Indymedia NL
Vrij Media Centrum Nederland
Indymedia NL is een onafhankelijk lokaal en mondiaal vrij communicatie orgaan. Indymedia biedt een andere kijk op het nieuws door een open publicatie methode van tekst, beeld & geluid.
> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
uit dit artikel zijn aanvullingen verwijderd, zie spelregels
schelden 
rosa - 20.09.2011 21:35

Voor de tweede kamer heeft een man uren staan schelden en schreeuwen,kanker dit tyfus dat, kankerhoeren naar dames, oetlul naar voorbij wandelende oud kamerleden en voorbijgangers. Vele omstanders vonden het werkelijk zo grof en beledigend en het leek ook nergens over te gaan. Ik overdrijf niet maar deze man heeft minimaal 5 uur met tussenpauze staan gillen en schelden.Een hele rij politie en niemand die hem vroeg om zijn taal iets aan te passen.
Ik ben gaan vragen waarom sommige mensen, zoals gisteren voor niets worden opgepakt en deze man alles en iedereen mag beledigen.
Vrijheid van meningsuiting?
De gene die hij zou beledigen zou een klacht moeten indienen bij de politie, dan zouden zij pas wat kunnen doen.
Zelf denk ik dat men deze man niet wilde aanspreken omdat hij de aandacht van ludieke acties afleiden.
Misschien ben ik achterdochtig maar urenlang zo schelden zonder een vraag tot kalmte lijkt mij toch wel heel vreemd
schreeuwert 
nn - 21.09.2011 09:10

ongevaarlijke dorpsgek.
> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
DISCLAIMER: Indymedia NL werkt volgens een 'open posting' principe om zodoende de vrijheid van meningsuiting te bevorderen. De berichten (tekst, beelden, audio en video) die gepost zijn in de open nieuwslijn van Indymedia NL behoren toe aan de betreffende auteur. De meningen die naar voren komen in deze berichten worden niet zonder meer door de redactie van Indymedia NL gesteund. Ook is het niet altijd mogelijk voor Indymedia NL om de waarheid van de berichten te garanderen.