Reageer op:

te veel vertrouwen in de rechtstaat!

Hallo zeg, nn. Denk je dat de advocaten hier niet naar gekeken hebben? Wat meer vertrouwen in de advocaten en een stuk minder in de rechtstaat graag!

Juridisch hebben ze het slim gedaan daar bij justitie. De zaak is geleid door een speciaal aangestelde OvJ van het landelijk parket, het onderzoek door de Unit Contra Terrorisme en Activisme van de Nationale Recherche. Het stinkt als een beerput, maar er valt geen speld tussen te krijgen.

Nergens in het dossier zijn documenten te vinden die aantonen dat daadwerkelijk de opsporingsbevoegdheden van de terrorisme wetgeving zijn gebruikt en het OM ontkent dat ook. Er is het standaard bevel voor huiszoeking, en ook zonder terrorisme wetgeving mogen ze daarin al belachelijk veel. Er zijn de bevelen tot bevriezing en verstrekking van de volledige inhoud van het domein jokekaviaar.nl, voorzien van geheimhoudingsplicht voor de host, gedaan terwijl ik in beperkingen vastzat. Ook hier: geen speld tussen te krijgen, allemaal met 'normale' bijzonder opsporings bevoegdheden (BOB) gedaan.

Ik word uiteindelijk niet vervolgd voor opruiing met terroristisch oogmerk. Dus alles dat met de terrorisme wetgeving in de hand is gedaan toen deze verdenking nog werd gehanteerd in de loop van het onderzoek, is niet zichtbaar te krijgen, gewoon omdat het in de zaak zoals die er nu ligt niet relevant is. Zulke stukken zitten daarom dus ook niet in het procesdossier. Je kunt op je vingers natellen dat er documenten zijn die we niet te zien kunnen en niet te zien zullen krijgen, want:

Let op: de verdediging heeft slechts recht op inzage in het PROCESDOSSIER!! Dus niet op inzage in het POLITIEDOSSIER, dat veel groter is. Dit is een belachelijke zaak, maar het is wettelijk geregeld zo! Lang leve de rechtstaat, ahum. Op deze manier kunnen dus DNR en OM stukken achterhouden. De advocaten zijn nog op zoek naar mogelijkheden (buiten dit proces om) die hier een vinger achter kunnen krijgen...

tot slot nog even reageren op deze hatelijke opmerking:

"Persoonlijk ben ik het er niet mee eens waarop JK zich als kroonprinses opwerpt,er en met haar individuele acties de problemen over haarzelf en anderen afroept"

Denk je dat ik erom gevraagd heb om kop van jut te zijn in dit proces? Dit is de zoveelste poging tot zwartmakerij en karaktermoord en feitelijk te misselijk voor woorden. Te suggereren dat ik problemen over mezelf en anderen afroep, is zeggen dat je vindt dat justitie gerechtvaardigd handelt hier en dat het allemaal mijn schuld zou zijn. En al helemaal 'voor anderen'. Verdeel en heers werkt, zo blijkt maar weer eens. Trap er toch niet in, het is zo doorzichtig als wat!

Reageer

The content of this field is kept private and will not be shown publicly.
  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Allowed HTML tags: <a> <em> <strong> <cite> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Lines and paragraphs break automatically.

More information about formatting options

CAPTCHA
Deze vraag wordt gebruikt om te testen indien u een menselijke bezoeker bent teneinde spam-inzendingen te vermijden.
Beeld-CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Global IMC Network www.indymedia.org Afrika Ambazonia Canarias Estrecho / Madiaq Kenya South Africa Canada London, Ontario Maritimes Quebec Oost Azië Japan Manila QC Saint-Petersburg Europa Abruzzo Alacant Antwerpen Athens Austria Barcelona Belarus Belgium Bristol Brussels Bulgaria Calabrië Cyprus Emilia-Romagna Estrecho / Madiaq Euskal Herria Galiza Duitsland grenoble Hungary Ireland Istanbul Italy La Plana Liege liguria Lille Linksunten Lombardia London Madrid Malta Marseille Nantes Napoli Netherlands Northern England Norway Nottingham Oost-Vlaanderen Paris/Île-de-France Piemonte Poland Portugal Roma Roemenië Russia Scotland Sverige Switzerland Torun Toscana Ukraine UK-GB Latijns Amerika Argentina Bolivia Chiapas Chile Sur Braszilië Sucre Colombia Ecuador Mexico Peru Puerto Rico Qollasuyu Rosario santiago Uruguay Valparaiso Venezuela Oceanië Aotearoa Manila Melbourne Perth QC Sydney Zuid-Azië India Verenigde Staten Arizona Atlanta Austin Baltimore Big Muddy Binghamton Buffalo Charlottesville Chicago Cleveland Colorado Columbus DC Hawaii Houston Hudson Mohawk LA Madison Michigan Milwaukee Minneapolis/St. Paul New Mexico New Orleans NYC Philadelphia Pittsburgh Portland Richmond Rochester Rogue Valley San Diego San Francisco Bay Area Santa Cruz, CA Sarasota Seattle Urbana-Champaign Worcester West Azië Beirut Israel Palestine Process FBI/Legal Updates Mailing Lists Process & IMC Docs Projecten Print Radio Video Regio's United States Topics Biotech