Geen eigenrichting de beelden blijven.

Ruis, gepost door: nn op 13/06/2020 06:11:39

Geen eigenrichting de beelden blijven.

Geen eigenrichting de beelden blijven.
In dit Nederland 2020 is niks heilig . Voorbeeld daar van bron Wikipedia : “ Per 1 maart 2014 is het verbod op smadelijke godslastering daadwerkelijk uit het Wetboek van Strafrecht geschrapt. “ Dat gaat dan over Nederland.
Als het beeld van wat voor een aantal mensen een grote held is word beklad dan is dat bekladden voor die mensen een belediging. Maar volgens Justitie en politie is het dan vandalisme ? Of toch ook belediging ? Of eigenrichting ? Als mij iets niet bevalt dan trap ik “ hem “ op zijn gezicht en dan verniel ik een beeld . Tsja zo werkt dat niet in Nederland folks. Genoeg is genoeg roepen ook niet .
Want dan roept iedereen genoeg is genoeg en is dat de nieuwe wet folks. Worden minderheden dan nog beschermt ? Ik vrees van niet. Weet wat je doet de geest is moeilijk weer in de fles te krijgen.
Gelukkig is dit pretpark Nederland en zal het zo ‘ n vaart niet lopen. Hoe wel een cartoon wedstrijd kan dan weer niet volgens een aantal als het om afbeeldingen gaat van wat bepaalde mensen zien als afbeelding van
“ de allerhoogste “. Die allerhoogste is dan weer niet Jan Pieterzoon Jopie.
Zou ik in Pakistan in het openbaar allah verdomme durven roepen. Neeeeej. Waarom niet ? Omdat ik dan word vermoord. Fijn dat ik in Nederland roep als ik in Nederland gvd roep niemand die een wenkbrauw optrekt maar allah verdomme ? Dat kan dan weer niet . Ik ben kortom tegen eigenrichting. Geen standbeelden meer bekladden of omtrekken folks. Er zijn er ook die Stad zonder hart van Zadkine in Rotterdam lelijk vinden moet dat dan ook weg ? Dat is dan een esthetisch ongenoegen. Ik heb niks met helden maar de beelden moeten blijven mogelijk met een andere naam bijvoorbeeld de naam van beeld “ Piet Heijn “ veranderen in Mohammed Jopie in kader pretpark Nederland. Het staat gewoon schilderachtig denk aan de toeristen er moet worden verdient. Je kan ook naast zo ‘ n beeld gaan staan ook met je hand op je heup precies als dat beeld en heel hard gayyyy roepen met je selfistick en filmen maar. Flauw ? Tsja smaken verschillen . Saint Floyd kan dat dan wel ? Ik zag vrij wel direct na het gebeuren in de VS Floyd met vleugels afgebeeld op murals in de VS. Geen superman cape daar zou ik dan wel weer om kunnen lachen . Er word ook al geknield in het openbaar voor “ Heilige Floyd “. Die Floyd was gewoon een kleine crimineel geen heilige. Hoe wel klein ? Is een gewapende overval klein ? Daar voor heeft Floyd al gevangenis tijd gedaan. En is iemand dan levenslang een crimineel ? Dat is dan weer genuanceerd van mij. O provocerend dus censuur ? Mijn mening moet dan maar naar een andere website ? Floyd van zijn voetstuk halen niks is meer heilig tegenwoordig. Ik zou zo iets niet durven roepen op een “ anti racisme “ bijeenkomst. Ik zou worden ingeschat als extreem Rechts en ik zou zelfs worden geschopt en geslagen door aanwezige fanatici.
Mensen wat vinden Nederlanders belangrijk ? Dat ze weer op een terras mogen zitten. Dat is niet erg heilig maar wel gezellig. Daarom tot slot een fijn muziekje met bier en terras wacht ik nog maar een uurtje. O ja en eigenrichting is niet gezellig.
https://www.youtube.com/watch?v=mkB4Dg3Qh0c


Global IMC Network www.indymedia.org Afrika Ambazonia Canarias Estrecho / Madiaq Kenya South Africa Canada London, Ontario Maritimes Quebec Oost Azië Japan Manila QC Saint-Petersburg Europa Abruzzo Alacant Antwerpen Athens Austria Barcelona Belarus Belgium Bristol Brussels Bulgaria Calabrië Cyprus Emilia-Romagna Estrecho / Madiaq Euskal Herria Galiza Duitsland grenoble Hungary Ireland Istanbul Italy La Plana Liege liguria Lille Linksunten Lombardia London Madrid Malta Marseille Nantes Napoli Netherlands Northern England Norway Nottingham Oost-Vlaanderen Paris/Île-de-France Piemonte Poland Portugal Roma Roemenië Russia Scotland Sverige Switzerland Torun Toscana Ukraine UK-GB Latijns Amerika Argentina Bolivia Chiapas Chile Sur Braszilië Sucre Colombia Ecuador Mexico Peru Puerto Rico Qollasuyu Rosario santiago Uruguay Valparaiso Venezuela Oceanië Aotearoa Manila Melbourne Perth QC Sydney Zuid-Azië India Verenigde Staten Arizona Atlanta Austin Baltimore Big Muddy Binghamton Buffalo Charlottesville Chicago Cleveland Colorado Columbus DC Hawaii Houston Hudson Mohawk LA Madison Michigan Milwaukee Minneapolis/St. Paul New Mexico New Orleans NYC Philadelphia Pittsburgh Portland Richmond Rochester Rogue Valley San Diego San Francisco Bay Area Santa Cruz, CA Sarasota Seattle Urbana-Champaign Worcester West Azië Beirut Israel Palestine Process FBI/Legal Updates Mailing Lists Process & IMC Docs Projecten Print Radio Video Regio's United States Topics Biotech