Reageer op:

Beste nayakosadashi, Ik ken

Beste nayakosadashi,

Ik ken de geschiedenis enigzins van de antifascisten, daarom wil ik ook aangeven, dat het me om de huidige club gaat.

Ik geloof je ook wel als je zegt dat er echte fascisten/racisten in de Fvd/PVV zitten hoor. Maar ik denk dat je heel voorzichting moet zijn om iedereen meteen een stempeltje te geven als men op deze partijen stemt en/of het eens is met bepaalde standpunten. Ik geloof ook dat er bij een aantal partijen een aantrekkingskracht is op bepaalde lieden. Hetzelfde wat je zegt over de FvD/PVV zegt, kun je ook over Groen Links zeggen. In die partijtop zitten mensen met een voorliefde voor oa Mao en Sovjet communisme. Denk ik daarom dat elke GLer een communist is? Nee.

Heb in mijn jongere jaren wel eens anarchie gepropageerd, maar ben er inmiddels op teruggekomen. Ben wel voor enige vorm van overheid, al is het maar om zorg en veiligheid te kunnen leveren. Maar zoals het nu gaat, gaan we richting een techno fascistische orde. Het groot geld regeert eigenlijk al, en het lijkt wel maffia.

Je hebt gelijk dat de term gelukszoeker een wat maffe term is. Hoe we ze dan moeten noemen weet ik even niet, maar ik ken mensen die wel degelijk er last van hebben. Deze mensen wonen in de buurt van Ter Apel, en daar zit zoals je het weet het aanmeld centrum van COA. Er wordt gestolen, inbraken en er is ook sprake van agressief gedrag. Verder denk ik wel degelijk, dat als we per jaar er 100.000 mensen bij krijgen in dit land dat het gevolgen gaat hebben, voor o.a. huisvesting, en hogere uitgaven voor uitkeringen.

Verder heb je me niet goed begrepen denk ik mbt tot de middenpartijen. Hier heb ik totaal geen vertrouwen meer in. En op de flanken heb ik nog iets vertrouwen, al moet dat wel zoals eerder gezegd, per onderwerp bekeken worden. Ik vind de dames Leijten(SP) en Agema(PVV) er altijd kort op zitten mbt tot zorg. Helaas hebben ze niet kunnen voorkomen dat de zorg onder Rutte's Shell I, II en III kabinetten verder is afgekalft.
Neo Liberalisme moet afgekapt worden, zowel in NL als de EU, en de wereld. Het is een kanker die alles overwoekerd. Geld maakt inderdaad meer kapot dan je lief is. Trouwens ik snap ook wel dat het Westen niets goeds gaat doen in de 3e wereld. Dat was meer mijn ideaal beeld.

Verder ideaal plaatje is, ten eerste uit de EU (Die leggen veel te veel regeltjes op en lijken op weg naar dictatuur). Privatisering van Zorg/Nutsbedrijven/etc terugdraaien. Management lagen uit de Zorg/Onderwijs/etc halen, daar gaat een groot deel van het budget verloren. Ook een ideaal plaatje is, als men zo graag wil dat iedereen bijvoorbeeld zijn Huizen isoleert en zonnepanelen neemt: Regel het maar overheid. Zorg ervoor dat je tegen kostprijs zonnepanelen en isolatie materiaal produceert en heb mensen in dienst die gratis bij de bevolking die dingen aanbrengt. Weet dat dit in de huidige maatschappij niet realistisch is hoor, maar als het toch om het hogere doel gaat, dan faciliteer het maar.

Verder waardeer ik de toon die je aanslaat in je commentaar. Je hoeft het niet altijd eens te zijn inderdaad, maar discussie is goed. En ik denk dat we toch meer op 1 lijn zitten dan ik in eerste instantie dacht.

Reageer

The content of this field is kept private and will not be shown publicly.
  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Allowed HTML tags: <a> <em> <strong> <cite> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Lines and paragraphs break automatically.

More information about formatting options

CAPTCHA
Deze vraag wordt gebruikt om te testen indien u een menselijke bezoeker bent teneinde spam-inzendingen te vermijden.
Beeld-CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Global IMC Network www.indymedia.org Afrika Ambazonia Canarias Estrecho / Madiaq Kenya South Africa Canada London, Ontario Maritimes Quebec Oost Azië Japan Manila QC Saint-Petersburg Europa Abruzzo Alacant Antwerpen Athens Austria Barcelona Belarus Belgium Bristol Brussels Bulgaria Calabrië Cyprus Emilia-Romagna Estrecho / Madiaq Euskal Herria Galiza Duitsland grenoble Hungary Ireland Istanbul Italy La Plana Liege liguria Lille Linksunten Lombardia London Madrid Malta Marseille Nantes Napoli Netherlands Northern England Norway Nottingham Oost-Vlaanderen Paris/Île-de-France Piemonte Poland Portugal Roma Roemenië Russia Scotland Sverige Switzerland Torun Toscana Ukraine UK-GB Latijns Amerika Argentina Bolivia Chiapas Chile Sur Braszilië Sucre Colombia Ecuador Mexico Peru Puerto Rico Qollasuyu Rosario santiago Uruguay Valparaiso Venezuela Oceanië Aotearoa Manila Melbourne Perth QC Sydney Zuid-Azië India Verenigde Staten Arizona Atlanta Austin Baltimore Big Muddy Binghamton Buffalo Charlottesville Chicago Cleveland Colorado Columbus DC Hawaii Houston Hudson Mohawk LA Madison Michigan Milwaukee Minneapolis/St. Paul New Mexico New Orleans NYC Philadelphia Pittsburgh Portland Richmond Rochester Rogue Valley San Diego San Francisco Bay Area Santa Cruz, CA Sarasota Seattle Urbana-Champaign Worcester West Azië Beirut Israel Palestine Process FBI/Legal Updates Mailing Lists Process & IMC Docs Projecten Print Radio Video Regio's United States Topics Biotech