Brief uit de gevangenis

Opinie, gepost door: V.S. Engel op 17/09/2014 09:09:30

Brief uit de gevangenis


Namens V.S Engel
Tilburg, Nederland/België
12-06-2014

Beste heer/mevrouw,

Namens V.S. Engel deel ik u enkele van zijn gedachten mee, welke hij verwoord heeft in bijgaand schrijven. Ze zijn in oprechtheid en vanuit zijn kern in liefde tot stand gekomen. Ze beogen op geheim-zinnige wijze een bijdrage te leveren aan de bewustwording en ontwikkeling tot volwassenheid van de mensheid en de hele schepping.
Het beeld is niets zonder de woorden, de woorden zijn niets zonder het beeld. Alleen samen kunnen zij de werkelijkheid omvatten en openen. In een altijddurende uitwisseling gebeurt het proces van groeien, volgroeien en voltooien. Wie het wil zien, zal het zien.
Zo mag u de brief van V.S. lezen en zijn visuele werken tot u laten doordringen. Door te lezen en te zien wordt u deelnemer en levert u een bijdrage aan het proces van het vervolmaken van de werkelijkheid. Zaaien leidt tot oogsten…

Een eenvoudige groet, in vrede en liefde,
thomasdidimus@hotmail.com

-------------------------------------------------------------
Beste,

Ik heb nu eindelijk door wat mij zo irriteert aan heel veel mensen in deze wereld…
Het komt omdat veel mensen in een rol kruipen en niet zichzelf zijn, nep zeg maar. Een onhumaan beleid-systeem. Ook mensen met zeer domme visie’s of vooroordelen die aangemaakt zijn. Ook alsof je goed moet kunnen acteren in dit leven. Maar daar is niets echt aan! En vooral niet oprecht! En net dat is een probleem voor mij ook omdat ik weet, besef, dat het hunzelf niet ten goede komt op lange duur, en zich nooit vrij zullen voelen.
En door dat acteren in dit leven zijn ze ook heel goed in het verbergen van emotie’s waardoor het alleen maar toeneemt omdat ze daar geen beroep op kunnen doen en vooral geen weet van hebben.
Bv. Als je droevig bent moet je dat niet verbergen maar omdat wij acteren stapelt alles zich op! Als ik mijn verdriet toon staan er direct mensen voor mij klaar. Er is niets sterker dan de natuurlijke wetten en de rechtvaardigheidsgevoelens die onmiddellijk reageren. Wij mensen zijn de heling voor ons allen maar wij zijn die krachten aan het vernietigen waardoor het onnatuurlijke vormen krijgt. Wij zijn onszelve aan het verblinden in de heling die de natuur met alle liefde gratis aanbiedt etc etc.
Dus is het ook duidelijk dat alle studie’s en hoge studie’s geniaal acteerwerk zijn om de geheimen van het leven niet te ontdekken. Maar wel in gedachtengangen om dan op latere leeftijd het te laat te ontdekken in de mogelijkheden die aanwezig waren. Ik kan mij bij de heer ‘…’ voorstellen, dat dat zeer onterechte pijnlijke gevoelens zijn (in de maling genomen!)
Maar als je er vroef bij bent in die waarheid ben je een gevaar of zal een netwerk toezicht houden op jou. Dat kan positief of negatief zijn… ofwel doe je mee- bewust of onbewust en word je goed gesponsord en daar kan niemand aan weerstaan. Je hebt ook geen andere keuze. Soms moeten wij ook lachen terwijl het niet grappig is!!! De waarheid is vandaag het grootste taboe op aarde!
Als wij mensen mentaal en geestelijk kunnen kwetsen, kunnen wij zeker ook mensen helen, maar dat moeten wij eerst toelaten voor onszelf. Dus vooral toegeven en je zal zien hoe rijk het is. Veel informatie zal vrijkomen waar je beroep op kunt doen, dus ook een heling en bron voor anderen of je naasten. Dan zouden wij op korte termijn vrij zijn in datgeen ons vernietigt in onze geestestoestand. Want allemaal hebben wij onze klachten maar zelfs dat , zijn wij niet vrij om toe te geven!
Zoals een politiek debat met 8 verschillende partijleden met allemaal een maatschappelijk agendapunt in belang van de mensheid en maatschappij – maar de norm van studie en wetten zorgt ervoor dat maar één partij kan winnen! Om dan jaren later een andere praktijk dat wint, zijn ding te doen, een plan van jaren terug. Natuurlijk, zo keert alles terug! In plaats van alle 8 samen voegen. Want het gaat allemaal om dezelfde populatie. “In alles zit wel een beetje waarheid”. Nu zijn er zoveel partijen en komen er steeds meer bij, waardoor de concurrentie moordend wordt en de brave burgers pionnen zijn op een roulette spel.
Rijke mensen zijn rijk, omdat er veel domme mensen zijn. En ze worden alleen maar rijker omdat mensen nog dommer zijn of worden. Vooral als je in deze eeuw geboren bent is het leven heel ingewikkeld omdat de natuur in jou voelt dat er iets niet juist is. Vandaag hebben jonge mensen emotionele klachten en zo is heel de wereld ‘gek’ aan het worden en beseft niet hoeveel schade wij aanbrengen. Maar eigenlijk zijn wij allemaal even onschuldig als schuldig.
Je bent eerst slachtoffer, om een slachtoffer te maken in eender wat. En zo straffen wij elkaar, jaar na jaar. Zolang wij mensen verwachten zullen wij nog lang moeten wachten in onze natuurlijke verlangens.

‘Wij mensen zijn de heling voor ons allen”.

V.S. Engel

....................................................................

Overal waar ik kom hoor ik wel iets.
Nergens vind ik die stilte, ook niet als ik slaap. Ook al zou ik de plek vinden waar de genezende stilte zich bevindt. Het is de stilte te vinden in het geluid. Niets is geluidloos, tot in het oneindige, al is het een geluidsgolf die je niet hoort. En toch is die stilte de genezing van alles wat een mens kan overkomen. Onmogelijk zou je zeggen, maar oprechte liefde is de stilte. Het geneest toch heel veel. Dus heeft het al met liefde te maken. Maar hoe schenk je onliefdevolle wezens liefde? Het geheim zit verborgen in deze vers. Ik V.S. schenk je alvast mijn liefde.

.....................................................................

Vandeweyer Sylvester
Strafinrichting Wortel/PI Tilburg
Kolonie 17
2323 Wortel

Belangrijk maatschappelijk bericht…

Beste, geachte,
Ik ben Sylvester Vandeweyer, en ik zit gedetineerd, waarvan de rechtbank residentiële opname vereist. Telkens krijg ik brieven van instellingen, dat ik geen kans maak vanwege ‘geen behandelings-mogelijkheden’… Dit lijken wel telkens doodvonnissen die ik onder mijn ogen krijg. Alsof ik een beest ben en een gevaar voor de maatschappij. Telkens wordt mijn hart verscheurd en raakt dit mijn hart. Terwijl ik helemaal geen slecht mens ben – dat kan iedereen beamen!
Ik heb inderdaad een zeer labiele toestand ondergaan, dat is grondig genoteerd maar zonder hulp of steun. Maar men noteert niet dat ik er veel sterker ben uitgekomen. Dit is al lange tijd geleden. Ondertussen ben ik al lange tijd in een positieve stabiele toestand. Maar de mensen van justitiediensten werken nog steeds met historische psychologische middelen, waardoor 100den mensen onrechtvaardig en beknopt worden gestraft!, dat veel natuurlijke wrok oplevert in de geestestoestand – ( geestelijke folteringen) terwijl veel mensen hun leven willen beteren.
Neem mij als voorbeeld. Ik word psychisch gebroken door onterechte vaststellingen die niet stroken met mijn huidige toestand terwijl ik een goedaardig man ben geworden met veel potentieel voor de toekomst. Maar de diensten van de gevangenis en directie spelen voor god en hebben mijn toekomst definitief kapot gemaakt, door een dossier op te stellen waarin staat dat er geen behandelingsmogelijkheden zijn voorzien, vanwege gestoorde vaststellingen, die mijn toekomst onterecht beëindigt!
Die pijnlijke gevoelens die ik moet doorstaan zijn geestelijke onrechtvaardige folteringen. Ik kan mij goed inbeelden dat anderen door het lint gaan en niet geweten! Een bom die justitie zelf creëert. Dit zal mij nooit overkomen omdat ik geloof heb in het goede en ook het goede wil ondernemen. Maar ik verwittig België dat als zulke praktijken aan de blijvende band rollen dat dit klein landje veel te wachten staat in de negatieve zin.
Ik ben eerder een persoon die zulke praktijken wil tegenouden, in het belang van iedereen op een humane wijze ‘voor vrede komt humaan’. Ik spreek ook in naam van 100den mensen die op een zeer onrechtvaardige schrijnende wijze een moderne doodstraf ondergaan. Met alle gevolgen van dien … dus wordt een gedetineerde slachtoffer van schrijnende praktijken die natuurlijk niet meer in staat zijn helder na te denken in de handelingen die hij of zij doet, of denkt te doen… is al meer dan genoeg om schade toe te brengen. Het zal mij niet verbazen dat wij in de toekomst te maken zullen hebben met één van zo’n slachtoffer, die het allemaal wel gepland heeft, om daarna te vernemen waarom eigenlijk…vanwege de geestelijke folteringen die 100den mensen moesten ondergaan, dat dringend toe is aan humaan verstand en beleid + controle!!
Bij deze enige echte waarheid heb ik jullie aangeschreven, om actie te ondernemen en humane krachten samen te bundelen in belang van de gehele maatschappij en mensheid! U mag graag mijn dossier wetenschappelijk onderzoeken en mij persoonlijk aanzien en aanspreken!! Dan zult u zich afvragen hoe het in godsnaam mogelijk is hoe men de dossiers opstelt ‘dossierlijk begraven’. U zal niet geloven dat dit nog bestaat in moderne tijden en de gedetineerde dat regelmatig onder zijn ogen krijgt vanwege de justitiële bureaucratie. Ik noem het ‘doodvonnissen’ en onrechtvaardige geestelijke folteringen, die mogelijks de ondertussen positieve verbetering op het vorig spoor brengt en bijkomende stoornissen terweeg brengt, waardoor men terug een gevaar is… meestal ten gevolge van onschuldige mensen, met een kroniek van hoge pieken, die men verdoezelt naar de maatschappij toe. Ze zijn de slechte mensen op aarde in het dossier maar met einde straf zijn ze plots in 1 seconden geen gevaar meer, met zware letsels en een zware beschadiging, in wat ik in deze brief heb uitgelegd en dringend professioneel werk van gemaakt moet worden, om grote gevaren te vermijden.
Het lijkt wel of justitie hierop wacht! Iedereen heeft het recht een beter mens te zijn. In de enige echte waarheid, zit de enige echte oplossing.

Vriendelijke oprechte groeten,

Vandeweyer Sylvester

Tags: detentie maatschappij ontwaken

Global IMC Network www.indymedia.org Afrika Ambazonia Canarias Estrecho / Madiaq Kenya South Africa Canada London, Ontario Maritimes Quebec Oost Azië Japan Manila QC Saint-Petersburg Europa Abruzzo Alacant Antwerpen Athens Austria Barcelona Belarus Belgium Bristol Brussels Bulgaria Calabrië Cyprus Emilia-Romagna Estrecho / Madiaq Euskal Herria Galiza Duitsland grenoble Hungary Ireland Istanbul Italy La Plana Liege liguria Lille Linksunten Lombardia London Madrid Malta Marseille Nantes Napoli Netherlands Northern England Norway Nottingham Oost-Vlaanderen Paris/Île-de-France Piemonte Poland Portugal Roma Roemenië Russia Scotland Sverige Switzerland Torun Toscana Ukraine UK-GB Latijns Amerika Argentina Bolivia Chiapas Chile Sur Braszilië Sucre Colombia Ecuador Mexico Peru Puerto Rico Qollasuyu Rosario santiago Uruguay Valparaiso Venezuela Oceanië Aotearoa Manila Melbourne Perth QC Sydney Zuid-Azië India Verenigde Staten Arizona Atlanta Austin Baltimore Big Muddy Binghamton Buffalo Charlottesville Chicago Cleveland Colorado Columbus DC Hawaii Houston Hudson Mohawk LA Madison Michigan Milwaukee Minneapolis/St. Paul New Mexico New Orleans NYC Philadelphia Pittsburgh Portland Richmond Rochester Rogue Valley San Diego San Francisco Bay Area Santa Cruz, CA Sarasota Seattle Urbana-Champaign Worcester West Azië Beirut Israel Palestine Process FBI/Legal Updates Mailing Lists Process & IMC Docs Projecten Print Radio Video Regio's United States Topics Biotech