HOE TE REAGEREN OP DE AFGRIJSELIJKE WAARHEID

Ruis, gepost door: Zen Gardner (Nederlandse vertaling door Martijn Paap) op 04/09/2012 09:02:23

Het is een vluchtige, uitdagende tijd om in leven te zijn, zonder twijfel. De wereld is een landschap wat door en door verspreid is met catastrofale nachtmerries, als vlammende lavakuilen op een gigantische etterende bol. En deze enorme reeks aan drastische, levensbedreigende problemen die we tegenkomen, die branden in het collectieve bewustzijn van de wereld, begeven zich schijnbaar richting een of andere gestoorde, apocalyptische finale.


De hamvraag waar we allemaal mee geconfronteerd worden is deze. Als we eenmaal bewust zijn van wat er aan de hand is, wat doen we? En belangrijker, voor diegenen die niet bereid zijn om de waarheid in te zien, wat zal het vergen om ze wakker te schudden?

En ten derde: maakt die overheersende houding het onvermijdelijk voor de rest van ons om te delen in hun lot?

Wat doet men als ze de opzettelijk geïmplodeerd economie observeren, De corporate gewelddadigheid die de wereld plundert, een gemanipuleerde media die zich richt op een onwetende, tevredengestelde populatie, de opgevoerde verkrachting van de omgeving, de vergiftiging van ons voedsel, water en luchtvoorraad, het drogeren van onze kinderen, en oorlogen zonder eind die lijken te leiden naar een gruwelijke nucleaire vuurzee?

Wat is onze rol in wat we nu steeds meer beginnen te ontdekken als een letterlijk roofzuchtige omgeving in een gekaapte wereld?

HIER IS HOE: IDENTIFICEER DE PROBLEMEN ALS ECHT EN DOELBEWUST

De eerste kwestie is om de problemen duidelijk te identificeren en de ernst ervan toe te geven. Als tweede, moeten we het objectief begrijpen van deze kennelijke trends, hoe gruwelijk deze motieven ook blijken te zijn.

Maar laat me een ding duidelijk stellen voordat we verder gaan.

In het licht van de onmetelijkheid van deze onbetwistbare aanvallen op de mensheid en de overduidelijke connecties met bedrijven, bankiers en overheidskrankzinnigheid, wie NIET denkt dat er een onderliggend motief is met definitieve objectieven van degenen die deze enorme programma's controleren, is een volslagen doorgedraaide gestoorde, vrijwillig levend in een dwangbuis van zelfbehoudende ontkenning, in een gezombificeerde trance starend naar de schaduwen op hun celmuren.

Ten tweede en evenzo, als iemand denkt dat het simpelweg "uit de hand gelopen hebzucht is'' wat deze problemen veroorzaakt en een ongelukkige cyclische verslechtering of zoiets, moeten ze hun geest laten verruimen.

En ik ben hier om te helpen.

WAAROM WORDEN DE CONTROLLERS NIET BEVREDIGD DOOR GELD ALS HET ALLEEN MAAR OM HEBZUCHT GAAT? OMDAT HET OM MACHT EN CONTROLE GAAT

Vertel me dit. Als alles alleen maar gedaan werd om geld, waarom stoppen ze daar niet? Deze elites weten dat ze in geen duizend mensenlevens kunnen uitgeven wat ze hebben. Dus waarom blijven ze doorzetten?

Waarom stellen rijke mensen zich verkiesbaar als hun schatkisten overlopen? Waarom blijven banksters geld lenen aan natie na natie, waarvan ze weten dat ze het niet terug krijgen, terwijl ze langzaam hun economieën en politiek overnemen. Van de beruchte Rothschilds wordt geschat dat ze meer dan 500 triljoen waard zijn en ze blijven toch nog steeds doordrammen over meer internationale ''programma's" en interventie.

Waarom?

Zie je de wereld verbeteren vanwege hun inspanningen? Dragen de mega-rijke dynastieën, industriëlen, koninklijke families, of het uber-welvarende Vaticaan hun niet-zelfzuchtige steentje bij om de wereld te helpen?

Of is de stekker er opzettelijk uitgetrokken en zijn we nu in een vrije val richting een wereldwijde ramp? En zou er iemand zichzelf mogelijk kunnen positioneren om de stukken op te rapen en controle te nemen over de filet die achtergelaten is op het slagersblok van de wereld, als het schroot eenmaal is vrijgemaakt en naar de oorlogshitsers is geworpen?

Is hun plan letterlijk geschreven in steen? Zoek "Georgia Guidestones" op voor een tinteling in je ruggengraat.

HET LEVEN VAN EEN BEWUST LEVEN

De kwestie en het punt van dit artikel is niet om weer langs de lange lijst te gaan van misstanden die doelmatig gepleegd zijn tegen de mensheid en z'n thuis. Als je dit leest, is er de kans dat je tot een bepaalde hoogte bij bent en hopelijk actief bent in de ontwaking, of op een versneld pad bent naar het niveau van bewustzijn waar je realiseert dat geen actie ondernemen onmogelijk is, als je enige schijn hebt van een ontwaakt bewustzijn. Dat zal komen, geloof me.

Om bewust te zijn betekent het dat je handelt naar je bewustzijn, niet alleen denken of het je realiseren in een of andere ashram. Ik weet zeker dat zulke mensen hun plek hebben, maar als je een enigszins normaal handelend mens bent die probeert te bestaan binnen een wereld die er naar neigt jou te misbruiken en zelfs je af te maken, zijn er een aantal serieuze uitdagingen betrokken bij wat precies te doen.

DIT IS WAAR HET UNIVERSUM BIJ KOMT KIJKEN

Je kan niet...en er is geen uitzondering hiervoor..je kan niet louter handelen in het mentale en fysieke gebied en verwachten dat je begrijpt wat er gebeurt en wat je plek binnen dit alles is. Je kan er heen geleid worden ondanks je blokkering, maar het is van absoluut belang om een spirituele ontwaking in je leven te hebben.

Ik heb het op geen enkele manier over religie. Maar ik garandeer dat als je waarheid zoekt zoals ik denk dat je doet, dan wordt de spirituele, metafysische, esoterische, wat je het ook wilt noemen, kant van dit alles heel erg duidelijk. En het is enorm bevrijdend. Toch?

ONZE TOEVLUCHT EN BEWAPENING

Het meest belangrijke stuk gereedschap in ons arsenaal is de gave om te luisteren en te handelen naar ons hart, onze bron, onze geest, onze connectie met bewustzijn. Noem het God, het Universum, of de onderliggende krachten die inherent zijn aan Chi, Ki, Prana of wat dan ook. Leren om te luisteren naar een diepere invloed en handelen naar een verantwoordelijk, liefhebbend bewustzijn is het antwoord.

En we moeten groeien in dit gebied om de uitdagingen van onze tijd tegemoet te komen. Net als het internet, is er met onze oude manieren van communiceren geknoeid en zal tegen ons gebruikt worden.

HET SPOTTEN VAN DE ROOFDIEREN

Zoals het kortstondig gecamoufleerde predator-karakter uit Hollywood, kunnen deze voornamelijk ongeziene krachten waar we mee te maken hebben meestal alleen gespot worden via hun effecten, zoals bladeren en takken die bewegen in een georganiseerd patroon terwijl de vijand nadert. Laat staan het feit dat de echte leiders van de overheid en maatschappelijke bestuurders niet degenen zijn die we zien in het nieuws en dat anderen vertellen wat ze moeten doen, van de machten die achter dit ALLES zitten kunnen we veilig aanvaarden dat ze een niveau verwijderd zijn, en ik zou betwisten dat ze uitermate spiritueel zijn, of inter-dimensionaal.

Noem het op z'n minst kwaadaardige mensen en je zal gelijk hebben. Maar de omvang en oorsprong van dit kwaad is nogal onthullend als het volgende niveau van stippen voor je begint te verbinden. Ik beweer niet alles te weten over wat er aan de hand is, maar het punt is dat we tegenover een enorm verbonden complot staan, zoals je de bladeren ziet ritselen als de transparante predator je benadert, kun je ze alleen identificeren via hun effecten.

En het is belangrijk dat we bewust zijn van dit volgende niveau.

HOE JE HET OOK BEKIJKT, HET IS SMERIG...MAAR TREK EEN AANTAL CONCLUSIES

Het punt is, we hoeven niet elk detail te weten voordat er een aantal erg voor de hand liggende conclusies worden getrokken.

1. Een HELE hoop zaken in deze wereld zijn erg verkeerd.

2. Het zogenaamde 'wereldleiderschap' is niet in contact, zelf dienend en werkt schijnbaar richting een andere agenda.

3. Deze andere agenda levert niet per se een voordeel op voor jou en mij. Het zijn elitairen met hun eigen plannen.

4. Mensen zijn stervende, worden vergiftigd, uitgehongerd en gewoonweg vermoord met afschuwelijke proporties, terwijl voedsel achtergehouden wordt en medische zorg beperkt is geworden en in feite een winstmakend farmaceutisch product van karakter.

5. De extreem rijke huidige machthebbers weigeren om enige vorm van hulp te bieden, behalve aan hun eigen instellingen en cohorten.

6. Jij zit thuis en vraagt je af wat er in godsnaam allemaal gebeurt terwijl je dit artikel leest.

7. Wat ga je doen met je leven nu je dat realiseert?

IK HOOP DAT JE JE HART VOLGT.

Dat is mijn wens, bede en bevestiging. We hebben een energetische revolutie nodig, een oproep voor echte bewuste actie. Deze actie is voortdurend open bewustzijn en reageren op de roep van je hart!

Wil je demonstreren, en je met anderen mengen die die roep in iedere vorm voelen? Ga ervoor! Waar zal je dat brengen? Ik weet het niet!

Wil je deelnemen aan blogs en internetforums over je zoektocht, 9/11-waarheid, woede over de globale vervuiling, etc.? Ga ervoor!!

Het punt is, als je de roeping voelt, reageer! Reageer! REAGEER!

En het zal op jouw reageren!

Een goede speurtocht gewenst, ik zie je bij de ontwaking...

Liefs, Zen

www.zengardner.com

File: Georgia-Guide-Stones(1).jpg
File: completedcloak.jpg

Global IMC Network www.indymedia.org Afrika Ambazonia Canarias Estrecho / Madiaq Kenya South Africa Canada London, Ontario Maritimes Quebec Oost Azië Japan Manila QC Saint-Petersburg Europa Abruzzo Alacant Antwerpen Athens Austria Barcelona Belarus Belgium Bristol Brussels Bulgaria Calabrië Cyprus Emilia-Romagna Estrecho / Madiaq Euskal Herria Galiza Duitsland grenoble Hungary Ireland Istanbul Italy La Plana Liege liguria Lille Linksunten Lombardia London Madrid Malta Marseille Nantes Napoli Netherlands Northern England Norway Nottingham Oost-Vlaanderen Paris/Île-de-France Piemonte Poland Portugal Roma Roemenië Russia Scotland Sverige Switzerland Torun Toscana Ukraine UK-GB Latijns Amerika Argentina Bolivia Chiapas Chile Sur Braszilië Sucre Colombia Ecuador Mexico Peru Puerto Rico Qollasuyu Rosario santiago Uruguay Valparaiso Venezuela Oceanië Aotearoa Manila Melbourne Perth QC Sydney Zuid-Azië India Verenigde Staten Arizona Atlanta Austin Baltimore Big Muddy Binghamton Buffalo Charlottesville Chicago Cleveland Colorado Columbus DC Hawaii Houston Hudson Mohawk LA Madison Michigan Milwaukee Minneapolis/St. Paul New Mexico New Orleans NYC Philadelphia Pittsburgh Portland Richmond Rochester Rogue Valley San Diego San Francisco Bay Area Santa Cruz, CA Sarasota Seattle Urbana-Champaign Worcester West Azië Beirut Israel Palestine Process FBI/Legal Updates Mailing Lists Process & IMC Docs Projecten Print Radio Video Regio's United States Topics Biotech