ID-verzet bij islamitische school

Hier kun je discussieren over ID-verzet bij islamitische school.
Ook nu.nl komt met hetzelfde nieuws en heeft een achtergrondstukje over deze groep.
http://www.nu.nl/binnenland/3503440/hekken-ibn-ghaldoun-slot-actiegroep....
http://www.nu.nl/binnenland/3503679/id-verzet-rechtse-splintergroepering...

Deze groep was laatst ook verantwoordelijk voor het mislukte protest tegen de vluchtkerk. Ze kondigen aan om nog meer acties te houden en willen meer naamsbekendheid.

Het motief van hun actie zou zijn dat ze het oneerlijk vinden dat de frauderende leerlingen opnieuw examen mogen doen, maar tegelijkertijd claimen ze dat de school al jaren eerder gesloten had mogen worden. Maar tegenstrijdigheden zijn we wel gewend bij rechtse clubjes.


Re: ID-verzet bij islamitische school

Ik had het vanochtend gepost en mijn bericht is niet eens in ruis terug te vinden.
Lekker indymedia, ik had het bericht gewoon zelf geschreven en niet overgenomen.

Doe nog eens een keer moeite focking censuur apen.

Hier zijn alleen maar links te vinden van reguliere media, willen jullie deze kant op gaan?

focking erg zeg

Mjah, het was onduidelijk waar het bericht vandaan kwam. In het vervolg helpt het als je in een bericht over zo'n extreem-rechtse actie duidelijk naar voren laat komen dat je zelf niet achter die actie staat, of op z'n minst een naam eronder zet die een indicatie geeft wie het bericht post. Er wordt namelijk regelmatig door fascisten gepoogd om op Indymedia.nl reclame te maken voor hun mislukte acties, vandaar de wat snelle modereer-reactie.

Hier dan de tekst van je oorspronkelijk bericht:
Er hangt een spandoek op het hek van de Ibn Ghaldounschool met de tekst: 'Wij doen wat de politiek zou moeten doen.' Om de poorten van het hek hangt een slot. Bekend is dat Identitair Verzet de school heeft 'gesloten'. De actiegroep laat weten dat dit de eerste actie is van een reeks die nog gaat komen.

Identitair verzet is tegen toenemende immigratie en Islamisering en voor behoud van de Nederlandse identiteit. De actiegroep is van mening dat de leerlingen van de school geen recht meer hebben om examens te maken. Met de actie willen zij laten zien dat ze de taak van gemeente en overheid uitvoeren. Volgens Peter de Graaf (Id Verzet) moet deze school moet achter slot en grendel. Van der Graaf hoopt dat er meer vervolgacties gaan komen die geweldloos zijn en binnen de wet blijven.

De Ibn Ghaldounschool, Islamitisch voortgezet onderwijs, was onlangs in de media omdat leerlingen van deze school examenfraude hebben gepleegd.

Informatie overdracht

Mijn doel was informatie overdracht.

Wat had ik moeten zeggen? Vuile nationalisten?Dood aan Peter?! Mijn emoties over dit verhaal op de voorgrond plaatsen?De politieke strijd verkondigen wat in dit bericht een loze kreet zou zijn? Zo een schrijfstijl laat ik aan anderen over die dat beter kunnen of daar behoefte aan hebben. Tevens is daar ruimte voor in de aanvullingen en discussie waar ik misschien wel een andere toon aansla.

Bedankt voor de reply en excuus voor mijn boze reactie.

Ondanks dat ik het in zijn

Ondanks dat ik het in zijn geheel niet met Identitair Verzet eens ben, (de islam word hier puur vanuit racistisch en immigratie-standpunt genomen) is de actie an sich niet zo slecht. Scholen opgericht vanuit geloof mogen wat mij betreft ook zo snel mogelijk verdwijnen. Dit marginale clubje zul je alleen niks tegen christendom zien ondernemen. Hopelijk word er in de toekomst ook vanuit links meer actie ondernomen tegen geloof

Comment was hidden

Deze aanvulling voldeed niet aan de spelregels.

Re: ID-verzet bij islamitische school

als de rijksregering iets besluit,zijn we een!

leon

if he had lived he would crucified us al now he standing on his last feet soon he becomes us al.

onderdrukking

wat mij betreft zouden zulke scholen niet bestaan in nederland,mag ik dat zeggen? vind van wel.
mensen die hun kind naar bijvoorbeeld een islamitische basisschool sturen houden de gelijke kansen zelf tegen.
als ouder wil je toch zeker er alles aan doen om je kind goede kansen voor een goede toekomst in nederland te geven?
maar nee,het in stand houden van de eigen cultuur heeft voorrang,en dat is mijn inziens hetgeen waar de schoen knelt.
feitenlijk steek je op zo"n manier je middelvinger op naar het land waar je zo graag wil wonen,en dat mag,maar ga straks dan niet lopen zeiken over gelijke kansen en ies discriminatie bleren.

Re: ID-verzet bij islamitische school

whhhaaaaaa haaaaa dat zijn die id verzet prutsers weer je weet wel die gasten zonder lef kwamen niet eens op hun Eigen demo opdagen hahahahhahaa roep je een demo uit kom je niet eens omdat de meerderheid vind dat je ongewenst bent mischien ff aan teeven vragen of we niet van die nep uitzettings bevellen voor deze gasten kunnen regelen

een meerderheid? volgens mij

een meerderheid? volgens mij hebben die lui besloten om niet naar amsterdam te gaan wegens dreigingen met geweld,uit welke hoek laat ik dan maar even in het midden.
je noemt ze prutsers maar daar heb ik mn bedenkingen bij,eigenlijk spelen ze het best wel slim.
"de ketingaxie"werd door veel mensen gewaardeerd,vergis je daar niet in,en heeft daarbij zo"n beetje alle media gehaald.
en "links"zal dan wel weer;het zijn racisten en nazi"s gaan roepen maar zoals al eerder gezegt die kaarten zijn inmiddels echt wel een beetje uitgespeelt,daar ga je het niet meer mee redden.
ook links kan niet anders dan erkennen dat er problemen zijn en zal ook met oplossingen komen.
blijft links weg kijken voor problemen die wel degelijk spelen dan kunnen dit soort rechtse clubjes wel eens een ongekende vlucht nemen in de toekomst.

Re: ID-verzet bij islamitische school

Dan vecht je op twee fronten tegen rechtese provocateurs en tegen moslims. Maak je geen illusies over hoe moslims denken over godloos of nog erger atheisten of nog veel erger de combi revo links en atheist. Of kom jij alleen ruim denkende moslims tegen zo van je gaat niet van het dak omdat je homo bent ik praat alleen niet meer tegen je ?
Die moslim adders niet te dicht tegen je borst koesteren vind ik.

Comment was hidden

Platte moslimbashing gelieve elders op het net te spuien. Deze aanvulling voldeed niet aan de spelregels.

staats anarchisten indymedia

ja,jullie kennen slecht tegen wat feitjes he?
vooral fijn fascisme de hand boven het hoofd houden,he? lekker links hoor!
wat een linkse staats propaganda site is het toch geworden.

rofl

"geworden" ? Nee joh, dat was het altijd al, alleen ben jij zo ontzettend dom dat jij het nog niet door had... Maar allez, nu je steeds meer uitkomt voor het feit dat je gewoon ontzettend rechts-conservatief bent, is hopelijk de volgende stap dat je gewoon elders op het net gaat zitten, bij fora die meer bij jouw wereldbeeld passen. Veel plezier daaro, we gaan je niet missen.

.

Wegkijken is nog dommer!

Nee, helaas, nee: wegkijken

Nee, helaas, nee: wegkijken is soms gewoon een uiting van tolerantie. Zo laten we jouw getroll vaak gewoon staan, want ach, meestal maak je jezelf eerder belachelijk dan dat je echt schade veroorzaakt - maar ja, wij zijn nu eenmaal tamelijk tolerant.

tolerant

fascisten zijn nooit tolerant,links of rechts.
maar bespaar ons je gejank aub!
indy is voorbij.

Nu je blijft inderdaad maar

Nu je blijft inderdaad maar lekker trollen... Denk je echt dar Indymedia lezers m/v zijn die niet doorhebben dat waar een bericht over 'linksfascisme' vandaan komt? Maar goed, 'Indy is voorbij', ha ha, dat zou je wel willen... Nee, jij bent voorbij, kijk uit!

Comment was hidden

Deze aanvulling voldeed niet aan de spelregels.

pas maar op

wil je een afspraakje met me? zolang ik niet die smerige grijze haren in mn bek krijg,weten de modjes vast iets voor vrijdenkers als jou te fixen.
maar laat mij der buiten.

faal

en dan hier het zoveelste bewijs van een falend indyteam.
feiten verdraaien,liegen,bedriegen,mensen bedreigen,het kan allemaal niet dol genoeg zijn op indymedia.
maaaaar! haal het nooit of te nimmer in je kop om iets kwaads over gelovigen uit te spreken hier.
daar houden de anarchistjes (proest) niet van.
althans we mogen ervan uit gaan dat indymedia nl een anarchistische insteek heeft aangezien het jaarlijkse indy onderonsje op de pld plaats vind.
beste modjes lees eens wat van bijvoorbeeld anton constandse,denk dat jullie er al snel achter komen dat jullie niets maar dan ook niets met het anarchisme van doen hebben,en dat jullie je beter thuis zouden voelen bij een fascistische beweging.
niets te danken voor het spiegeltje dat ik jullie gaarne voor hou.

ps:de mods maken de troll niet anders om.

Comment was hidden

Deze aanvulling voldeed niet aan de spelregels.

spelregels

anarchisten met spelregels....tikkie jij bent m.

Comment was hidden

Deze aanvulling voldeed niet aan de spelregels.
Global IMC Network www.indymedia.org Afrika Ambazonia Canarias Estrecho / Madiaq Kenya South Africa Canada London, Ontario Maritimes Quebec Oost Azië Japan Manila QC Saint-Petersburg Europa Abruzzo Alacant Antwerpen Athens Austria Barcelona Belarus Belgium Bristol Brussels Bulgaria Calabrië Cyprus Emilia-Romagna Estrecho / Madiaq Euskal Herria Galiza Duitsland grenoble Hungary Ireland Istanbul Italy La Plana Liege liguria Lille Linksunten Lombardia London Madrid Malta Marseille Nantes Napoli Netherlands Northern England Norway Nottingham Oost-Vlaanderen Paris/Île-de-France Piemonte Poland Portugal Roma Roemenië Russia Scotland Sverige Switzerland Torun Toscana Ukraine UK-GB Latijns Amerika Argentina Bolivia Chiapas Chile Sur Braszilië Sucre Colombia Ecuador Mexico Peru Puerto Rico Qollasuyu Rosario santiago Uruguay Valparaiso Venezuela Oceanië Aotearoa Manila Melbourne Perth QC Sydney Zuid-Azië India Verenigde Staten Arizona Atlanta Austin Baltimore Big Muddy Binghamton Buffalo Charlottesville Chicago Cleveland Colorado Columbus DC Hawaii Houston Hudson Mohawk LA Madison Michigan Milwaukee Minneapolis/St. Paul New Mexico New Orleans NYC Philadelphia Pittsburgh Portland Richmond Rochester Rogue Valley San Diego San Francisco Bay Area Santa Cruz, CA Sarasota Seattle Urbana-Champaign Worcester West Azië Beirut Israel Palestine Process FBI/Legal Updates Mailing Lists Process & IMC Docs Projecten Print Radio Video Regio's United States Topics Biotech