Indymedia NL
Vrij Media Centrum Nederland
Indymedia NL is een onafhankelijk lokaal en mondiaal vrij communicatie orgaan. Indymedia biedt een andere kijk op het nieuws door een open publicatie methode van tekst, beeld & geluid.
> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
lariekoek 
nn - 04.10.2011 09:47




deze lariekoek smaakt naar meer!
Taart helpt....... 
nn - 04.10.2011 00:34

Bovenstaande heeft helemaal gelijk. Door de burgemeester te taarten gaat de bajesboot meteen weg. Heeft iedereen begrip voor deze actie. Vanzelfsprekend is er nu ook meer draagvlak voor asielzoekers. Er is werkelijk geen betere strategie en aanpak denkbaar dan door de burgemeester te voorzien van taart!
nn 
nn - 04.10.2011 09:14

Im not a supporter of all rebelact's actions, but I support this one as indeed it shows the hypocricy of mayors as Geke.
Humor + ironie 
nn - 04.10.2011 17:55

Wat heeft links toch een fijn gevoel voor humor en ironie!
De levensvreugd spat er vanaf. Iets wat we zeker nodig hebben dezer dagen.

is police brutality funny? 
nn - 04.10.2011 09:29

you forgot to mention that policy brutality is also funny, that police repression is also funny, that cooperating with the police is also funny etc...

tsss!
> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
DISCLAIMER: Indymedia NL werkt volgens een 'open posting' principe om zodoende de vrijheid van meningsuiting te bevorderen. De berichten (tekst, beelden, audio en video) die gepost zijn in de open nieuwslijn van Indymedia NL behoren toe aan de betreffende auteur. De meningen die naar voren komen in deze berichten worden niet zonder meer door de redactie van Indymedia NL gesteund. Ook is het niet altijd mogelijk voor Indymedia NL om de waarheid van de berichten te garanderen.