Indymedia NL
Vrij Media Centrum Nederland
Indymedia NL is een onafhankelijk lokaal en mondiaal vrij communicatie orgaan. Indymedia biedt een andere kijk op het nieuws door een open publicatie methode van tekst, beeld & geluid.
> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
Alleen de banken ? 
nn - 27.10.2011 16:22

De medicijnen industrie en vee voeder industrie medisch industrieel complex pakt jou gezondheid af en veroorzaakt ook veel boeren en dieren enz leed. Hoe heet die bacterie ook weer MRSA ? Regelmatig uitbraken van die bacterie in ziekenhuizen in Ned. Wordt ook nog eens een keer niet goed op gereageerd door ziekenhuizen met doden tot gevolg. Peniciline helpt daar niet meer. Hoe zo ? Hebben de varkens kippen enz. te vaak en te veel preventief peniciline gehad in het kader van winstbejag ? Vervolgens eet jij die op.Enz.
Dit is maar een voorbeeldje. Het heet het bedrijfsleven en jij moet dat dan sturen door consumenten actie's. Wat is er fundamenteel aan die actie vorm ? Het verandert niks fundamenteel aan de machtverhoudingen en eigendom. Enz. enz. Zo veel issues en allemaal terug te brengen tot die kern. Het kan niet vaak genoeg herhaald worden.
> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
DISCLAIMER: Indymedia NL werkt volgens een 'open posting' principe om zodoende de vrijheid van meningsuiting te bevorderen. De berichten (tekst, beelden, audio en video) die gepost zijn in de open nieuwslijn van Indymedia NL behoren toe aan de betreffende auteur. De meningen die naar voren komen in deze berichten worden niet zonder meer door de redactie van Indymedia NL gesteund. Ook is het niet altijd mogelijk voor Indymedia NL om de waarheid van de berichten te garanderen.