9 maart Zaandam: Demonstratie tegen de komst van PVV.

Ruis, gepost door: Zantifa op 07/03/2017 03:12:49

"Wie discrimineert, wordt hier geweerd"
Demonstratie 9 maart, 12:30 dierenasiel Dierenzorg

Aanstaande donderdag 9 maart wil racist Geert Wilders samen met zijn partijgenoten Dion Graus en Vicky Maeijer van de PVV op bezoek gaan bij dierenasiel Stichting Dierenzorg te Zaandam. Wij vinden het onacceptabel dat Stichting Dierenzorg een podium geeft aan de haatdragende standpunten van de PVV.


Het bezoek door Wilders wordt ook streng onder controle gehouden: in een brief naar de werknemers van Dierenzorg is beschreven dat als PVV-leider Geert Wilders op bezoek komt er zelfs niet met ze over politiek gepraat mag worden. Stuitend! Wilders is blijkbaar bang voor kritiek.
Wij zijn kwaad over de uitspraken van Geert Wilders en willen hem geen ruimte geven in de Zaanstreek, en geheel in de geest van de leus die eens door de gemeente Zaanstad verspreid werd op kleine bordjes: "Wie discrimineert, wordt hier geweerd", zullen wij in actie komen om Geert Wilders zo snel mogelijk weg te sturen en zijn racistische boodschap teniet te doen.

Als Dierenzorg zegt dat ze zich niet willen vereenzelvigen met de PVV, dan moeten ze ook geen podium geven aan de PVV. De PVV gebruikt Dierenzorg alleen om stemmen te winnen bij dierenvrienden, ook al staat er niets in hun hele politieke agenda over dieren. Wij hopen daarom ook dat Dierenzorg af gaat zien van de komst van Wilders en beseft dat je altijd politiek verbonden bent als je iemand zoals Geert Wilders ontvangt.

Wilders van de PVV, een eenmans'partij', is voortdurend uit op sensatie en probeert door middel van zondebokpolitiek mensen uit de meest onderdrukte klasse tegen elkaar uit te spelen. Als het aan hun immigratiebeleid ligt, sterven er elke dag nog honderden mensen meer dan nu aan de grenzen van Fort Europa en door de haatzaaierij van de PVV worden mensen gestimuleerd om gewelddadige acties te ondernemen tegen vluchtelingen en migranten. Geert Wilders roept al een jaar of tien op om moslims in Nederland te discrimineren. Het grondwettelijke recht op vereniging en godsdienstvrijheid zou volgens de PVV niet voor deze
bevolkingsgroep moeten gelden. Wilders beschouwt de islam als een “levensgevaarlijke en totalitaire ideologie”. Marokkanen zijn “kolonisten” die zijn gekomen “om ons te onderwerpen”. Vluchtelingen "veroorzaken een verkrachtingsepidemie” en de “blinde elite” brengt Nederland “aan de rand van de afgrond.”

Deze racistische leugens willen en kunnen we niet tolereren.

Wij roepen iedereen op om naar de demonstratie te komen. Deze begint om 12:30 bij het dierenasiel Dierenzorg, Doctor H.G. Scholtenstraat 36, 1509AR Zaandam. Neem je spandoek mee en laat je horen tegen de PVV!

Laat je horen! Roep dierenasiel "Dierenzorg" op om geen podium te geven aan de PVV!

Wij roepen iedereen op om contact op te nemen met het dierenasiel Dierenzorg in Zaandam om het plan de PVV te verwelkomen te staken!
Dierenzorg zegt dat ze zich niet willen vereenzelvigen met de PVV, dan moeten ze ook geen podium geven aan de PVV. De PVV gebruikt Dierenzorg alleen om stemmen te winnen bij dierenvrienden, ook al staat er niets in
hun hele politieke agenda over dieren. Wij hopen daarom ook dat Dierenzorg af gaat zien van de komst van Wilders en beseft dat je altijd politiek verbonden bent als je iemand zoals Geert Wilders ontvangt.

Bel ze, mail ze, gebruik social-media! Gebruik elk mogelijk communicatiemiddel om te laten weten dat je kwaad bent dat de PVV naar Dierenzorg komt.

Tel: +31 75 615 6666
Email: asiel@dierenzorg.net
FB, om posts, comments en 1-ster reviews te geven:
https://www.facebook.com/pages/Zaanse-Stichting-Dierenzorg/366174103561222
Twitter met hashtag zaanstadweertwilders: http://twitter.com/zsdierenzorg


Global IMC Network www.indymedia.org Afrika Ambazonia Canarias Estrecho / Madiaq Kenya South Africa Canada London, Ontario Maritimes Quebec Oost Azië Japan Manila QC Saint-Petersburg Europa Abruzzo Alacant Antwerpen Athens Austria Barcelona Belarus Belgium Bristol Brussels Bulgaria Calabrië Cyprus Emilia-Romagna Estrecho / Madiaq Euskal Herria Galiza Duitsland grenoble Hungary Ireland Istanbul Italy La Plana Liege liguria Lille Linksunten Lombardia London Madrid Malta Marseille Nantes Napoli Netherlands Northern England Norway Nottingham Oost-Vlaanderen Paris/Île-de-France Piemonte Poland Portugal Roma Roemenië Russia Scotland Sverige Switzerland Torun Toscana Ukraine UK-GB Latijns Amerika Argentina Bolivia Chiapas Chile Sur Braszilië Sucre Colombia Ecuador Mexico Peru Puerto Rico Qollasuyu Rosario santiago Uruguay Valparaiso Venezuela Oceanië Aotearoa Manila Melbourne Perth QC Sydney Zuid-Azië India Verenigde Staten Arizona Atlanta Austin Baltimore Big Muddy Binghamton Buffalo Charlottesville Chicago Cleveland Colorado Columbus DC Hawaii Houston Hudson Mohawk LA Madison Michigan Milwaukee Minneapolis/St. Paul New Mexico New Orleans NYC Philadelphia Pittsburgh Portland Richmond Rochester Rogue Valley San Diego San Francisco Bay Area Santa Cruz, CA Sarasota Seattle Urbana-Champaign Worcester West Azië Beirut Israel Palestine Process FBI/Legal Updates Mailing Lists Process & IMC Docs Projecten Print Radio Video Regio's United States Topics Biotech