open nieuwslijn van Indymedia NL behoren toe aan de betreffende auteur. De meningen die naar voren komen in deze berichten worden niet zonder meer door de redactie van Indymedia NL gesteund. Ook is het niet altijd mogelijk voor Indymedia NL om de waarheid van de berichten te garanderen.