Reageer op:

Breek de wet

Misschien een goed idee om een advertentie in een landelijke krant te zetten met exact de gewraakte uitspraken van Joke erop maar dan ondertekend door zo veel mogelijk mensen.

Ook ik vind dat er een hollandse opstand zou moeten komen tegen het immigratiebeleid, dat het politieke vuur van de RaRa activisten een voorbeeld is, dat de computer bestanden van de IND vernietigd moeten worden. Maar dan wel op een wat meer effectieve manier dan met vuur en vlammen, want die beschermen niet tegen het kopiëren van bestanden naar andere servers. De hele IND organisatie, de gevangenissen, die hele racistische santekraam moet worden vernietigd. Als ik bij de verantwoordelijke bewindslieden langs zou komen zou ik er ook niet naartoe gaan om te praten maar om te eisen.

Er is een duidelijke overeenkomst met het Zuidafrikaanse apartheids systeem en het Nederlandse anti-immigranten beleid: beide hebben ze tot doel om een deel van de bevolking uit te sluiten van basale mensenrechten. Natuurlijk zijn er verschillen met het Zuidafrikaanse systeem, hier ontbreken de 'slegs vir blankes' bordjes, maar dat is alleen omdat er hier helemaal geen plekken, laat staan thuislanden, zijn waar paspoortloze immigranten mogen bestaan. Het Nederlandse systeem is geniepiger dan het Zuidafrikaanse.

Ik doe deze uitspraken niet om een maatschappelijk debat aan te zwengelen. Er is geen sprake van politieke satire of sarcastische toonzetting of overdrijving. Mijn motivatie is om mensen op te ruien het schenden van mensenrechten door de Nederlandse regering te stoppen. Mens onterende wetten moeten worden gebroken. Of daar straf op staat of niet doet niet ter zake. De instellingen die er nog over zijn van de Nederlandse democratie zijn allemaal op die manier ontstaan, namelijk door de foute wetten van de voorgangers van die instellingen te breken en te vervangen door betere.

Reageer

The content of this field is kept private and will not be shown publicly.
  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Allowed HTML tags: <a> <em> <strong> <cite> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Lines and paragraphs break automatically.

More information about formatting options

CAPTCHA
Deze vraag wordt gebruikt om te testen indien u een menselijke bezoeker bent teneinde spam-inzendingen te vermijden.
Beeld-CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Global IMC Network www.indymedia.org Afrika Ambazonia Canarias Estrecho / Madiaq Kenya South Africa Canada London, Ontario Maritimes Quebec Oost Azië Japan Manila QC Saint-Petersburg Europa Abruzzo Alacant Antwerpen Athens Austria Barcelona Belarus Belgium Bristol Brussels Bulgaria Calabrië Cyprus Emilia-Romagna Estrecho / Madiaq Euskal Herria Galiza Duitsland grenoble Hungary Ireland Istanbul Italy La Plana Liege liguria Lille Linksunten Lombardia London Madrid Malta Marseille Nantes Napoli Netherlands Northern England Norway Nottingham Oost-Vlaanderen Paris/Île-de-France Piemonte Poland Portugal Roma Roemenië Russia Scotland Sverige Switzerland Torun Toscana Ukraine UK-GB Latijns Amerika Argentina Bolivia Chiapas Chile Sur Braszilië Sucre Colombia Ecuador Mexico Peru Puerto Rico Qollasuyu Rosario santiago Uruguay Valparaiso Venezuela Oceanië Aotearoa Manila Melbourne Perth QC Sydney Zuid-Azië India Verenigde Staten Arizona Atlanta Austin Baltimore Big Muddy Binghamton Buffalo Charlottesville Chicago Cleveland Colorado Columbus DC Hawaii Houston Hudson Mohawk LA Madison Michigan Milwaukee Minneapolis/St. Paul New Mexico New Orleans NYC Philadelphia Pittsburgh Portland Richmond Rochester Rogue Valley San Diego San Francisco Bay Area Santa Cruz, CA Sarasota Seattle Urbana-Champaign Worcester West Azië Beirut Israel Palestine Process FBI/Legal Updates Mailing Lists Process & IMC Docs Projecten Print Radio Video Regio's United States Topics Biotech