De troll Awards 2013

Hier kun je discussieren over De troll Awards 2013.
Wij willen ze voor een keer in het zonnetje zetten om daarna een verzoek in te dienen om deze huistrollen voortaan direct naar /dev/null te sturen.

Daarom stellen wij voor om een poll-test te doen. Diegene die wint kan gratis de award ophalen. De award bestaat uit de vergulde pispaal (http://imgur.com/puQMqVH). Gooi jou mening maar in de aanvullingen. Die verwerken onze medewerkers met groot genoegen en uiterste zorgvuldigheid.

Natuurlijk hebben wij niet het alleen recht om iemand aan te dragen, want dat zou een verticale machtsstructuur verraden, maar desalniettemin hebben wij een viertal om voor te stellen:

1. De NN'er. Wie is toch diegene die altijd achter NN schuil gaat? Altijd een kort en bondige afzeik mening klaar. Met onderwerpen die controversieel zijn, lijkt de NN'er altijd goed geïnformeerd te zijn en graag het vuurtje extra oppookt om in de anonimiteit op te gaan, zoals een rat in de steeg.

2. Streng gelovige: Streng gelovige zou beter op het forum van http://refoweb.nl zijn dagelijkse eitje kunnen leggen, hoewel hij/zij de laatste tijd nog maar weinig aanwezig is.

3. De dichterlijke troll: Door de korte regellengte valt deze NN troll op. Wij vermoeden dat hij op een oude terminal zijn azijnstukjes typt. De regels komen nooit verder dan 80 karakters. Een opvallend fenomeen in de Unix wereld (http://programmers.stackexchange.com/questions/148677/why-is-80-characte...).

4. NN-DB: Als laatste presenteren wij NN-DB. De laagheid van zijn stukjes zijn ongekend. Je huis net afgebrand? NN-DB heeft er wel een idee over hoe het jou schuld is. Indymedia? Hij weet hoe het beter zou moeten worden onderhouden en hij ontsteekt in ware litanieën over het moderatiebeleid. De Niburu beweging verbleekt met zijn complottheorieën.

Wij wensen iedereen een prettige jaarwisseling en gaan voor een troll vrij 2014!

Het antitroll bureau


Wat mij betreft mag huistrol

Wat mij betreft mag huistrol NN de award, of anders Arjan van der Werff en/of Geert Willems op facebook. Wat de NN betreft: ik bedoel natuurlijk de afzeik-NN hier, niet de NN'ers die ons verslag doen van goeie klad- en andere acties.

"Die Partei hat immer Recht"

Opdat afwijkende meningen in het nieuwe jaar niet meer getolereerd worden op Indymedia!
http://www.youtube.com/watch?v=RYU40R2qrWs

Ik mis hierbij de trollen

Ik mis hierbij de trollen Kaviaar en Essed die naar mijn mening de prijs samen in ontvangst mogen nemen.

Ook hierbij de mededeling dat ik als huis-trol Indymedia gaat laten voor wat het is.

Ik heb met veel plezier altijd mijn afwijkende mening laten lezen in de hoop dat er binnen een aantal bewegingen en lokalen meer ruimte komt voor zelfkritiek zonder gelijk weg te worden gezet als trol o.i.d
Mijn complimenten aan de activisten die niet als makke schapen achter zelfbenoemde leiders aanwaggelen die continue de publiciteit als vorm van zelfbevrediging hanteren.
Ook mijn complimenten aan een opkomende kritische studentenbeweging die in staat is gebleken om het openbaar debat niet te schuwen en zelfkritiek als een positieve eigenschap beschouwt.

Graag had ik ook een anonieme donatie over willen maken aan Indymedia in de hoop dat zij hun positieve werk in alle vrijheid kunnen voortzetten.
Hun kritiek op mijn reacties heb ik niet altijd kunnen delen maar ik toon hier alle begrip voor want moderators zijn ook maar mensen :)
Mocht U een rek.no hebben zou ik dit dan ook graag vernemen.

Mijn hoop is dat in 2014 alle kritische bewegingen in staat zullen zijn de krachten te gaan bundelen om de opmars van extreem-rechts de kop in te gaan drukken.
Zij, die vaak uit politiek onbenul de veroorzakers van de huidige crisis, de millieuvervuilers,de woekeraars etc etc een helpende hand bieden.

Ik wens jullie allen een fijn leven toe en……laat ze niet lopen.

NN

re:

>Mocht U een rek.no hebben<

Dat staat pontificaal op de voorpagina, voor de leesdoven onder ons. Links ietsje naar beneden scrollen.

Helaas, wij dingen niet mee.

Helaas, wij dingen niet mee. Teveel credit. Overigens vereerde justitie mij eerder dit jaar al met de grandioze prijs van vier maanden staatshotel, o-Jippie-ai-jee! Maar misschien kun jij nog de troostprijs krijgen, bij gebrek aan het zelf schrijven van artikelen....

@28/12/2013 - 13:55 — nn

@28/12/2013 - 13:55 — nn

Joke en Astrid zijn geen trollen. Ze zijn scherp en wellicht te kritisch voor jouw mening, maar het verschil tussen jou en hun is het feit dat jij alleen kan bestaan op hun artikelen, zoals een parasiet niet zonder gastheer/vrouw kan en dat is precies de crux. Los van het feit dat jij al diverse malen hebt beloofd om weg te blijven van Indymedia. Wellicht last van een OCD?

http://data2.whicdn.com/images/34526944/TrollFaceDancing_large.gif

Die prijs is je van harte

Die prijs is je van harte gegund meid :).
Zelf ben ik niet zo van de prijzen nml.
De echte prijzen gaan in 2013 naar ene Joanna, en terecht.
Zij heeft net iets meer dan jij begrepen dat een openbare oproep tot gewelddadig verzet niet nodig is om je punt te maken.
Niet jaloers worden en weer gewoon achteraan sluiten .

troll award

Betweter Ketellinkie is natuurlijk ook een goede kandidaat.

Die pispaal ziet er niet erg

Die pispaal ziet er niet erg verguld uit. Kraakpot was toch niet vol genoeg daarvoor? En waarom niet van massief goud, dan was ik hem graag in ontvangst komen nemen. Nu voel ik me een beetje in de zeik gezet.

Geenstijl doet ook

Geenstijl doet ook mee!

http://www.geenstijl.nl/mt/archieven/2013/12/gus_grote_lijstjes_bonanza_... Overzicht van verbanningen

http://www.geenstijl.nl/mt/archieven/2013/12/geenstijl_reaguurder_of_the... Reaguurder van het jaar.
Wie o wie wordt het van Indymedia?

de spreekwoordelijke duit in het zakje...

Waar is topicstarter mee bezig? Het bericht schijnt de indruk te wekken geschreven te zijn met het medeweten van danwel door het indymediateam zelf geschreven te zijn? Kan dit kloppen? Topicstarter is zelf een trol.

In die zin best leuk opgezet zon troll award echter, waarom staat mevrouw Essed hier niet bij? Zij vervuilt deze site met onleesbare brouwsels. Zij plempt haar schrijfsels hier, en neemt niet eens of amper de moeite hier op te reageren. 1richtingsverkeer van mevr. Essed. Mevrouw Kaviaar en mevrouw Stoepkrijt zitten in de 'gevarenzone'.

@Leon: Gast houd je modjes is beter in de gaten. , of nee wacht, ga zelf weg, en maakt ruimte voor nieuw elan. En neem deze 'imgur' kijk-eens-hoe-ik-kan -photofuckken-loser met je mee.

Topicstarter spreekt names indymediateam? Is niet duidelijk...

Zelfs een verrotte trollaward kan men hier niet eens fatsoenlijk opzetten/ organiseren.

Als topicstarter niets met het indymediateam te maken heeft, zou ik bij deze de topicstarter willen verzoeken zijn woorden terug te willen nemen omtrent mijn kandidatuur voor de te ontvangen bokaal. Of de lijst completeren.

Actie = Reactie... gij zult reageren in dit topic!

Indymedia wees nu eens duidelijk in uw beleid!!! Of niet, en blijf tot in het einde der tijden, gezellig met pragmatische nep-anarcho's je eigen leuke internet hoekje houwen... Kan ook jongens.... en een keer per jaar naar appelscha als gezellig uitstapje..... Jeepppie! Hebben ze daar in appelscha ook een glijbaan? Ieder zijn nivo !

Groetjes

@ het antitrollbureau

Hoi 'imgur' ...

Hoe staat het met de award... Zijn er al vorderingen? Is de definitieve kandidatenlijst inmiddels opgesteld? Deze award is toch niet zomaar een of ander los floddertje? Lijkt het wel op. Slechts een frusterend bericht is het, net zoals jij waarschijnlijk mijn reacties hier beoordeeld, als zijnde frusterend dus.

Laat als indymedia nu eens wat beleid zien... ik ga ervan uit dat jij in het indyteam zit. Echter dit is niet helemaal duidelijk, doe je dit op persoonlijke titel? Als dit van indmedia uitgaat vind ik het echt beneden alle peil. Hopeloos... Kom op , jullie / jij kan echt beter.

Het nieuwe jaar is net pas begonnen, dus ga met het team even om de tafel zitten.... (Gaan we door met de trollaward of niet? Wie zijn de genomineerden? Wat is de prijs? etc etc) , als dit bericht toch op persoonlijke titel geschreven is, zou ik willen verzoeken aan indymedia of dit bericht in de ruis geplaatst kan worden, omdat het niets maar dan ook niets toevoegd hier op deze site en alleen slechts de 'wrok' van ene 'imgur' tentoonspreid.

"Wie de trol past, trekke hem aan" ....

@mod en anderen

Misschien kun je mij hier iets meer uitleg over geven dan: ik bedoel wie zijn wij?

"Wij willen ze voor een keer in het zonnetje zetten"

"Die verwerken onze medewerkers"

"Natuurlijk hebben wij niet het alleen recht om iemand aan te dragen"

"Wij wensen iedereen een prettige jaarwisseling"

"Hierboven een 4tal quotes van het bericht van topicstarter."

Of deze persoon heeft een ernstige persoonlijkheidsstoornis, hij spreekt immers in de wij-vorm, of deze persoon maakt deel uit van het indymediateam en dit bericht is een 'officieel standpunt' van het collectief.

Zegt u het maar.

!!! Ik heb het recht vind ik mijzelf te kunnen verdedigen hier tegen de aantijgingen van ene 'imgur' die namens allerlei (fictieve?) personen pleegt te spreken.
Blijkbaar vind indymedia zelf dat ook want deze bericht blijft bij de serieuze berichtgeving staan, terwijl het mijn inziens meer in de ruis thuis hoort.

Zet een trollaward op, of niet. Dit luchtballonnetje is beneden alle peil.

@nn-db

Wat zeur je nou. Je wordt zelf een keer in de zeik gezet en dan ga je een beetje doen als of je last heb van butt-hurt. Comes with the territory. Als je de hitte niet aan kan: GTFO.

Global IMC Network www.indymedia.org Afrika Ambazonia Canarias Estrecho / Madiaq Kenya South Africa Canada London, Ontario Maritimes Quebec Oost Azië Japan Manila QC Saint-Petersburg Europa Abruzzo Alacant Antwerpen Athens Austria Barcelona Belarus Belgium Bristol Brussels Bulgaria Calabrië Cyprus Emilia-Romagna Estrecho / Madiaq Euskal Herria Galiza Duitsland grenoble Hungary Ireland Istanbul Italy La Plana Liege liguria Lille Linksunten Lombardia London Madrid Malta Marseille Nantes Napoli Netherlands Northern England Norway Nottingham Oost-Vlaanderen Paris/Île-de-France Piemonte Poland Portugal Roma Roemenië Russia Scotland Sverige Switzerland Torun Toscana Ukraine UK-GB Latijns Amerika Argentina Bolivia Chiapas Chile Sur Braszilië Sucre Colombia Ecuador Mexico Peru Puerto Rico Qollasuyu Rosario santiago Uruguay Valparaiso Venezuela Oceanië Aotearoa Manila Melbourne Perth QC Sydney Zuid-Azië India Verenigde Staten Arizona Atlanta Austin Baltimore Big Muddy Binghamton Buffalo Charlottesville Chicago Cleveland Colorado Columbus DC Hawaii Houston Hudson Mohawk LA Madison Michigan Milwaukee Minneapolis/St. Paul New Mexico New Orleans NYC Philadelphia Pittsburgh Portland Richmond Rochester Rogue Valley San Diego San Francisco Bay Area Santa Cruz, CA Sarasota Seattle Urbana-Champaign Worcester West Azië Beirut Israel Palestine Process FBI/Legal Updates Mailing Lists Process & IMC Docs Projecten Print Radio Video Regio's United States Topics Biotech