"bloed aan je handen"op Dordts politiebureau aangebracht

Nieuws, gepost door: nn op 20/01/2017 01:12:53

Wanneer: 20/01/2017 - 12:50

In de nacht van donderdag op vrijdag is er op een politiebureau in Dordrecht de tekst " bloed aan je handen" aangebracht .
Deze actie staat in verband met de arrestatie met dodelijke afloop van Bertus de Man in Almere afgelopen maandag .Op social media word door familie en kennissen verspreid dat de man onder anderen een gebroken nek had in tegenstelling tot de reguliere pers die het op een cocaïne vergiftiging gooid .

Bij het aantreffen van een “verwarde man “ zou de politie als zijnde hulpverleners ten aller tijden een ambulance in moeten schakelen om de man per direct hulp te verlenen .
Wat er zich ook heeft afgespeeld en of de de man nou onder invloed was of niet dit is de enige correcte reactie.
Je weet immers niet of hij suikerziekte koorts of een ander psychisch/lichamelijk probleem heeft of dat er spraken is van drugs .
Hoe je het ook wend of keert ook zonder de mishandelingen had hij nog geleefd als ze normaal en direct hulp hadden verleend.

Deze man is zoals vele anderen het slachtoffer van het toenemend politiegeweld wat zich de laatste jaren afspeelt!

We moeten niet langer pikken dat deze knokploegen van de staat er ongestraft mee weg komen!

Ons medeleven gaat uit naar de familie en naasten .
Vanavond(20-01) zal er een stille tocht plaats vinden van het politie bureau naar plaats delict in Amersfoort.


>Deze aanvulling voldeed niet aan de spelregels en is verplaatst naar het forum.


Wie: 
nn

Voorlopige bevindingen contra-expertise naar aanleiding van overlijden Bertus de Man in Amersfoort

Op 19 januari jl. heeft het openbaar ministerie Midden-Nederland een persbericht uitgegeven waarin staat dat sectie op het lichaam van Bertus de Man zou hebben uitgewezen dat hij is overleden als gevolg van een overdosis cocaïne. Daarnaast zou het geconstateerde letsel op het lichaam niet van invloed zijn geweest op het overlijden en bovendien te verklaren zijn door medisch handelen bij reanimatie.

Op verzoek van de nabestaanden heeft inmiddels een contra-expertise plaatsgevonden door patholoog Frank van de Goot. De voorlopige bevindingen die uit deze contra-expertise naar voren zijn gekomen zijn niet zonder meer verenigbaar met de hiervoor genoemde conclusies zoals naar buiten gebracht door het openbaar ministerie.

Meer in het bijzonder lijken er aanwijzingen te zijn dat Bertus de Man niet enkel is overleden als gevolg van middelengebruik. Verder is het op basis van de voorlopige bevindingen van de contra-expertise te vroeg om nu al te concluderen dat geweldsinwerking op geen enkele wijze aan het overlijden van Bertus de Man kan hebben bijgedragen. In de loop van volgende week worden de definitieve conclusies van de contra-expertise verwacht.

Het staat in de visie van de nabestaanden derhalve allerminst vast dat geweld niet van invloed is geweest op het overlijden van Bertus de Man.

Utrecht, 20 januari 2017

http://nsd-advocaten.nl/voorlopige-bevindingen-contra-expertise-naar-aan...Wie: 
nn

.


Global IMC Network www.indymedia.org Afrika Ambazonia Canarias Estrecho / Madiaq Kenya South Africa Canada London, Ontario Maritimes Quebec Oost Azië Japan Manila QC Saint-Petersburg Europa Abruzzo Alacant Antwerpen Athens Austria Barcelona Belarus Belgium Bristol Brussels Bulgaria Calabrië Cyprus Emilia-Romagna Estrecho / Madiaq Euskal Herria Galiza Duitsland grenoble Hungary Ireland Istanbul Italy La Plana Liege liguria Lille Linksunten Lombardia London Madrid Malta Marseille Nantes Napoli Netherlands Northern England Norway Nottingham Oost-Vlaanderen Paris/Île-de-France Piemonte Poland Portugal Roma Roemenië Russia Scotland Sverige Switzerland Torun Toscana Ukraine UK-GB Latijns Amerika Argentina Bolivia Chiapas Chile Sur Braszilië Sucre Colombia Ecuador Mexico Peru Puerto Rico Qollasuyu Rosario santiago Uruguay Valparaiso Venezuela Oceanië Aotearoa Manila Melbourne Perth QC Sydney Zuid-Azië India Verenigde Staten Arizona Atlanta Austin Baltimore Big Muddy Binghamton Buffalo Charlottesville Chicago Cleveland Colorado Columbus DC Hawaii Houston Hudson Mohawk LA Madison Michigan Milwaukee Minneapolis/St. Paul New Mexico New Orleans NYC Philadelphia Pittsburgh Portland Richmond Rochester Rogue Valley San Diego San Francisco Bay Area Santa Cruz, CA Sarasota Seattle Urbana-Champaign Worcester West Azië Beirut Israel Palestine Process FBI/Legal Updates Mailing Lists Process & IMC Docs Projecten Print Radio Video Regio's United States Topics Biotech