Reageer op:

Kijk feminisme heeft ook met

Kijk feminisme heeft ook met de bevrijding van mannen te maken omdat je als moderne man als het goed is hebt geleerd om los van het patriarchaat te leren nadenken.
Dat is niet alleen ook de bevrijding van de man maar tevens de enige manier om met West Europa te overleven en niet nog een keer te belanden in de (bijna) dictatuur en de volgende wereldoorlog wat dat is waar het met de hegomonie van het patriarchaat altijd vanzelf op uitdraaid.
In deze tijd is het helaas niet anders en het patriarchaat systeem in Nederland moet dan ook weer in afschaffing net als tussen 1970 en 1989 want anders hebben we niet eens genoeg oppositie tegen het regerings beleid dat meewerkt aan de volgende wereldoorlog (Nato beleid oost-Europa) en het einde van de sociaal democratische rechtstaat.
Juist mensen dat is inderdaad het patriarchaat systeem dat leid tot het einde van de sociaal democratie en de derde wereldoorlog als het niet in afschaffing is!
Het is ook met linkse mannen altijd zo dat ze meestal zitten waar de vrouwen zitten als je geen homo bent.
Daarom is het zo belangrijk dat juist de linkse vrouwen zich niet onder het patriarchaat laten houden anders kunnen we bijna niet meer voor voldoende oppositie tegen het regeringsbeleid zorgen terwijl dat haar eigenlijke taak voor de sociaal democratie is samen met het zorgen voor de wereldvrede.
Het feminisme is derhalve een hele belangrijke manier zowel voor vrouwen als voor mannen om onder dat patriarchaat systeem uit te kunnen komen dat anders vanzelf tot het einde leid.
Daarom is het feminisme juist ook een hele natuurlijke manier om te zorgen dat we kunnen overleven!
Dus vermijd de organisaties die mensen dus sociaal sexueel onder het partiarchaat systeem houden zoals kerken, studentenclubs, ed anders zullen we te laat zijn.
Zie ze dus niet als het beste contact systeem zowel zakelijk als sexueel want de vrouw word op deze manier door het patriarchaat uitgespeeld zodat ze haar eigenlijke werk niet meer doen kan en tevens proberen ze te zorgen dat andere mensen (vooral mannen) die over deze zeer belangrijke dingen hebben nagedacht geen sexueel contact meer hebben met vrouwen. Daarom is het feminisme juist de oplossing en de bevrijding van de hele wereld tegen voornoemde oude patriarchaat systemen.

Reageer

The content of this field is kept private and will not be shown publicly.
  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Allowed HTML tags: <a> <em> <strong> <cite> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Lines and paragraphs break automatically.

More information about formatting options

CAPTCHA
Deze vraag wordt gebruikt om te testen indien u een menselijke bezoeker bent teneinde spam-inzendingen te vermijden.
Beeld-CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Global IMC Network www.indymedia.org Afrika Ambazonia Canarias Estrecho / Madiaq Kenya South Africa Canada London, Ontario Maritimes Quebec Oost Azië Japan Manila QC Saint-Petersburg Europa Abruzzo Alacant Antwerpen Athens Austria Barcelona Belarus Belgium Bristol Brussels Bulgaria Calabrië Cyprus Emilia-Romagna Estrecho / Madiaq Euskal Herria Galiza Duitsland grenoble Hungary Ireland Istanbul Italy La Plana Liege liguria Lille Linksunten Lombardia London Madrid Malta Marseille Nantes Napoli Netherlands Northern England Norway Nottingham Oost-Vlaanderen Paris/Île-de-France Piemonte Poland Portugal Roma Roemenië Russia Scotland Sverige Switzerland Torun Toscana Ukraine UK-GB Latijns Amerika Argentina Bolivia Chiapas Chile Sur Braszilië Sucre Colombia Ecuador Mexico Peru Puerto Rico Qollasuyu Rosario santiago Uruguay Valparaiso Venezuela Oceanië Aotearoa Manila Melbourne Perth QC Sydney Zuid-Azië India Verenigde Staten Arizona Atlanta Austin Baltimore Big Muddy Binghamton Buffalo Charlottesville Chicago Cleveland Colorado Columbus DC Hawaii Houston Hudson Mohawk LA Madison Michigan Milwaukee Minneapolis/St. Paul New Mexico New Orleans NYC Philadelphia Pittsburgh Portland Richmond Rochester Rogue Valley San Diego San Francisco Bay Area Santa Cruz, CA Sarasota Seattle Urbana-Champaign Worcester West Azië Beirut Israel Palestine Process FBI/Legal Updates Mailing Lists Process & IMC Docs Projecten Print Radio Video Regio's United States Topics Biotech