Indymedia NL
Vrij Media Centrum Nederland
Indymedia NL is een onafhankelijk lokaal en mondiaal vrij communicatie orgaan. Indymedia biedt een andere kijk op het nieuws door een open publicatie methode van tekst, beeld & geluid.
> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
Aanvulling 
nn - 23.10.2011 11:55

Erg goed artikel. Hulde! Hiermee is ook weer eens bewezen dat pseudo-links in Nederland (SP en PvdA)zich bewust afzijdig houden van de echte grote problemen. Als ze er op aangesproken worden, zullen ze zeggen: Oh maar dat wisten we echt niet hoor. Mensen trap er niet langer in. Hoewel de Volkskrant allerlei opinies publiceert waarin de arbeidersstrijd zoveel mogelijk wordt ontmoedigd, kwam men anderzijds toch ook tot de conclusie dat het geen zin meer heeft te gaan stemmen omdat je toch geen invloed hebt.
De Volkskrant kwam ook tot de conclusie dat de zich links noemende partijen in de Tweede Kamer zich alleen nog maar bezig houden met pietlullige problemen maar niet meer met de echte problemen. De strijd voor het socialisme is de enige optie om dit soort ellende uit te roeien. Die strijd speelt zich af buiten de Tweede Kamer. Er is hoop voor de verdere toekomst.
De durvers hoort de toekomst toe!
> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
DISCLAIMER: Indymedia NL werkt volgens een 'open posting' principe om zodoende de vrijheid van meningsuiting te bevorderen. De berichten (tekst, beelden, audio en video) die gepost zijn in de open nieuwslijn van Indymedia NL behoren toe aan de betreffende auteur. De meningen die naar voren komen in deze berichten worden niet zonder meer door de redactie van Indymedia NL gesteund. Ook is het niet altijd mogelijk voor Indymedia NL om de waarheid van de berichten te garanderen.