Indymedia NL
Vrij Media Centrum Nederland
Indymedia NL is een onafhankelijk lokaal en mondiaal vrij communicatie orgaan. Indymedia biedt een andere kijk op het nieuws door een open publicatie methode van tekst, beeld & geluid.
> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
... 
... - 02.09.2011 00:14

Volgens mij waren het juist de activisten die zichzelf belachelijk maakten, daar hebben ze Geenstijl of Ravage niet voor nodig. Niet dat ik een grote Ravage fan ben.
Wat hebben de activisten sowieso te zoeken bij Japanse winkels en een japanse bank? (Tenzij ze een antikapitalistische boodschap hadden, maar dat hebben de genoemde dierenrechtenorganisaties voor zover ik weet niet).

Zoveel doelwitten, zoveel actiemethoden en dan doen ze dit.
Get your act together!


onafhankelyk 
R - 01.09.2011 23:56

ravage staat aan geen enkele kant.. wanneer een aktie niet goed voorbereid is waardoor fouten gemaakt worden dan blyft dat niet ongemeld.. meestal echter worden akties positief of neutraal besproken maar kritiek uiten moet ook kunnen..



Protest 
Dierenvriend - 02.09.2011 17:22

Wat een stelletje sukkels.
Ik vraag mij af 
nn - 01.09.2011 21:52

Aan wiens kant staat Ravage eigenlijk? Dit had zo vaan Geenstijl kunnen komen, alleen maar mensen belachelijk maken!!
Jammer 
nn - 02.09.2011 00:37

Dit klinkt als een erg rommelig, slecht voorbereide actie. Op deze manier krijg je nooit "nieuwe" mensen op je demonstratie behalve het vaste clubje.
ravage staat aan geen enkele kant.. 
nn - 02.09.2011 18:05

Niet links, niet rechts, maar voor iedereen.
> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
DISCLAIMER: Indymedia NL werkt volgens een 'open posting' principe om zodoende de vrijheid van meningsuiting te bevorderen. De berichten (tekst, beelden, audio en video) die gepost zijn in de open nieuwslijn van Indymedia NL behoren toe aan de betreffende auteur. De meningen die naar voren komen in deze berichten worden niet zonder meer door de redactie van Indymedia NL gesteund. Ook is het niet altijd mogelijk voor Indymedia NL om de waarheid van de berichten te garanderen.