Indymedia NL
Vrij Media Centrum Nederland
Indymedia NL is een onafhankelijk lokaal en mondiaal vrij communicatie orgaan. Indymedia biedt een andere kijk op het nieuws door een open publicatie methode van tekst, beeld & geluid.
> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
Correctie 
ANTIORDE - 07.10.2011 13:01

De gecorrigeerde versie: Volgens de advocaat wist de rechter dinsdag dat ze de zaak zou krijgen en dinsdagmiddag half drie lagen de dossiers klaar op het bureau van de rechter-commissaris die tegenover haar zit. Ze had de dossiers dus sinds dinsdag al kunnen bestuderen. Desondanks heeft de rechter tot donderdagochtend gewacht toen ze de dossiers kreeg aangereikt zonder blijkbaar zelf ook maar één keer te hebben geïnformeerd naar de dossiers die al twee dagen op armlengte afstand klaar lagen. Dat de rechter daarop besloot de zaak aan te houden omdat ze te weinig tijd gehad zou hebben de dossiers door te nemen schoot bij de advocaat van de drie verdachten in het verkeerde keelgat die donderdag over deze gang van zaken een klacht heeft ingediend bij de sectorvoorzitter van de rechtbank en de hoofdofficier van justitie.

Website: http://antiorde.nl
 
> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
DISCLAIMER: Indymedia NL werkt volgens een 'open posting' principe om zodoende de vrijheid van meningsuiting te bevorderen. De berichten (tekst, beelden, audio en video) die gepost zijn in de open nieuwslijn van Indymedia NL behoren toe aan de betreffende auteur. De meningen die naar voren komen in deze berichten worden niet zonder meer door de redactie van Indymedia NL gesteund. Ook is het niet altijd mogelijk voor Indymedia NL om de waarheid van de berichten te garanderen.