Reageer op:

reactie op support your locals

Beste Support your locals

Even wat sidenotes

Ik deel je walging voor een groot deel van het antifascisme, dat zich inderdaad, paradoxaal genoeg, vrij fascistisch kan gedragen.

Ware het niet, dat er ook serieuze antifascisten zijn geweest, die met gevaar voor eigen leven, extreem rechts hebben gedocumenteerd en exposed, waar de andere politieke partijen en de politie dat niet deden

Extreem is een relatieve term, hier schreef ik eerder over, op krapuul. Is nog wel te vinden ergens. De VVD is zogenaamd geen 'extreme' partij, terwijl het neoliberalisme in de 80's gezien werd, als een extreme sekte. Extreem is niet per se 'slecht'. Ik vind wat ik vind, of jij dat nou extreem of gematigd noemt, is irrelevant

Niet alles is 'islamofobie', van mij mag je best kritisch zijn over welke religie dan ook. Ware het niet, dat FVD en PVV, diep in de buine ( fascistische ) hardware roeren ( vooral FVD is hier open in ) en ik heb hun aanhangers vaak onverbloemd, dom racisme horen uiten. Zo noemde ze mij : kanker spleetoog. Een donker persoon, noemde ze : kanker aap en we moesten in 'de oven'. Ga mij dus niet vertellen, dat FVD niet fascistisch is....

Bij FVD en PVV, is het méér dan kritiek, snap je wat ik bedoel ? Het is echt haat, bij hen. Zij vinden witte christenen, echt beter dan donkere moslims. Ze beweren dat ze slechts 'bezorgd' zijn, maar als je dieper graaft, zie je dat het echte racisten zijn, met racistische banden, in heel Europa....Wees hier niet naief in. zelfs zijn eigen achterban, zelfs een deel van de FVD achterband, heeft dat nu door en is afgehaakt.

Ik waardeer het btw, dat je gewoon je verhaal doet, jezelf niet censureert en dat indymedia het plaatst, waardeer ik ook zeker. Dat is in 'anarchistische' kringen weleens anders, want vaak wordt daar iedere afwijkende mening afgedaan als 'abuse'.

Daarom heb ik het ook gehad, met het huidige 'anarchisme' ( hier schreef ik ook twaalf stukken over ofzo ) en richt ik mij meer op de PVDD en sommige oosterse religieuze stromingen. Al zit diep in mijn hart, een plekje voor de anarchie. Een liefde die nooit zal wegebben. Het huidige anarchisme, is helaas geen anarchisme, maar een slechte parodie op de jaren tachtig punk scene.

De vluchtelingenproblematiek, is een bittere pil en niet de meest eenvoudige kwestie ooit. Als we kijken naar mensen uit Eritrea. Deze mensen hebben wat mij betreft gegronde redenen, om te vluchten. Als je kijkt naar de situatie in hun land, dan zal je begrijpen waarom. Kijken we naar Syrië, dan snappen we ook waarom deze lieden gevlucht zijn. Ik persoonlijk heb niet echt last, van 'gelukzoekers', in mijn omgeving.

Ik heb altijd conflicten met de gemeente, met de huisbazen, de 'bazen', de graaiers. Die maken mijn leven zo moeilijk mogelijk. Van 'gelukzoekers', heb ik nog nooit last gehad. Ook hier schreef ik over, eerder, op Krapuul ( een politieke site ). En ik zeg dit niet om politiek correct te zijn, maar omdat het gewoon waar is. De huurbaas die de huur weer met 200 verhoogd, is voor mij veel erger, dan een of andere Eritreeër, die hier ergens woont.

De reden dat wij veel huur betalen, weinig overhouden, al het geld naar de managers en de ambtenaren sijpelt, heeft geen reet met 'de gelukzoekers' te maken. De klassenstrijd, was eerder dan de zogenaamde 'gelukzoekers' en de zogenaamde migratie problematiek.

Gelukzoeker, dat woord ook echt. Wat moeten ze dan ? Ongeluk zoeken ? De gewassen verbanden, door het beleid van kapitalisten en hun hebzucht. Ja, dan vluchten mensen en ja, dan komen ze in Europa....Het is gewoon een samenloop van omstandigheden.

Daarnaast, jij zegt, het westen moet de derde wereld helpen....Ja en dat doet het westen dus niet...Onze leiders gebruiken en gebruikte de derde wereld altijd als een makkelijk melkkoetje. Denk je nou echt, dat ze die mensen daar gaan helpen ? Dat gaan D66 en VVD doen ?....

Je hebt nog erg veel vertrouwen, in die middenpartijen en je hebt ook vertrouwen, in het ageren van die malle SP en die malle FVD etc. Zij gaan niets oplossen en voor nu is het roeien met de riemen die we hebben. Voor nu moeten we er een beetje zelf uit komen, zowel de 'gelukzoekers', als jij en ik. Ga er niet vanuit, dat de staat iets voor je doet.

Reageer

The content of this field is kept private and will not be shown publicly.
  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Allowed HTML tags: <a> <em> <strong> <cite> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Lines and paragraphs break automatically.

More information about formatting options

CAPTCHA
Deze vraag wordt gebruikt om te testen indien u een menselijke bezoeker bent teneinde spam-inzendingen te vermijden.
Beeld-CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Global IMC Network www.indymedia.org Afrika Ambazonia Canarias Estrecho / Madiaq Kenya South Africa Canada London, Ontario Maritimes Quebec Oost Azië Japan Manila QC Saint-Petersburg Europa Abruzzo Alacant Antwerpen Athens Austria Barcelona Belarus Belgium Bristol Brussels Bulgaria Calabrië Cyprus Emilia-Romagna Estrecho / Madiaq Euskal Herria Galiza Duitsland grenoble Hungary Ireland Istanbul Italy La Plana Liege liguria Lille Linksunten Lombardia London Madrid Malta Marseille Nantes Napoli Netherlands Northern England Norway Nottingham Oost-Vlaanderen Paris/Île-de-France Piemonte Poland Portugal Roma Roemenië Russia Scotland Sverige Switzerland Torun Toscana Ukraine UK-GB Latijns Amerika Argentina Bolivia Chiapas Chile Sur Braszilië Sucre Colombia Ecuador Mexico Peru Puerto Rico Qollasuyu Rosario santiago Uruguay Valparaiso Venezuela Oceanië Aotearoa Manila Melbourne Perth QC Sydney Zuid-Azië India Verenigde Staten Arizona Atlanta Austin Baltimore Big Muddy Binghamton Buffalo Charlottesville Chicago Cleveland Colorado Columbus DC Hawaii Houston Hudson Mohawk LA Madison Michigan Milwaukee Minneapolis/St. Paul New Mexico New Orleans NYC Philadelphia Pittsburgh Portland Richmond Rochester Rogue Valley San Diego San Francisco Bay Area Santa Cruz, CA Sarasota Seattle Urbana-Champaign Worcester West Azië Beirut Israel Palestine Process FBI/Legal Updates Mailing Lists Process & IMC Docs Projecten Print Radio Video Regio's United States Topics Biotech