Reageer op:

Leon , wat doe jij uit de

Leon , wat doe jij uit de hoogte zeg. Ik neem aan dat jij moderator bent hier. Dat staat nergens, dat moet ik blijkbaar kunnen 'ruiken'. Ook kan ik ip-adressen niet zien volgens mij en al helemaal niet bijhouden en analyseren dus ik kan niet weten van wie welk bericht afkomt. Ik kan wel gokken wat ik regelmatig doe, maar dat werkt ook niet denk ik. In dit specifieke geval had ik niet door dat het ging om dit persoon. Ik kan dat niet zien.

Je ruikt in ieder geval beter dan je gokt. Indymedia.nl houdt principieel geen IP-adressen bij van bezoekers.

Er zijn mensen die voor minder gebanned worden volgens mij. Vanuit jou 'corrupte' libertarische visie moet ik zelf slim en wijs genoeg zijn en de 'troll niet verder voeden'. Dit is een zwaktebod. Jij hebt rechten en plichten hier. Regel het gewoon. Maar ja dat is 'ingrijpen van bovenaf'. Ik snap het wel... Daar kun je niet aan beginnen. Dat is dan niet 'anarchistisch' ofzo.

Afgezien van een mogelijke discussie over begrippen als 'libertarisme' en 'anarchisme', kan ik je vertellen dat we zeer terughoudend zijn met modereren, uiteraard omdat wij ervan uitgaan dat de gebruikers van Indymedia.nl over een grote mate van zelfredzaamheid beschikken, en dat is geen zwaktebod. Wat wij wel doen is dat wij regelmatig comments weghalen die alleen als doel hebben om de boel te verzieken.

"(jou bekend)" ... wat bedoel je daarmee? Weer zo'n persoonlijke insinuatie.... Speel gewoon open kaart hier dan. Op deze manier is het toch echt 'big brother" die je speelt.. Jij beoordeelt/veroordeelt mij omdat je mij 'kent', terwijl ik hier als individu maar een beetje in het duister tast.

De troll die hier de laatste tijd op manische wijze op alle topics zijn vreemdelingenhaat probeert te verspreiden is herkenbaar aan zijn schrijfwijze en de dingen die hij altijd weer aanhaalt. De moderator team van Indymedia.nl "beoordeelt/veroordeelt" jou verder niet. Wel is de troll bekend in Den Bosch, en hij haalde lelijk en persoonlijk naar je, vandaar.

Wees zo helder en eerlijk mogelijk in je beleid, en leer drupal. Langzaam zullen dan mensen terugkomen op deze site, denk ik.

Leer drupal jezelf :-). Als jij moeite hebt met het volgen van het beleid van Indymedia.nl wil dat nog niet zeggen dat het beleid niet helder of eerlijk is.

Ps: In je reactie op Ketellinkie, noem je mij ook nog even tussen neus en lippen door een troll? Begrijp ik dat goed? Kan ik dat zo aan jou vragen... Leon vind je mij, nn-db, een trol? Even voor de duidelijkheid....dat weet ik waar ik sta ongeveer.

Nee, dat begrijp je niet goed. De troll probeert zijn racistische visie in jouw schoenen te schuiven (hij heeft ook wel eens als nn-db gepost, weet je nog?), kennelijk in de hoop dat er hier een soort rotte vis discussie ontstaat, of dat wij jouw bijdragen ook allemaal gaan weghalen of zo. Zullen we weer on-topic gaan?

Reageer

The content of this field is kept private and will not be shown publicly.
  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Allowed HTML tags: <a> <em> <strong> <cite> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Lines and paragraphs break automatically.

More information about formatting options

CAPTCHA
Deze vraag wordt gebruikt om te testen indien u een menselijke bezoeker bent teneinde spam-inzendingen te vermijden.
Beeld-CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Global IMC Network www.indymedia.org Afrika Ambazonia Canarias Estrecho / Madiaq Kenya South Africa Canada London, Ontario Maritimes Quebec Oost Azië Japan Manila QC Saint-Petersburg Europa Abruzzo Alacant Antwerpen Athens Austria Barcelona Belarus Belgium Bristol Brussels Bulgaria Calabrië Cyprus Emilia-Romagna Estrecho / Madiaq Euskal Herria Galiza Duitsland grenoble Hungary Ireland Istanbul Italy La Plana Liege liguria Lille Linksunten Lombardia London Madrid Malta Marseille Nantes Napoli Netherlands Northern England Norway Nottingham Oost-Vlaanderen Paris/Île-de-France Piemonte Poland Portugal Roma Roemenië Russia Scotland Sverige Switzerland Torun Toscana Ukraine UK-GB Latijns Amerika Argentina Bolivia Chiapas Chile Sur Braszilië Sucre Colombia Ecuador Mexico Peru Puerto Rico Qollasuyu Rosario santiago Uruguay Valparaiso Venezuela Oceanië Aotearoa Manila Melbourne Perth QC Sydney Zuid-Azië India Verenigde Staten Arizona Atlanta Austin Baltimore Big Muddy Binghamton Buffalo Charlottesville Chicago Cleveland Colorado Columbus DC Hawaii Houston Hudson Mohawk LA Madison Michigan Milwaukee Minneapolis/St. Paul New Mexico New Orleans NYC Philadelphia Pittsburgh Portland Richmond Rochester Rogue Valley San Diego San Francisco Bay Area Santa Cruz, CA Sarasota Seattle Urbana-Champaign Worcester West Azië Beirut Israel Palestine Process FBI/Legal Updates Mailing Lists Process & IMC Docs Projecten Print Radio Video Regio's United States Topics Biotech