Basta! Debat: Fascisme Kun Je Niet Eten - De eeuwige terugkeer van het fascisme in tijden van crisis

Hier kun je discussieren over Basta! Debat: Fascisme Kun Je Niet Eten - De eeuwige terugkeer van het fascisme in tijden van crisis.
Nederland verkeert in een economische crisis. De miljoenennota is nog maar net bekend, maar nu al is de PVV met 30 zetels in de peilingen de grootste partij in Nederland. De huidige populariteit van Wilders lijkt veel overeenkomsten te hebben met de opkomst van de fascistische Gouden Dageraad in Griekenland, waar sinds de crisis racistisch geweld aan de orde van de dag is.

Wat is de relatie tussen crisis en de opkomst van fascisme? Is de PVV fascistisch? Wordt de PVV de Nederlandse Gouden Dageraad? Kunnen migranten straks nog wel veilig over straat?

Sprekers worden binnenkort aangekondigd. Kom langs, informeer jezelf en geef je mening!

Voor links met achtergrondinformatie en de laatste aankondigingen, zie het evenement op de website:

http://www.kritischestudenten.nl/agenda/fascisme-kun-je-niet-eten-de-eeu...


rechtse neukmaffia

Veel gevaarlijker is die rechtse neukmaffia van de organisatie van studentenclubs in heel west-europa die voor het oude systeem alles met een sexueel sanctie systeem uitspelen zodat er bijna geen verzet meer mogelijk is dan wel te kijken naar de oorzaken van het fascisme waarbij dit oude sexuele sanctiesysteem een grote rol heeft gespeeld met het aan de macht brengen(neuken) van het fascisme in Europa voor de oorlog en ook nu.
Deze naive fascistoide studenten organisatie denkt zich overal in te kunnen infiltreren.
En als het te laat is tekenen ze eindelijk verzet aan.
Helaas is de inteligentia zelden een waarborg geweest tegen het fascisme vanwege voornoemde organisatie en zijn het helaas slechts individuen die zich vanwege de kennis van het verleden op tijd consequent kunnen/durven zijn.
Partijen als de VVD, PVV, en ook van ouds her het CDA komt dit zeer welgelegen en kunnen mede daardoor de macht blijven continueren ten koste van een centrum links kabinet dat voor het eerst sinds het begin van het algemeen kiesrecht in 1922 mogelijk was geweest in 2012.
Partijen als de NVU zijn slechts de voorschoppers van het oude systeem en zijn meestal door dat oude sexuele sanctie systeem van studentenclubs, politie en kerken voorzien van vrouwen.

Re

Ja dat is inderdaad weer zo ouderwets psychisch al zien ze er ook wat moderner uit.
Stop de door de overheid aangemoedigde onderdrukking die ze de AID noemen.

Rutten/Samson

Denk je dat deze 2 heren daarom met elkaar in zee zijn gegaan?
Dat was toch met zon verkiezingsuitslag in de jaren 70, 80 en 90 van de vorige eeuw niet mogelijk geweest om dan geen centrum links kabinet te doen.
Ik denk dat de doofpot al zo erg stinkt dat de PVDA door rechts wordt bedreigd en het daarom gewoon niet durft.
Vergeet niet dat (extreem)rechts ook Rosenmuller gedwongen heeft om op te stappen uit de tweede kamer dus ik vraag me af in welke werkelijkheid we vandaag de dag leven.

Ja

Ja ik heb ook al gezien dat die oude studentenclub voorziening weer vrouwen en mannen mishandelen.
Als ze niet wil wordt ze werkelijk weer de rij ingeschopt tijdens die AID.
En dat na een vrij sexleven van ongeveer 5 jaar op de middelbare school tot ze 19, 20 jaar of zelfs veel ouder zijn en dan worden ze nog is sexsueel onder curatele gezet door dat achtelijke fascistoide mentoren systeem.
Rot op studentenclub met jullie bond dietsche madel!

Fascisme

Ik denk dat als we anti fascist willen zijn we in ieder geval weg moeten als studenten bij die oude voorziening van studentenclubs en kerken die de overheid maar gebruikt om iedereen in slaap te sussen door aan de ene kant al heel lang veels te veel bezuinigingen door te voeren en aan de andere kant mensen met dat oude systeem onder curatele te houden en iedereen te laten zieken die dat niet wil.
Alleen als dat oude systeem in afschaffing is kunnen we de progressiviteit laten groeien.
Dat betekent niet dat alle studentenclubs weg moeten, nee natuurlijk niet er zijn altijd studenten die juist dat willen alleen het moet niet meer voor iedereen worden opgelegd middels die AID omdat we tegen een heleboel zaken gewoon consequent moeten zijn.
En daarvoor heb je juist een heleboel progressieve en autonome studenten en mensen nodig.
Met dat AID systeem krijgen we die op een paar uitzonderingen na nooit meer bij elkaar ondanks het wanbeleid van de regering.
We moeten dus niet langer meer in de truc van de regering trappen die halverwege lubbers 2 rond 1988 het oude informele sexuele sanctie systeem weer op de oude manier heeft ingevoerd met als resultaat dat er bijna geen verzet meer is.
Iedereen weet wat vooral de afgelopen 12 jaar het resutaat is van het uit de afschaffing halen van dat oude sanctie systeem als machtsmiddel om iedereen gelijk te schakelen.
We kregen dus in 2012 niet eens de centrum linkse regering waar we al sinds 1945 en nog eerder op wachten om een heleboel zaken normaal te regelen.
En dat is ze bijna zonder verzet gelukt!!!!!!!

Belachelijk

En die nieuwe wet voor scholieren dan dat is toch ook belachelijk om als je geen vervolg opleiding gaat doen je je diploma niet krijgt.
Ze vallen je dus tot over de 20 jaar lastig met leerplicht.
Onaanvaardbaar;
Het is gewoon in strijd met het zelfbeschikkingsrecht!

Global IMC Network www.indymedia.org Afrika Ambazonia Canarias Estrecho / Madiaq Kenya South Africa Canada London, Ontario Maritimes Quebec Oost Azië Japan Manila QC Saint-Petersburg Europa Abruzzo Alacant Antwerpen Athens Austria Barcelona Belarus Belgium Bristol Brussels Bulgaria Calabrië Cyprus Emilia-Romagna Estrecho / Madiaq Euskal Herria Galiza Duitsland grenoble Hungary Ireland Istanbul Italy La Plana Liege liguria Lille Linksunten Lombardia London Madrid Malta Marseille Nantes Napoli Netherlands Northern England Norway Nottingham Oost-Vlaanderen Paris/Île-de-France Piemonte Poland Portugal Roma Roemenië Russia Scotland Sverige Switzerland Torun Toscana Ukraine UK-GB Latijns Amerika Argentina Bolivia Chiapas Chile Sur Braszilië Sucre Colombia Ecuador Mexico Peru Puerto Rico Qollasuyu Rosario santiago Uruguay Valparaiso Venezuela Oceanië Aotearoa Manila Melbourne Perth QC Sydney Zuid-Azië India Verenigde Staten Arizona Atlanta Austin Baltimore Big Muddy Binghamton Buffalo Charlottesville Chicago Cleveland Colorado Columbus DC Hawaii Houston Hudson Mohawk LA Madison Michigan Milwaukee Minneapolis/St. Paul New Mexico New Orleans NYC Philadelphia Pittsburgh Portland Richmond Rochester Rogue Valley San Diego San Francisco Bay Area Santa Cruz, CA Sarasota Seattle Urbana-Champaign Worcester West Azië Beirut Israel Palestine Process FBI/Legal Updates Mailing Lists Process & IMC Docs Projecten Print Radio Video Regio's United States Topics Biotech