De valreep gekraakt

Hier kun je discussieren over De valreep gekraakt.
Seems like our friends from valreep.org have some security issues..


re:

Gut, wat stoer.

Top! Je bent aangenomen als

Top! Je bent aangenomen als hoofd website security van de Valreep, kom z.s.m. langs voor een sollicitatiegesprek. Damn cyberpunk....

Hoe leuk! Je vrienden kraken

Hoe leuk! Je vrienden kraken je website in plaats van je direct te helpen. Ik kom niet meer bij. Nou nou nou, tjonge jonge jonge!

cyberpunk

tis toch maar goed dat de cyberpunks ons af en toe wijzen op ons lakse security beleid op de site thanks!!!!!!

Zou een mailtje naar de admin

Zou een mailtje naar de admin dan niet wat handiger en vriendelijker zijn?

http://justusuitermark.nl/fil

http://justusuitermark.nl/files/uitermark-anonymous-2011.pdf

Revolutie ‘for the lulz’. De opkomst en
transformatie van de online sociale beweging
Anonymous. Ho ho ho mary christmas

Wat lees ik nu?

Het zou ook nog een een-tweetje kunnen zijn om zo enkele publiciteit te kunnen genereren. Een valse vlag actie zogezegd. Wie zal het zeggen?

Jongens jongens jongens, ' amsterdam' lijkt nu echt helemaal de weg kwijt te zijn. Kerst is immers leuker met een Kerstboom!

Zijn jullie nu helemaal van de pot gerukt daar? Wat hebben deze bomen jullie ooit misdaan? Waarom wordt er op de valreep de geboorte van het kindeke jezus herdacht? Het verspreiden van kerstbomen in Amsterdam? Waar zijn jullie mee bezig? Dit is NIET de manier op ' goodwill ' in de wijk te kweken. Jullie verloochenen toch jullie eigen principes hiermee? Of is de valreep gekaapt door relikrakers? Ik kijk nergens meer van op.

Wie zet er nu een paar dooie takken in zijn huis? Of nog erger: een boom met kluit... dus u gunt uw boom een langzame -torture- dood?

Deze actie is dus corrupt als de pest. Rechtse kneuterigheid...

En laat die bomen met rust!

kerstactie op de Valreep

even voor de duidelijkheid, deze kerstbomendisccussie gaat hierom:

Zondag 22 december en dinsdag 24 december:
Kerstboom ophalen van 16:00 tot 18:00

We zijn er vanaf 16.00 met koffie, thee en wat lekkers. Kerst zonder kerstboom, dat is natuurlijk niks.
Maar het spreekt niet voor zich dat alle Amsterdammers zomaar een kerstboom kunnen aanschaffen. In samenwerking met enkele scholen uit Oost heeft de Valreep daarom een kerstboom inzamel actie gestart. We hopen met deze kerstbomen zoveel mogelijk huizen in Amsterdam Oost en de rest van de stad van een kerstboom te voorzien. Op zondag 22 december en op dinsdag 24 december bent u van harte welkom om Op de Valreep een kerstboom op te halen. (http://valreep.org/algemeen/kerst)

Zelf heb ik graag wat dagen eind december zonder kerstboom en zonder kerst. Maar als er in je buurt werkelijk mensen ongelukkig zijn omdat ze zich geen kerstboom kunnen veroorloven, dan is er niet zoveel tegen ze te helpen. Wel vraag ik me af waar die bomen dan vandaan komen? Over bij een groot kantoor dat toch dicht is vanwege de vakantie? Of vers uit het bos gekapt?

bomenissue

Jammer dat er weer energie verloren moet gaan aan mensen die het prettig vinden alles af te zeiken. Ik lees toch duidelijk dat er een inzamelingsactie wordt gehouden, wat de indruk wekt dat ze gerecycled worden (of is daar tegenwoordig ook iets mis mee?). Toen ik over de actie las vond ik het geweldig, en dat vind ik nog steeds. Jammer dat mensen denken dat het een manier is om goodwill te kweken, want het ziet er uit als een zeer oprechte actie en dit soort teksten zijn niet echt motiverend lijkt mij.

Bravo voor alle mensen van de Valreep, dat ze zich belangenloos inzetten voor mensen in de buurt, ik hoop dat jullie een gezellig kerstdiner hebben met elkaar. Het is voor veel mensen niet de fijnste tijd van het jaar en daarom extra belangrijk om samen te komen, juist voor mensen die wellicht niets anders hebben.

over de privacy issue: het lijkt me dat de mensen van de Valreep echt wel openstaan voor feedback en dat privacy voor hen ook heel belangrijk is. je kunt je afvragen of dit de manier is om je punt te maken.

prettige feestdagen voor iedereen die daar waarde aan hecht!

eens

ik had over dat inzamelen bij scholen heen gelezen, excuus. Hoewel ik zelf nog steeds niets met kerst heb, ben ik het met jou en de actie eens.

De kerstboom staat in de

De kerstboom staat in de eerste plaats symbool voor het weder lengen van de dagen en is een zeer oude noordwest-europese traditie. Dit heeft in het geheel niks met de geboorte van Jezus Christus te maken. Om dit met buurtbewoners te vieren is het als niets anders dan een nobel gebaar te beschouwen dat men kerstbomen uitdeelt aan hen die daartoe anders geen beschikking hebben. Dat er fundamentele bezwaren bestaan tegen het kerstfeest in de huidige, door de bredere maatschappij aanvaarde vorm, valt nog te verdedigen. Evenwel, dat de zonnewende niet meer gevierd zou mogen worden is een belediging van allen die van een goede oogst afhankelijk zijn of geen beschikking hebben tot een degelijke kachel. Bewoners van Ivoren Torens met centrale verwarming moeten niet komen haten.
In Nomine Patris, et filii, et spiritus squatti

Was feest niet verboden

Was feest niet verboden sowieso? We moeten toch elkaar allemaal heel ernstig en boos aankijken de hele tijd? En wie het waagt de CV warmer te zetten dan 16 graden wordt extra boos aangekeken! Zo had ome Nicolai het gewild: http://www.trouw.nl/tr/nl/4324/Nieuws/article/detail/1177948/2009/12/22/... Misschien herdenken we die wel deze dagen: streng, rechtvaardig en al 24 jaar dood...

Nou ik weet niet hoor.....

De kerstboom staat in eerste plaats symbool voor het kerstfeest, gezellig met een stalletje erbij. Iedereen erom heen pakjes uitpakken en ook stil staan bij de geboorte van jezus. Niet dan? Een enkeling die er meer vanaf weet, weet dat dit niet helemaal zo is. Echter in de loop der jaren / decennia is door gewoonte en een progressievere opstelling van de kerk het gebruik van de boom -algemeen goed- geworden om daarmee het kerstgevoel uit te dragen.
Dit heeft in zijn geheel dus zeer veel te maken met jezus. Slechts enkele kaft tot kaft types ( doet u ze van mij de groeten daar in Tholen!) en opus dei achtige figuren zullen dit denk ik weerleggen.
Of het nu religieus is of niet , het uitdelen van kerstbomen vind ik totaal niet nobel. Verre van dat, zelfs al zouden het plastieke bomen zijn. Vooral vanuit een natuurlijk / ecologisch oogpunt vind ik dit een ernstige no-go. Om 3weken later weer een groenfront benefiet te houden omdat er ergens een bos gekapt word?
Vanuit sociaal oogpunt kan ik de actie zeker wel begrijpen, dit had echter ook in een andere vorm kunnen gebeuren? Gezellig opendag en eten met kerst bij valreep? Zoiets misschien? Het is echter jammer dat jullie bomen misbruiken om de sociale cohesie in de wijk op te vijzelen. Zo'n boom is geen wegwerpprodukt , graag meer respect.

Kappen met kappen!

@nn-db

Misschien moet je eens een spiegel opbouwen van Risperdon. Dan zijn wij een poosje van je af

boom

Die bomen worden speciaal geplant voor kerst, gekapt, en dan worden er weer nieuwe geplant. Net zoiets als bloemen verbouwen, maar dan iets groter. Ik neem aan dat we ook geen bloemetjes meer mogen geven?

Kappen met bloemen!

re:

nn-db de boom in!

...en toch heb ik zonet een

...en toch heb ik zonet een kerstboom gered, een boom in pot stond al sinds nieuwjaar buiten bij mijn buren te verpieteren. Ik kon die boom hebben, en heb hem in mijn eigen (forse) bruikleentuin gezet (hopelijk slaat ie nog aan, ik schat de kans op 50/50).
Maar dit is echt de allerlaatste kerstboom die ik red, er kunnen er geen meer bij bij mij in de tuin. Toekomstige kerstbomen kan ik helaas geen status verschaffen bij mij in de tuin. Ook illegale vliegdennen die wellicht een veilige haven zoeken bij mij in de tuin, kunnen niet meer toegelaten en zullen resoluut verwijderd worden. Dit alles om de zaak leefbaar te houden en de boompjes die er al zijn rustig kunnen doorgroeien totdat 't mooie volwassen exemplaren zullen zijn.

Het spijt me jongens, maar kappen met kappen! Dat geldt ook zeker voor kerstbomen. Doorbreek de keten, stop met deze traditie.

Zo'n kerstboom is ook een hele grote boom. De Picea Abies kan wel 25meter hoog worden ofzo. M.a.w: Al dat geleur met die bomen rond kerst betreft ook nog eens 'baby-boompjes', een zielige vertoning, heel die kerstboom handel.

-

eigen bomen eerst!

[spam deleted]

[spam deleted]

Global IMC Network www.indymedia.org Afrika Ambazonia Canarias Estrecho / Madiaq Kenya South Africa Canada London, Ontario Maritimes Quebec Oost Azië Japan Manila QC Saint-Petersburg Europa Abruzzo Alacant Antwerpen Athens Austria Barcelona Belarus Belgium Bristol Brussels Bulgaria Calabrië Cyprus Emilia-Romagna Estrecho / Madiaq Euskal Herria Galiza Duitsland grenoble Hungary Ireland Istanbul Italy La Plana Liege liguria Lille Linksunten Lombardia London Madrid Malta Marseille Nantes Napoli Netherlands Northern England Norway Nottingham Oost-Vlaanderen Paris/Île-de-France Piemonte Poland Portugal Roma Roemenië Russia Scotland Sverige Switzerland Torun Toscana Ukraine UK-GB Latijns Amerika Argentina Bolivia Chiapas Chile Sur Braszilië Sucre Colombia Ecuador Mexico Peru Puerto Rico Qollasuyu Rosario santiago Uruguay Valparaiso Venezuela Oceanië Aotearoa Manila Melbourne Perth QC Sydney Zuid-Azië India Verenigde Staten Arizona Atlanta Austin Baltimore Big Muddy Binghamton Buffalo Charlottesville Chicago Cleveland Colorado Columbus DC Hawaii Houston Hudson Mohawk LA Madison Michigan Milwaukee Minneapolis/St. Paul New Mexico New Orleans NYC Philadelphia Pittsburgh Portland Richmond Rochester Rogue Valley San Diego San Francisco Bay Area Santa Cruz, CA Sarasota Seattle Urbana-Champaign Worcester West Azië Beirut Israel Palestine Process FBI/Legal Updates Mailing Lists Process & IMC Docs Projecten Print Radio Video Regio's United States Topics Biotech