Indymedia NL
Vrij Media Centrum Nederland
Indymedia NL is een onafhankelijk lokaal en mondiaal vrij communicatie orgaan. Indymedia biedt een andere kijk op het nieuws door een open publicatie methode van tekst, beeld & geluid.
> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
Beschermende kleding 
Ema - 07.10.2011 21:44

Uiteraard zal de politie weer veel geweld gebruiken tegen de mensen die vrijheid willen, zoals we inmiddels gewend zijn.

Neem daarom wat beschermende kleding mee, belangrijk is zeker een helm op te zetten zodat je niet voor de rest van je leven ongelukkig geslagen word. Scheenbeschermers, schoeisel met stalen neusen, schouder en rug beschermers zijn ook beter voor je gezondheid, en natuurlijk niet vergeten je nieren te beschermen, die kunnen fataal zijn als je daar klappen of schoppen op krijgt. Bij sport zaken kun je dat soort beschermers vrij goed verkrijgen. Bescherm ook je ogen tegen pepperspray want zoals we in een ander artikel konden lezen zijn daar politie mensen ook blind van geworden.

Eigenlijk belachelijk dat je om je gezondheid moet gaan denken als je wilt demonstreren voor je vrijheid, maarja de politie is tegen je vrijheid en dat is nu eenmaal de agressor in ons land. Ze vinden altijd wel een reden om een vreedzame demonstratie in me kaar te ramen, je kent de huichelachtige koppen wel op het journaal.
> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
DISCLAIMER: Indymedia NL werkt volgens een 'open posting' principe om zodoende de vrijheid van meningsuiting te bevorderen. De berichten (tekst, beelden, audio en video) die gepost zijn in de open nieuwslijn van Indymedia NL behoren toe aan de betreffende auteur. De meningen die naar voren komen in deze berichten worden niet zonder meer door de redactie van Indymedia NL gesteund. Ook is het niet altijd mogelijk voor Indymedia NL om de waarheid van de berichten te garanderen.