ATM machines demolished in solidarity with the anarchists accused of bank robbery

Nieuws, gepost door: nn op 21/01/2017 01:11:17

Wanneer: 21/01/2017 - 12:51

Last night we demolished 9 ATM machines in Den Haag, the Netherlands, in solidarity with the the anarchists accused of bank robberies in Aachen, Germany. Their court case is set to begin on January 23rd 2017, and will take around 26 days spread over a 5 months.

We are not interested in knowing whether the comrades are actually responsible for the bank robberies or not. Expropriation is an ethically just and politically legitimate practice, a method of struggle that is part of the history of all revolutionary movements.

We want them free! Love, rage and solidarity!
Destroy all banks! Fire to the prisons!Wie: 
nn
Foto: 


Wie: 
nn

"DEN HAAG - Een kantoor van de ING aan de Theresiastraat in Den Haag is in de nacht van vrijdag op zaterdag beklad met graffiti. Vandalen hebben onder meer de gevel van de bank beklad met anarchistische symbolen. Ook een pinautomaat moest het ontgelden.
Wie er achter de bekladdingen zit is niet bekend. Een woordvoerder van de ING laat zaterdag weten dat de bank aangifte gaat doen van vernieling."

http://www.omroepwest.nl/nieuws/3333618/ING-kantoor-in-Den-Haag-beklad-m...Wie: 
nn

"Anarchisten hebben vrijdagnacht negen pinautomaten vernield in Den Haag. Onder meer een kantoor van de ING aan de Theresiastraat werd beklad met graffiti.

Met een verklaring op de website Indymedia.nl laten de anarchisten weten dat de actie was bedoeld uit solidariteit met anarchisten die gevangen zitten in Duitsland. Het gaat om mensen die voor de rechter moeten verschijnen op verdenking van een bankoverval in de Duitse stad Aken.

“We zijn er niet in geïnteresseerd of de kameraden daadwerkelijk verantwoordelijk zijn voor de bankovervallen of niet. Onteigening is een ethisch juist en een politiek legitiem middel, een methode van strijd, dat onderdeel is van de geschiedenis van alle revolutionaire bewegingen”, aldus de actievoerders.

Consumptiemaatschappij

Het is niet de eerste keer dat in onze stad pinautomaten sneuvelen. Met eerdere vernielingen werd onder meer geprotesteerd “tegen het kapitalisme en de consumptiemaatschappij” waarin banken volgens de actievoerders een cruciale rol spelen."

http://denhaagfm.nl/2017/01/21/opnieuw-pinautomaat-vernield-door-anarchi...Wie: 
nn

"ATM out of order"

Foto: 


Wie: 
nn

Anarchisten vernielen pinautomaten Den Haag

VANDAAG, 10:53REGIO

Anarchisten hebben dit weekend negen pinautomaten in Den Haag vernield en beklad. Ze deden dit uit solidariteit met anarchisten die verdacht worden van bankovervallen in het Duitse Aken. Dat melden ze op de activistensite IndyMedia.

Vandaag staan de verdachten in Duitsland voor de rechter.

De automaten in Den Haag werden beklad met teksten als 'Fuck ING' en anarchistische symbolen.

Omroep West schrijft dat de ING aangifte gaat doen. De politie Den Haag zegt dat het bericht van de anarchisten wordt meegenomen in het onderzoeksdossier.

http://nos.nl/artikel/2154463-anarchisten-vernielen-pinautomaten-den-haa...Wie: 
iKE

Quote

"We want them free! Love, rage and solidarity!
Destroy all banks! Fire to the prisons!"

end quote

En als u ons wil steunen als (hypocriete) anarchisten kunt u doneren op ons postbankrekeningnummer dat u hier aan de zijkant vermeld ziet staan....Wie: 
nn

Anarchisten vernielen Haagse pinautomaten

Een groep anarchisten heeft afgelopen weekend negen pinautomaten en bankgebouwen in Den Haag vernield. Onder meer het ING-kantoor aan de Theresiastraat is beklad met anarchistische symbolen en rode verf.

In een verklaring op de activistische website Autonomen Den Haag schrijven de anarchisten dat zij dit hebben gedaan uit solidariteit met hun 'collega's' die gevangen zitten in Duitsland.

Bankovervallen
De groep gevangenen wordt verdacht van meerdere bankovervallen in de Duitse stad Aken. De rechtszaak tegen hen begint op 23 januari. In Duitse media sprak een rechercheur van 'zeer professionele en extreme overvallen, waarbij mensen doodsangsten uitstonden.

De Haagse activisten willen echter dat de anarchisten vrij worden gelaten door de Duitse justitie, ongeacht of ze schuldig zijn of niet. 'Onteigening is een ethisch juist en een politiek legitiem middel, een methode van strijd, dat onderdeel is van de geschiedenis van alle revolutionaire bewegingen', luidt hun verklaring.

Kapitalisme
Het is niet de eerste keer dat in Den Haag pinautomaten sneuvelen als gevolg van een anarchistische actie. Met eerdere vernielingen werd onder meer geprotesteerd tegen het kapitalisme en de consumptiemaatschappij, waarin banken volgens de actievoerders een centrale rol spelen.

http://www.ad.nl/den-haag/anarchisten-vernielen-haagse-pinautomaten~a53a...


Global IMC Network www.indymedia.org Afrika Ambazonia Canarias Estrecho / Madiaq Kenya South Africa Canada London, Ontario Maritimes Quebec Oost Azië Japan Manila QC Saint-Petersburg Europa Abruzzo Alacant Antwerpen Athens Austria Barcelona Belarus Belgium Bristol Brussels Bulgaria Calabrië Cyprus Emilia-Romagna Estrecho / Madiaq Euskal Herria Galiza Duitsland grenoble Hungary Ireland Istanbul Italy La Plana Liege liguria Lille Linksunten Lombardia London Madrid Malta Marseille Nantes Napoli Netherlands Northern England Norway Nottingham Oost-Vlaanderen Paris/Île-de-France Piemonte Poland Portugal Roma Roemenië Russia Scotland Sverige Switzerland Torun Toscana Ukraine UK-GB Latijns Amerika Argentina Bolivia Chiapas Chile Sur Braszilië Sucre Colombia Ecuador Mexico Peru Puerto Rico Qollasuyu Rosario santiago Uruguay Valparaiso Venezuela Oceanië Aotearoa Manila Melbourne Perth QC Sydney Zuid-Azië India Verenigde Staten Arizona Atlanta Austin Baltimore Big Muddy Binghamton Buffalo Charlottesville Chicago Cleveland Colorado Columbus DC Hawaii Houston Hudson Mohawk LA Madison Michigan Milwaukee Minneapolis/St. Paul New Mexico New Orleans NYC Philadelphia Pittsburgh Portland Richmond Rochester Rogue Valley San Diego San Francisco Bay Area Santa Cruz, CA Sarasota Seattle Urbana-Champaign Worcester West Azië Beirut Israel Palestine Process FBI/Legal Updates Mailing Lists Process & IMC Docs Projecten Print Radio Video Regio's United States Topics Biotech