Pro zwarte piet manifestatie orgie van racisme.

Hier kun je discussieren over Pro zwarte piet manifestatie orgie van racisme..
Vandaag 26-10-2013 manifesteerden zo'n 500 mensen voor het behoud van zwarte piet binnen het sinterklaasfeest. Onder de manifestanten bevonden zich zo'n 30 neo-nazi's, mensen van de PVV en kwam het tot een flinke racistische uitspatting tegen een gekleurde vrouw.

“Oprotten zwarte, terug naar je eigen land!” werd er geschreeuwd. Een gekleurde vrouw met een vlag van West Papua was ook aanwezig op de pro zwarte piet manifestatie op het malieveld in Den Haag. Ze vond dat de VN beter onderzoek kan doen naar de situatie in West Papua dan naar zwarte piet. Echter hadden de pro zwarte piet demonstranten daar geen oren voor. Zo'n 40 mensen stonden rond de vrouw, ze kon geen kant op. “Vieze zwarte je moet weg!” riepen de mensen. Een aantal mensen probeerde haar vlag af te pakken en riepen “we steken de vlag in de fik”. Er werd geapplaudisseerd door de menigte om haar heen. Toen mensen haar begonnen te duwen probeerde ze weg te gaan. Maar de groep kwam achter haar aan. Een oudere man rende achter haar aan en gaf haar een harde duw. Even leek het er op dat hij haar ging slaan, gelukkig trok een fotograaf hem van haar af. De politie die gealarmeerd werd door toeschouwers nam de vrouw uiteindelijk mee. “Voor uw eigen veiligheid mevrouw, u moet nu weg”. De mensen schreeuwde om haar heen, “goed zo neem die zwarte maar mee!”

In deze groep waren ook de bekende extreem rechtse figuren Tom Schellevis (voormalig Voorpost lid) en Paul Peters van het extreem rechtse Identitair Verzet aanwezig. Paul Peters staat bekend om het feit dat hij in de nacht van 29 april 2001 een joodse begraafplaats vernielde samen met enkele andere rechtsextremisten. Ze sloegen grafzerken kapot en schilderden op tientallen andere zerken hakenkruizen en nazileuzen als ‘Jude Raus’ en ‘Wir sind zuruck’.

Verder op waren er nog meer extreem rechtse figuren te bekennen. Zo was Barry Kluft aanwezig die onderdeel uitmaakt van de neo-nazi groep Autonome Nationaal Socialisten (ANS). Ook was de NVU'er Owen Koenekoop aanwezig met een groepje vrienden.

Ben van der Kooi was er ook. Hij zat ruim een jaar in voorarrest als verdachte van brandstichting in een moskee en werd vrijgesproken wegens gebrek aan bewijs. Sindsdien laat hij geen kans onbenut om op het internet alle soorten van aanslagen op moskeeën aan te prijzen en toe te juichen. Daarnaast steekt hij zijn bewondering voor de massamoordenaar Anders Breivik niet onder stoelen of banken.

Ook de PVV was van de partij. Tweede Kamerlid Joram van Klaveren nam een petitie in ontvangst voor het behoud van zwarte piet. Toen hij het podium betrad gonsde het in het publiek: “goed zo de PVV” en “klote buitenlanders”. Op de rug van een zwarte piet, die even als tafel werd gebruikt, werd de petitie ondertekent door de initiatiefnemers van de manifestatie.

Dat niet iedereen het racistische element van zwarte piet in (wil) zien kan zo zijn. Dat een groot deel van de aanwezigen er racistisch gedachtengoed op na houdt is een feit. Enerzijds omdat het bekende extreem rechtse figuren zijn. Anderzijds omdat de rest van de aanwezigen weinig moeite leken te hebben met de racistische sfeer en hun mond hielden toen een vrouw met een andere huidskleur geïntimideerd, geduwd en racistisch bejegend werd.

AFA Nederland

Zie voor de goede opmaak: http://afanl.wordpress.com/2013/10/26/pro-zwarte-piet-manifestatie-orgie...
Zie hier een filmpje: http://www.youtube.com/watch?v=Z5X6R6A-bgc


Re: Pro zwarte piet manifestatie orgie van racisme.

Lekker hetzerige kop!

De vrijheid van demonstratie

De vrijheid van demonstratie is hierbij in het geding gekomen.
De politie had hierbij sneller in moeten grijpen.
Even het zwarte Pieten gelul terzijde.........en moeten we deze vrouw niet de aandacht gaan geven die zij verdient...!
Die relnichten van Voorpost,PVV zijn met naam en toenaam bekent en hun foto's staan in onze boeken gegrift waardoor elke vorm van extra aandacht overbodig is.

Waarvoor demonstreerde deze vrouw en waarom !!!!!!

Publiceer daar maar een artikel over.
Lijkt me interessanter dan weer zoń nietszeggende gefrustreerde rotsmoel te zien van gasten die
door hun tunnelvisie en geisoleerde positie verteerd worden.

Dit zijn geen echte

Dit zijn geen echte Nederlanders ! Dit is Haags tokkie volk .

Met tokkievolk worden ze hier

Met tokkievolk worden ze hier te simpel weggezet.
Meer een uiting van frustraties omdat de volkswijken al zo'n 25 jaar onderhevig zijn aan verloedering en straatterrorisme.
Het pappen en nathouden van de politiek inzake de immense problemen heeft een keerzijde.
De groei van extreem rechts bevreemd me niets gezien de nietsontziende aanvallen vanuit extreem islamitische hoek.

De miljarden aan weggegooide subsidies om deze dames en heren weer in het gareel te krijgen gingen ten koste van de autochtone bevolking die met lede ogen moesten aanzien hoe hun leefomgeving ten gronde ging.

De politiek stond erbij en keek ernaar !
En daar ontstond een gat wat nu opgevuld word door vuilnispartijen zoals de PVV etc.
Zij die de problemen gaan vergroten en niet gaan oplossen.

En de moslims die wel de intentie hadden om hier op de juiste manier te aarden worden door gehersenspoelde landgenoten geintimideerd om vooral niet van het enige echte geloof af te wijken.

Saoudi Arabie als grootverdiener zag zijn kans schoon en financieert de ondergang van het vrije westen.

En zwarte Piet.......die bracht even naar voren hoe de zaken er momenteel voorstaan.
Racisme....onzin.

Meer het onvermogen om de nalatigheid van onze regeringen de wacht aan te zeggen waarbij de goedwillende moslim en negroide medemens het gelag mag gaan betalen.

Racisme heeft altijd een voedingsbodem.
Die is te vinden in regeringen die geld boven mensen plaatst en bewegingen die de waarheid in pacht denken te hebben.

Ik erken geen tokkies.
Ik erken slachtoffers van neo-liberale waanzin en geloofswaanzinnigen.
Slachtoffers die door tegenbewegingen steeds meer in de handen van gasten zoals Wilders gedreven worden.

Meer als 30% van kiesgerechtigd Nederland neerzetten als tokkies....
Word toch wakker.

Hebben we dan niets geleerd uit het recente verleden waarin miljoenen mensen over de kling zijn gejaagd waarbij het grootkapitaal en de Rooms katholieke kerk kon toekijken ?
Die voedingsbodem weet je nog !

Racisme.....

gezellig, homofoben tegen racisme

want homofobe opmerkingen (relnichten? en bedankt!) helpen ook echt bij het oproepen tot acties..

Relnicht. Geen homofoob woord

Relnicht.
Geen homofoob woord maar een in homokringen ontstane en veel gebruikte benaming voor van alles en nog wat :).

Zeker niet discriminerend bedoeld dus maar dat begreep je al natuurlijk :).

ff quoten: 'Die relnichten

ff quoten: 'Die relnichten van Voorpost,PVV'
want al die voorposters/pvv-ers zijn homo? (dat is de implicatie) of alle andersexuelen zijn vergelijkbaar met pvv-ers en voorposters? Nee, ik begrijp het niet. Leg eens uit? Waarom dat label erop plakken? het ziet er uit als een kleinering.

Het is dan wel een woord dat uit homokringen komt maar ik betwijfel of die reactie van hierboven ook uit homokringen kwam. Het klinkt een beetje zoals blanken die zeggen dat de zwarte piet traditie niet racistisch is :)

Global IMC Network www.indymedia.org Afrika Ambazonia Canarias Estrecho / Madiaq Kenya South Africa Canada London, Ontario Maritimes Quebec Oost Azië Japan Manila QC Saint-Petersburg Europa Abruzzo Alacant Antwerpen Athens Austria Barcelona Belarus Belgium Bristol Brussels Bulgaria Calabrië Cyprus Emilia-Romagna Estrecho / Madiaq Euskal Herria Galiza Duitsland grenoble Hungary Ireland Istanbul Italy La Plana Liege liguria Lille Linksunten Lombardia London Madrid Malta Marseille Nantes Napoli Netherlands Northern England Norway Nottingham Oost-Vlaanderen Paris/Île-de-France Piemonte Poland Portugal Roma Roemenië Russia Scotland Sverige Switzerland Torun Toscana Ukraine UK-GB Latijns Amerika Argentina Bolivia Chiapas Chile Sur Braszilië Sucre Colombia Ecuador Mexico Peru Puerto Rico Qollasuyu Rosario santiago Uruguay Valparaiso Venezuela Oceanië Aotearoa Manila Melbourne Perth QC Sydney Zuid-Azië India Verenigde Staten Arizona Atlanta Austin Baltimore Big Muddy Binghamton Buffalo Charlottesville Chicago Cleveland Colorado Columbus DC Hawaii Houston Hudson Mohawk LA Madison Michigan Milwaukee Minneapolis/St. Paul New Mexico New Orleans NYC Philadelphia Pittsburgh Portland Richmond Rochester Rogue Valley San Diego San Francisco Bay Area Santa Cruz, CA Sarasota Seattle Urbana-Champaign Worcester West Azië Beirut Israel Palestine Process FBI/Legal Updates Mailing Lists Process & IMC Docs Projecten Print Radio Video Regio's United States Topics Biotech