CENSUUR EN REPRESSIE weerhouden PRO-PALESTINA aktivisten niet van demonstreren

Nieuws, gepost door: a n t i o r d e op 23/08/2014 08:10:48

Wanneer: 23/08/2014 - 22:49

am*dam 23/8/14 - de overheidscensuur draait volop in nederland om support voor de palestijnen zoveel mogelyk te beteugelen.. al weken worden demonstraties tegen de joods-zionistische oorlog in gaza weggezet als extremistisch of antisemitisch en by de pro-palestina demonstratie van vandaag was het door de gemeente verboden om openlyk steun uit te spreken voor het palestijnse verzet in gaza. wee degene die het H-woord liet vallen
de gedreven aktivisten van youth for palestine die het woord voerden tydens de protestmars door de binnenstad werden op straffe van arrestatie in hun vryheid van meningstuing beknoet.. door de repressie die de jonge aktivisten kregen opgelegd konden ze geen steun betuigen aan het verzet in gaza.. om ze nauwlettend in de gaten te houden stuurde de gemeente amsterdam buitensporig veel smeris op de demonstratie af.. minstens 15 stillen die met de demo meeliepen en een leger aan juten die de demo voor/achter/links/rechts insloten..

• video: aktivisten mogen hun steun voor hamas niet uitspreken

het is een vicieuze cirkel waar je als pro-palestina aktivst in zit.. elke palestijnse verzetsbeweging wordt gediskwalificeerd als terrorisistische groepering door israel/vs/europa waarop in nederland lokale ambtenaren (annex collaborateurs van de joods-zionistische bezettingspolitiek) een kleinzielig excuus hebben om steunbetuigers voor palestijnse verzetbewegingen het zwygen op te leggen..

gastspreker dyab abou jahjah had gelukkig lak aan de repressie en riep de menigte juist op zich achter het palestijnse verzet te scharen:

"We moeten achter dat verzet blijven staan. Ik heb gehoord vandaag dat we dat niet mogen zeggen. Dan heeft onze komst hier geen betekenis. Welke betekenis heeft het als we hier niet mogen zeggen dat we achter dat Palestijnse verzet staan? We staan achter het Palestijnse verzet met al haar fracties. het Palestijnse verzet is niet alleen HAMAS, maar óók HAMAS. Ook de PFLP, ook FATAH, ook alle brigades van verzet. We moeten zorgen dat ze niet meer gecriminaliseerd zijn. We moeten die stilte breken. We moeten ook durven opkomen voor het recht op verzet, ook als we daar 12 uur voor aangehouden worden. Who cares! Denk je dat ze ons bang maken met een administratieve aanhouding? Nee ze maken ons niet bang! We moeten zorgen dat [de Palestijnse] strijd niet verzwegen wordt, maar begrepen wordt als een antikoloniale strijd en bevrijdingsstrijd."

• video: dyab abou jahjah komt op voor het palestijnse verzet

rapper rachid appa el ghazaoui weet als geen ander recht voor zn raap de lafheid medeplichtigheid hypocrisie partydigheid en misdadigheid van de media en de politiek in nederland aan de kaak te stellen by het israel-palestina konflikt.. ook vandaag op de dam trok hy weer hard van leer.. de deelname van jahjah en appa was voor de amsterdamse sp aanleiding net deel te nemen aan de demonstratie.. geïnspireerd door hun socialistische voorgangers stalin en mao eistte de sp dat appa en jahjah een spreekverbod kregen.. gelukkig week de organisatie niet voor dit soort marxistische censuur.

• video: integrale speech van rapper appa op palestina demo

¬ . / ᴚ . / .


>Deze aanvulling voldeed niet aan de spelregels en is verplaatst naar het forum.

>Deze aanvulling voldeed niet aan de spelregels en is verplaatst naar het forum.

>Deze aanvulling voldeed niet aan de spelregels en is verplaatst naar het forum.

Global IMC Network www.indymedia.org Afrika Ambazonia Canarias Estrecho / Madiaq Kenya South Africa Canada London, Ontario Maritimes Quebec Oost Azië Japan Manila QC Saint-Petersburg Europa Abruzzo Alacant Antwerpen Athens Austria Barcelona Belarus Belgium Bristol Brussels Bulgaria Calabrië Cyprus Emilia-Romagna Estrecho / Madiaq Euskal Herria Galiza Duitsland grenoble Hungary Ireland Istanbul Italy La Plana Liege liguria Lille Linksunten Lombardia London Madrid Malta Marseille Nantes Napoli Netherlands Northern England Norway Nottingham Oost-Vlaanderen Paris/Île-de-France Piemonte Poland Portugal Roma Roemenië Russia Scotland Sverige Switzerland Torun Toscana Ukraine UK-GB Latijns Amerika Argentina Bolivia Chiapas Chile Sur Braszilië Sucre Colombia Ecuador Mexico Peru Puerto Rico Qollasuyu Rosario santiago Uruguay Valparaiso Venezuela Oceanië Aotearoa Manila Melbourne Perth QC Sydney Zuid-Azië India Verenigde Staten Arizona Atlanta Austin Baltimore Big Muddy Binghamton Buffalo Charlottesville Chicago Cleveland Colorado Columbus DC Hawaii Houston Hudson Mohawk LA Madison Michigan Milwaukee Minneapolis/St. Paul New Mexico New Orleans NYC Philadelphia Pittsburgh Portland Richmond Rochester Rogue Valley San Diego San Francisco Bay Area Santa Cruz, CA Sarasota Seattle Urbana-Champaign Worcester West Azië Beirut Israel Palestine Process FBI/Legal Updates Mailing Lists Process & IMC Docs Projecten Print Radio Video Regio's United States Topics Biotech