Indymedia NL
Vrij Media Centrum Nederland
Indymedia NL is een onafhankelijk lokaal en mondiaal vrij communicatie orgaan. Indymedia biedt een andere kijk op het nieuws door een open publicatie methode van tekst, beeld & geluid.
> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
get a life! 
manman,niet christelijk - 22.10.2011 04:38

Jammer dat er niemand met je mee wilde hobbelen door den haag,en dat je niet in koor dezelfde leuzen samen kon roepen. Jammer dat niemand jou persoonlijke frustaties kon delen,en jammer dat je niet door hebt wat die personen op het malieveld in ieder geval proberen.

En zeker jammer dat je niet meer langs wilt komen, maar ga dan even lekker in je upje op het binnenhof lopen klagen. En als Occuppy je niet bevalt....je zou ook kunnen proberen om er zelf wat aan bij te dragen, in plaats van te verlangen dat anderen het voor jou doen

Get a life!

En dit is een te verwijderen reactie inderdaad
Thanx NN Zoveel 
Krijtje - 23.10.2011 13:54

Thanx voor je motiverende sympathieke steun. Misschien zien we elkaar op het binnenhof.
Ze heeft punten 
NN zoveel - 22.10.2011 10:47

Beetje lullig dat Krijtjes kritiek hier wordt afgedaan als niet waar of komend van iemand die niets doet. Die bijdrage van "manman"(de naam zegt genoeg: schijt aan vrouwen)slaat al helemaal nergens op.
Als iemand zelf die week wel verschillende keren het binnenhof is gegaan, en vaak geprobeerd heeft met de Occupy groep te praten over naar binnenstad gaan, dan is dat een zinnige bijdrage. Die bijdrage is blijkbaar door de groep afgewimpeld zonder bereidheid besproken te worden.
Als er een Occupy in een stad is dan mag je verwachten dat discussie mogelijk is en dat iemand niet wordt buitengesloten omdat ze vrouw en niet meer heel jong is. Of omdat ze iets in wil brengen waar misschien niet iedereen het mee eens is.
Worden mensen alleen maar geaccepteerd als ze de hele dag op een veldje buiten de stad te zitten met hun handen wapperend alsof hun nagellak moet drogen??
Ook vreemd dat een man opnieuw wordt geaccepteerd die zich heeft opgesteld als omschreven: dominant, andere mensen het zwijgen opleggen, geruchten verspreiden. Als het inderdaad om iemand gaat van wie er een sterk vermoeden was dat hij opzettelijk mensen wilde ontmoedigen is het niet gek als Krijtje niet meer het vertrouwen heeft.
To Occupy is als groep de ruimte en de straten nemen. Niet je weg laten zetten waar de politie je wil hebben. En mensen afketsen die mee willen doen om richting te geven.
> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
DISCLAIMER: Indymedia NL werkt volgens een 'open posting' principe om zodoende de vrijheid van meningsuiting te bevorderen. De berichten (tekst, beelden, audio en video) die gepost zijn in de open nieuwslijn van Indymedia NL behoren toe aan de betreffende auteur. De meningen die naar voren komen in deze berichten worden niet zonder meer door de redactie van Indymedia NL gesteund. Ook is het niet altijd mogelijk voor Indymedia NL om de waarheid van de berichten te garanderen.