Indymedia NL
Vrij Media Centrum Nederland
Indymedia NL is een onafhankelijk lokaal en mondiaal vrij communicatie orgaan. Indymedia biedt een andere kijk op het nieuws door een open publicatie methode van tekst, beeld & geluid.
> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
Zinloos en ridicuul 
utregt 4ever - 19.10.2011 21:00

Nu ja, één ding is duidelijk, ook de inwoners van Utrecht lopen niet warm van de 'acties' tegen de banken. Wanneer houdt deze onzin op?
Organisatie 
Pende - 19.10.2011 20:06

Want de weggeefwinkel in Utrecht is een gigantische onderneming met honderden werknemers die daar alleen zitten om geld te verdienen.


Jullie snappen er niets van! 
anarcho - 19.10.2011 19:53

Het gaat bij de acties van 'verontwaardigden' niet om deelname van organisaties, maar om individuen die boos zijn. Jullie maken misbruik van de situatie.
> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
DISCLAIMER: Indymedia NL werkt volgens een 'open posting' principe om zodoende de vrijheid van meningsuiting te bevorderen. De berichten (tekst, beelden, audio en video) die gepost zijn in de open nieuwslijn van Indymedia NL behoren toe aan de betreffende auteur. De meningen die naar voren komen in deze berichten worden niet zonder meer door de redactie van Indymedia NL gesteund. Ook is het niet altijd mogelijk voor Indymedia NL om de waarheid van de berichten te garanderen.