Fotoverslag Nederlandse Volks-Unie demonstratie Gouda 10-10-2015

Nieuws, gepost door: STOP PEGIDA NEDERLAND OP ZONDAG 17 JANUARI 2016 IN APELDOORN op 31/12/2015 12:08:03

Wanneer: 31/12/2015 - 08:37

Op zaterdagmiddag 10 oktober jl. hield de neonazistische politieke partij de Nederlandse Volks-Unie in het centrum van Gouda haar tweede anti-islamdemonstratie van 2015. De 65 deelnemende neonazi’s hadden nog geen uur nodig om vier speeches aan te horen en de demonstratieroute af te lopen. Waarna NVU-partijleider Constant Kusters de neonazi’s, waaronder een zestal leden van de Autonome Nationalisten Vlaanderen, bedankte voor de “ijzeren discipline” die ze in de voorgaande 55 minuten getoond zouden hebben.

B. M., Nederlandse Volks-Unie, Soetermeer Skinhead Front, NVU, Gouda
Michiel Bos Nederlandse Volks-Unie, NVU ombudsman
Rob van Welie, Nederlandse Volks-Unie, NVU, Gouda

De aanleiding voor de NVU om in Gouda te demonstreren is een - al jaren durende - vete tussen NVU-voorzitter Kusters en de beruchte rechts-extremist Paul Peters: voormalig Voorpost-lid, leider van Identitair Verzet en de extreem-rechtse anti-islamorganisatie Pro Patria. Dit gelegenheidscollectief van Nederlandse en Vlaamse rechts-extremisten aangevuld met ADO Den Haag voetbalvandalen wilde, eind februari 2015, in Gouda tegen de bouw van de El-Wahda moskee demonsteren (1 & 2). Nadat Pro Patria, voor de tweede keer op rij, een geplande demonstratie op het laatste moment afzegde was het Kusters die een demonstratie in dezelfde stad en met hetzelfde thema aankondigde (3). Enkel om een lange neus naar zijn extreemrechtse concurrent Paul Peters te kunnen trekken.

Honderdtwintig deelnemers verwachtte de werkloze NVU-voorzitter Constant Kusters bij deze “Baas in eigen land! 100% ANTI ISIS! Tegen moslim-extremisme!” demonstratie (4). Toen er op het aanvangstijdstip van 13.00 uur nog geen 35 neonazi’s op het Stationsplein van Gouda stonden werd de muziek maar aangezet, in hoopvolle afwachting van al die “kameraden” die nooit zouden komen opdagen. Toen er om 13.30 uur slechts de helft van het verwachte aantal deelnemers op het plein stond begon de demonstratie met - zoals altijd - een speech van Kusters.

Uit de mond van de neonazi kwamen de woorden van islamofoob Geert Wilders; de Nederlandse bevolking zou in verzet moeten komen tegen de instroom van vluchtelingen en asielzoekerscentra. Ook zou Nederland afgesloten moeten worden zoals de eigen woning, en hebben politici maling aan de bevolking. Voorts wist de voor verschillende geweldsdelicten en illegaal vuurwapenbezit tot celstraf veroordeelde Constant Kusters te vertellen dat de meeste criminelen buitenlanders zouden zijn; kijk maar eens naar het tv-programma Opsporing Verzocht. Aldus sprak duitendief Kusters, die van NVU-gelden een plasma-tv kocht voor in zijn eigen socialehuurwoning.

De tweede spreker was - zoals wel vaker - NVU-partijsecretaris en kringleider Haarlem Peter van Egmond (foto 12). In zijn vier minuten durende speech had Van Egmond het onder andere over de nationale moord, de politiek correcte dictatuur, het door de pers in een psychische wurggreep worden gehouden en de identiteitslopers van GroenLinks. Zware woorden die gelukkig werden gevolg door een wandeling die, onder begeleiding van de Mobiele Eenheid, leidde door het lommerrijke van Bergen IJzerdoornpark naar de Piersonweg.

Op de rotonde in de Piersonweg waren er speeches van de Vlaming Christian (Kris) Berteryan (foto 6), leider van de neonazistische beweging Autonome Nationalisten Vlaanderen en tevens NVU-kringleider Vlaams Brabant, en de Belg Eddy Desmedt van de Waals-nationalistische beweging NATION (foto 10). Beide speeches duurden nog geen tien minuten, waarna de wandeltocht van het bonte gezelschap neonazi’s, rechtsextremisten en opstandige lokale jeugd via de Van Beverninghlaan en de Crabethstraat terug liep naar het Stationsplein van Gouda.

Om 14.25 uur zat de zoveelste standaard NVU-demonstratie, die hetzelfde thema had als de voorgaande (5), erop. Een demonstratie die hooguit enkele tientallen nieuwsgierigen had weten te trekken en die antifascisten links hadden laten liggen. Van de weinige journalisten die aanwezig waren verschenen er nog minder artikelen (6). Op menige redactie is het inmiddels ook wel duidelijk dat deze NVU–activiteiten geen nieuwswaarde meer hebben (7) .

(1). Pro Patria wil op 28 februari in Gouda demonstreren
www.omroepwest.nl/nieuws/2782223/Pro-Patria-wil-op-28-februari-in-Gouda-...

(2). Pro Patria zegt demonstratie af na 'islamitische dreigementen'... of kregen ze geen mensen op de been?
www.omroepwest.nl/nieuws/2791727/Pro-Patria-zegt-demonstratie-af-na-isla...

(3). NVU gaat wél demonstreren in Gouda
http://nos.nl/artikel/2021818-nvu-gaat-wel-demonstreren-in-gouda.html

(4). Nederlandse Volks-Unie demonstreert zaterdag in Gouda tegen IS
www.omroepwest.nl/nieuws/2956219/Nederlandse-Volks-Unie-demonstreert-zat...

(5). Op zaterdagmiddag 4 april 2015 hield de NVU haar “Baas in Eigen land! Tegen Moslim-Extremisme! & 100% anti Islamitische Staat in Irak en Syrië (ISIS)!” demonstratie in het centrum van Den Haag. Een fotoverslag van deze NVU demonstratie staat hier: www.indymedia.nl/node/29956

(6). Het door vrijwilligers gerunde R.E.V. Media was één van de weinige mediaorganisaties die aan deze NVU demonstratie aandacht besteedde.
www.revmedia.nl/2015/10/demonstratie-tegen-is-en-vluchtelingen-incl-video/

(7). Ook het feit dat journalisten van o.a. Nieuwe Revu, Nieuwsuur, NOS en Powned bij Constant Kusters langsgaan voor een interview maar deze uiteindelijk niet publiceren of uitzenden, bevestigt dit.

Foto 1. In het zwarte Adidas trainingspak en met het NVU protestbord de neonazi B. M., voormalig lid van het Soetermeer Skinhead Front.

Foto 2. Met grijze hoed de NVU ombudsman en kringleider provincie Gelderland de neonazi Michiel Bos.

Foto 3. In de zwarte Tommy Hilfiger polo de NVU neonazi Rob van Welie.
Constant Kusters, de oud-PVV'er Olof Wullink en Rob van Welie waren 3 van de in totaal 8 sprekers tijdens de inspraakbijeenkomst over de mogelijke vestiging van een tweede asielzoekerscentrum in de gemeente Rheden, op dinsdagavond 10 november 2015 (8).

(8). Inspraakavond met Nederlandse Volks-Unie in Rheden rustig verlopen
www.gelderlander.nl/regio/arnhem-e-o/rheden/inspraakavond-met-nvu-in-rhe...

Tags: Nederlandse Volks-Unie neonazi NVU


Wie: 
STOP PEGIDA NEDERLAND OP ZONDAG 17 JANUARI 2016 IN APELDOORN

Voor de derde keer op rij namen neonazi’s van de Autonome Nationalisten Vlaanderen (ANV) deel aan een publieke NVU-activiteit (9), zij het met een compleet ander groepje neonazi’s dan de vorige twee keren. Enkel de voor een gewapende roofoverval veroordeelde ANV-leider Christian (Kris) Berteryan is hier een vaste waarde.

De ANV-neonazi’s die eerder deelnamen aan de NVU-demonstratie en manifestatie in Den Haag, waaronder Yves De Wispeleir, Chantal Meerkens, Koen Sweeck, Ilya De Smet, Tom Huylebroeck, Kim Decrock en Allister Pieterse, hebben in de zomer van 2015 de ANV met slaande deuren verlaten (10). Aanleiding voor de nagenoeg volledige leegloop van de ANV zou de weinig flexibele leiderschapsstijl zijn van de gewelddadige Christian Berteryan.

(9). Eerder deden zeven ANV-neonazi’s mee aan de NVU “Baas in eigen land - 100% anti ISIS”-manifestatie. Een fotoverslag van deze NVU-manifestatie staat hier: www.indymedia.nl/node/24748

Op zaterdagmiddag 4 april 2015 ondersteunde een groep van tien ANV-neonazi’s de NVU “Baas in Eigen land! Tegen Moslim -Extremisme! & 100% anti Islamitische Staat in Irak en Syrië (ISIS)!”-demonstratie.

(10). Christian Berteryan verliest vrienden.
http://aff.skynetblogs.be/archive/2015/09/26/fuck-you-bis-christian-bert...

Foto 4. De Vlaamse neonazi Lieven Vanleuven van de neonazistische organisatie Autonome Nationalisten Vlaanderen (ANV). Het racistische gedrag van de alcoholist Lieven Vanleuven tijdens de Pegida-manifestatie op maandag 13 april 2015 in Gent, tegen de VRT-reporter Danira Boukhriss, is later breed uitgemeten in de Belgische pers. Onder andere de Vlaamse krant De Morgen besteedde er aandacht aan (11).

(11). Wie was de "ik ben geen racist, kieken, ik kan je gewoon niet rieken of zien"-man?
www.demorgen.be/dmselect/wie-was-de-ik-ben-geen-racist-kieken-ik-kan-je-...

Foto 5. In de zwarte Autonome Nationalisten Vlaanderen trui een Vlaamse neonazi.

Foto 6. Met megafoon de Vlaamse neonazi Kris Berteryan; op de achtergrond met groene pet de NVU-neonazi Theo Siebenheller.

Foto: 


Wie: 
STOP PEGIDA NEDERLAND OP ZONDAG 17 JANUARI 2016 IN APELDOORN

Vijfenzestig deelnemers kwamen er op de tweede NVU-demonstratie van 2015 af. Waarvan eenderde NVU-leden die 10 tot 15 vrienden en/of familieleden meenamen. Naast de bekende extreemrechtse beroepsdemonstranten zoals Ben - JeSuisBreivik - van der Kooi, Dennis de Vries, Simone Magretti, Owen Koenekoop en Dennis de Vries, liep er nog zestal Vlaamse ANV-neonazi’s en een groepje (lokale) opgeschoten pubers mee.

In de groep van NVU-demonstraten zaten tien neonazi’s en rechtsextremisten die een dag later, op zondag 11 oktober 2015, ook aanwezig waren bij de eerste (met ongeregeldheden gepaard gaande) Pegida Nederland manifestatie op het Vredenburg in Utrecht (12). Onder hen Ben van der Kooi (die door de politie staande werd gehouden en werd gefouilleerd), Dennis de Vries (die tijdens de ongeregeldheden zijn gezicht bedekte met een White Power sjaal), Owen Koenekoop (die de Hitlergroet bracht), de ADO Den Haag-hooligan (foto 15 – die met een FC Utrecht-hooligan op de vuist ging) en de neonazi met bakkebaarden en zwarte Fred Perry pet (foto 7 – die onderdeel was van de Pegida Nederland organisatie).

(12). Pegida Nederland - een eerste test
http://kafka.nl/pegida-nederland-een-eerste-test/

Foto 7. Van links naar rechts; met lange bruine haren de extreemrechtse beroepsactiviste Simone Magretti, de neonazi met zwarte Fred Perry pet en bakkebaarden maakte een dag later deel uit van de Pegida Nederland organisatie (13) en geheel rechts in het witte NVU t-shirt is de neonazi Peter Bieleveld. Hij was eerder aanwezig bij de geflopte Dutch Defense League demonstratie in Rotterdam en bij de Pegida Nederland demonstratie op de Rotterdamse Wilhelminapier (14).

(13). Zie foto 5 van de Indymedia posting timeline Block Pegida Nederland manifestatie op het Vredenburg. www.indymedia.nl/node/30074

(14). Peter Bieleveld @13.40 Politie beperkt Persvrijheid bij Pegida demonstratie
www.youtube.com/watch?v=Rf6Od8ItXB4

Foto 8. Met zwarte Voorpost pet de rechtsextremist die eerder aanwezig was bij de geflopte Dutch Defense League demonstratie in Rotterdam (15), NVU en Pegida Nederland demonstraties en manifestaties. De rechtsextremist met witte Nike pet maakte deel uit van een groep van vijf lokale mannen die met een groot wit spandoek naar de demonstratie kwamen.

(15). Zie foto 10 in het fotoverslag van Dutch Defense League-demonstratie van zondag 24 mei 2015 in Rotterdam. www.indymedia.nl/node/28228

Foto 9. In het trainingspak van de Engelse topvoetbalclub Chelsea de neonazi Owen Koenekoop.
Owen Koenekoop zou een dag later op de eerste Pegida Nederland-manifestatie de Hitlergroet brengen (16), wat hij al eerder deed bij de demonstratie voor het behoud van de racistische karikatuur zwarte piet, op zaterdagmiddag 26 oktober 2013 in Den Haag (17). Onlangs nog - op 17 september 2015 - werd Owen Koekenkoop door de Haagse rechtbank veroordeeld tot een taakstraf voor het plakken van White Power-stickers in het centrum van Gouda (18).

(16). Utrecht overstemt Pegida manifestatie
https://afanl.wordpress.com/2015/10/14/utrecht-overstemt-pegida-manifest...

(17). Pro zwarte piet manifestatie orgie van racisme.
https://afanl.wordpress.com/2013/10/26/pro-zwarte-piet-manifestatie-orgi...

(18). http://uitspraken.rechtspraak.nl/inziendocument?id=ECLI:NL:RBDHA:2015:12691

Foto: 


Wie: 
STOP PEGIDA NEDERLAND OP ZONDAG 17 JANUARI 2016 IN APELDOORN

Ook bij deze NVU-demonstratie was er weer een speech van NVU-partijsecretaris en kringleider Haarlem Peter van Egmond. Niet omdat Van Egmond zo’n goede spreker is, maar omdat de NVU geen beter alternatief heeft. Neemt niet weg dat enige nuance op zijn plek is: de speeches van de Pool Pawel Stanislaw van de Polish Defence League, van Andre van Delft en met name die van Marcel Vink op de tweede Pegida Nederland-manifestatie waren nog velen malen slechter (19).

(19). Marcel Vink en Andre van Delft staan respectievelijk afgebeeld op foto 4 en 5 in het fotoverslag van de Pegida-manifestatie in het Hogelandsepark op 8 november 2015
www.indymedia.nl/node/30743

Foto 10. Een andere moeilijk te volgen spreker is de Belg Eddy Desmedt van de Waalse extreemrechtse organisatie Nation. Hij speechte in Gouda op de rotonde van de Van Bergen IJzendoornpark en Piersonweg.

Foto 11. Van links naar rechts; In het zwarte Adidas trainingspak de rechtsradicaal B. M. en in het midden een fan van het bordspel Dokter Bibber.

Foto 12. Van links naar rechts; met zwarte pet en het oliebolronde gezicht de NVU partijsecretaris en tevens kringleider Haarlem Peter van Egmond. De skinhead met de witte “ordedienst” band is de neonazistische pedofiel Michel Boerboom.

Foto: 


Wie: 
STOP PEGIDA NEDERLAND OP ZONDAG 17 JANUARI 2016 IN APELDOORN

De Nederlandse Volks-Unie heeft inmiddels een nieuwe demonstratie aangekondigd. In maart 2016 wil de NVU demonstreren in Oss tegen de opvang van vluchtelingen en de bouw van nieuwe moskeeën (20). Een aankondiging die recentelijk op losse schroeven is komen te staan (21).

Constant Kusters kiest wel vaker demonstratie- en manifestatielocaties uit zonder dat er een logische verklaring voor is, anders dan dat deze in of dichtbij zijn woonplaats Arnhem liggen; Nijmegen, Rheden, Oss en Ede. Scheelt toch reistijd en voor de geldwolf Kusters minstens zo belangrijk: reiskosten!

Wie zo goed als zeker niet aan de eerste NVU demonstratie in 2016 deel zal nemen is het voormalig NVU-lid Johnboy Willemse (22 & 23) en zijn neonazistische vriendin Patria “aapies” Visser (24). Zij zijn samen met de voormalige NVU-leden Martijn Oelen (25), Arie Huisman en de actiegroep AZC Alert Enschede opgegaan in een nieuwe anti asielzoekers(centrum) actiegroep genaamd Demonstranten Tegen Gemeenten (DTG).

Op zaterdag 9 januari 2016 gaan de rechtextremisten achter deze actiegroep in het Gelderse Cuijk de straat op om tegen de komst van 140 asielzoekers te protesteren. Een protest dat is geïnitieerd door Ravensteiner Johnboy Willemse (26) en waar deelname van neonazi’s van het internationale terreurnetwerk Blood & Honour - divisie Noord-Nederland - in de lijn der verwachting ligt (27).

(20). NVU wil grote demonstratie in Oss
www.d-tv.nl/index.php/nieuws/22203-nvu-wil-grote-demonstratievideo.html

(21). Demonstratie extreemrechtse NVU in Oss op losse schroeven; nu Kaatsheuvel in beeld
www.bd.nl/regio/oss-uden-veghel-e-o/oss/demonstratie-extreemrechtse-nvu-...

(22). Nederlandse Volksunie ruziet over demonstratie in Oss
www.bd.nl/regio/oss-uden-veghel-e-o/oss/nederlandse-volksunie-ruziet-ove...

(23). Extreemrechtse Ravensteiner Johnboy Willemse is gek, maar verder wel oké'
www.bd.nl/regio/oss-uden-veghel-e-o/oss/extreemrechtse-ravensteiner-is-g...

Ondanks dat de NVU formeel niet welkom was bij de “Oss tegen de asielwaanzin”-demonstratie waren verscheidende NVU-leden wel van de partij. Wesley Hols - die zijn moeder maar weer eens mee had genomen (A) -, Mark Tilburgs, Glenn Schaap en de vermoedelijke voorzitter van de Germaanse Ouderen Nederland (GON), de seniorenafdeling van de NVU kozen publiekelijk de zijde van Johnboy Willemse, tot grote ergernis van Kusters.

(A). Eerder sleepte Wesley Hols, secretaris van de Germaanse Jeugd Nederland (GJN) de jeugdbeweging van de NVU, zijn moeder mee naar NVU “doodstraf voor kinderverkrachters en moordende pedofielen”-manifestatie in Arnhem. www.indymedia.nl/node/10132

(24). Neonazi Patricia Visser kijkt aapies bij nationale Sinterklaasintocht in Meppel
www.geenstijl.nl/mt/archieven/2015/11/video_vrouw_kijkt_aapies_in_me.html

(25). De neonazi Martijn Oelen staat op foto 10 en 11, met ringbaard, witte blouse en witte NVU pet, afgebeeld in het fotoverslag van de NVU-manifestatie van 10 november 2012 in Arnhem. www.indymedia.nl/node/10132

(26). Tegengeluid tegen vluchtelingenprotest in Cuijk
www.gelderlander.nl/regio/maasland/cuijk/tegengeluid-tegen-vluchtelingen...

(27). 100 man bij demonstratie Kameraadschap Noord-Nederland tegen asielbeleid in Oude Pekela
www.dvhn.nl/groningen/100-man-bij-demonstratie-tegen-asielbeleid-in-Oude...

Foto 13. Lokale opgeschoten puber.
Foto 14. Nieuw gezicht op een NVU demonstratie
Foto 15. In de blauwe sweater met zwarte zonnebril de ADO Den Haag-hooligan die een dag later, tijdens de eerste Pegida Nederland manifestatie, op het Vredenburg een flinke tik zou krijgen van een FC Utrecht-hooligan. Pegida Nederland valt anti-fascisten aan in Utrecht @0.13 www.youtube.com/watch?v=_IBmJgQoRN8

Foto: 


Wie: 
STOP PEGIDA NEDERLAND OP ZONDAG 17 JANUARI 2016 IN APELDOORN

Dat het trieste gedrag van NVU Constant Kusters geen ondergrenzen kent werd op zaterdagmiddag 10 oktober 2015 in Gouda nog maar eens bevestigd.

Kusters de beroepswerkloze, de man die met een buurvrouw zijn hardwerkende tweede vrouw bedondert, ongefundeerde laster verspreidt over personen die hij als bedreiging ziet, antifascistische actiegroepen voorziet van informatie over politieke concurrenten, maandenlang gedwongen opgenomen is geweest in een psychiatrische inrichting, voor het bezit van illegale wapens en munitie gedwongen opgenomen is geweest in een penitentiaire inrichting, met van drugsdealers ontvangen gelden de partij en zijn eigen leven financiert en zijn oudste twee – van vijf - kinderen allerhande partijwerkzaamheden laat uitvoeren. Deze psychisch gestoorde narcistische Arnhemmer nam naar deze neonazi demonstratie zijn oudste kind (van zijn tweede vrouw) mee en liet de kleuter met NVU-pet en protestbord voorop in de demonstratie lopen. Het arme kind is door Kusters vernoemd naar de dochter van SS-Reichsführer Heinrich Himmler, één van Kusters idolen.

Foto 16. In de groene Jako trainingsjas de nieuwe NVU videoman.

Foto 17. In het witte NVU t-shirt de neonazi Peter Bieleveld. Op de achtergrond met rode sjaal de Belgische rechtsextremist Eddy Desmedt van het Waalse Nation.

Foto 18. De neonazi skinhead in bomberjack is een vriend van Wesley Hols.

Foto: 


Wie: 
STOP PEGIDA NEDERLAND OP ZONDAG 17 JANUARI 2016 IN APELDOORN

Geheel tegen alle antifascistische regels in, communiceren wij wel direct met het extreemrechtse tuig. We hebben zelfs vijf vragen voorbereid voor de neonazistische pedofiel Michel Boerboom, penningmeester en hoofd ordedienst van de NVU; te beantwoorden in het eerstvolgende NVU journaal.  

Michel, je loopt al de nodige jaren mee in het Nederlandse extreemrechtse wereldje. In die jaren heb je het tot vertrouwenspersoon van Constant Kusters geschopt en je mocht zelfs bij de zwarte weduwe Florrie Rost van Tonningen-Heubel over vloer komen. Florrie - de landverraadster - Van Tonningen was wel gecharmeerd van je atletische figuur. Maar Michel jij bent toch meer van de jonge meisjes?

Of wil je er niet meer aan herinnerd worden dat je in 2008 en 2009 - ruim anderhalf jaar lang - als volwassen dertiger en prominent NVU’er een relatie had met een destijds 16-jarig kind? NVU-partijvoorzitter Constant Kusters, die van de daken schreeuwt dat hij de doodstraf voor pedofielen weer wil invoeren, wist van jouw pedoseksuele relatie maar hield het stil - tot het kind meerderjarig was - en bevorderde je toen tot hoofd van de NVU-ordedienst. Over bijzondere manieren van carrière maken binnen politieke partijen gesproken.

Vraag 1. Michel wat wordt je eerstkomende vakantiebestemming; Cambodja, Thailand of Roemenië?

Vraag 2. Bij een oude politieke concurrent van Constant Kusters, de rechtsextremist Jan Teijn, werd in mei 2007 huiszoeking gedaan. Tijdens deze huiszoeking werden kinderpornofilmpjes op de computer aangetroffen van de toenmalige leider van de extreemrechtse politieke partij de Nationale Alliantie. Michel wat voor materiaal zou er bij een eventuele huiszoeking bij jou worden aangetroffen?

Vraag 3. Bij de racistische anti-islam beweging English Defence League stikt het van de pedofielen en kindermisbruikers zoals Richard Price, Robert Ewing, Mark Sleman, Michael Coates en Brett Moses. Michel past de EDL niet veel beter bij jou dan de NVU?

Vraag 4. Op het moment dat je denkt dat dieper zakken niet meer mogelijk is, komt het verhaal van de Duitse neonazi Tino Brandt voorbij. Naast neonazi is Tino ook nog eens een pedofiel en was hij informant (V-Mann) van de Duitse geheime dienst. Michel welke vraag denk je dat wij jou willen stellen?

Vraag 5. Michel de NVU zit al jaren in het in het extreem-rechtse verdomhoekje. Dit grotendeels door toedoen van - de eind jaren tachtig in een psychiatrische inrichting gedwongen opgenomen - Constant Kusters, maar toch ook omdat jij er rondloopt. Boerboom denk je dat het niet beter voor de NVU is als een viezerik zoals jij uit de partij stapt?

Michel mogen wij jou alvast hartelijk danken voor het beantwoorden van deze vijf vragen in het eerstkomende NVU journaal?

Foto 19. Lokaal puber groepje

Foto 20. NVU neonazi skinhead met vriendin

Foto 21. Groep nieuwe Autonome Nationalisten Vlaanderen neonazi’s achter spandoek.

@BobHGL, @Ewoutvdberg, @AFADelft, @omroepwest, @Smntegenracisme, @DeSpeld, @AFF_Verzet, @PownedTVFeed, @StijnTvanKessel, @demorgen, @trouw, @ROODUtrecht, @stijntielemans1, @lowles_nick, @NPORadio1, @Metro, @VRTjournaal, @RTV_Rijnmond, @kweeet, @Teletekst, @Nieuwsblad_be, @Smntegenracisme, @IamNikonNL, @REVMediaNL, @SLdeLange, @MarjoleinNOS, @Janvanloenen, @Kafkanet, @geenstijl, @Krapuul, @ViceNL, @indymediaNLnews, @ANTIFA_Action, @Doorbraakeu, @sargasso_nieuws, @AndereTijden, @AFAFryslan, @rtvnoord, @pauwnl, @NUnl, @mjhvanessen

#antifa, #Gouda, #NVU, #Wilders, #vluchtelingenhaat, #RefugeesWelcome, #demonstratie, #extreemrechts, #asielhetze, #moskee, #azc, #KNNL, #asielzoekers, #voorpost, #afafryslan, #Pegida, #InternationaleSocialisten, #StopPegida, #NoPasaran, #Wilders, #nederlandsevolksunie, #vluchtelingenhaat, #ZPN, #nopegida, #propatria, #IDverzet, #ACAB, #PowNed, #Nieuwsuur, #plasmatv, #eenseendiefaltijdeendief, #DTG, #nlvolksunie, #freerasool, #manmanman, #IdentitairVerzet

Alle 21 foto’s zijn vrij van auteursrechten – all 21 pictures are copyright-free – keines der 21 Bilder ist urheberrechtlich geschützt.

BEGIN HET NIEUWE JAAR GOED EN KOM OP ZONDAG 17 JANUARI – NET ZOALS DE INTERNATIONALE SOCIALISTEN EN LAAT ZE NIET LOPEN - IN ACTIE TEGEN PEGIDA NEDERLAND! NO PASARAN – ALERTA ALERTA ANTIFASCISTA – APELDOORN NAZI VRIJ

Foto: 


Wie: 
nn
Foto: 


Wie: 
nn

.


Global IMC Network www.indymedia.org Afrika Ambazonia Canarias Estrecho / Madiaq Kenya South Africa Canada London, Ontario Maritimes Quebec Oost Azië Japan Manila QC Saint-Petersburg Europa Abruzzo Alacant Antwerpen Athens Austria Barcelona Belarus Belgium Bristol Brussels Bulgaria Calabrië Cyprus Emilia-Romagna Estrecho / Madiaq Euskal Herria Galiza Duitsland grenoble Hungary Ireland Istanbul Italy La Plana Liege liguria Lille Linksunten Lombardia London Madrid Malta Marseille Nantes Napoli Netherlands Northern England Norway Nottingham Oost-Vlaanderen Paris/Île-de-France Piemonte Poland Portugal Roma Roemenië Russia Scotland Sverige Switzerland Torun Toscana Ukraine UK-GB Latijns Amerika Argentina Bolivia Chiapas Chile Sur Braszilië Sucre Colombia Ecuador Mexico Peru Puerto Rico Qollasuyu Rosario santiago Uruguay Valparaiso Venezuela Oceanië Aotearoa Manila Melbourne Perth QC Sydney Zuid-Azië India Verenigde Staten Arizona Atlanta Austin Baltimore Big Muddy Binghamton Buffalo Charlottesville Chicago Cleveland Colorado Columbus DC Hawaii Houston Hudson Mohawk LA Madison Michigan Milwaukee Minneapolis/St. Paul New Mexico New Orleans NYC Philadelphia Pittsburgh Portland Richmond Rochester Rogue Valley San Diego San Francisco Bay Area Santa Cruz, CA Sarasota Seattle Urbana-Champaign Worcester West Azië Beirut Israel Palestine Process FBI/Legal Updates Mailing Lists Process & IMC Docs Projecten Print Radio Video Regio's United States Topics Biotech