Detentiecentrum Rotterdam laat ernstig zieke vluchteling in isolement aan lot over

Hier kun je discussieren over Detentiecentrum Rotterdam laat ernstig zieke vluchteling in isolement aan lot over.
Occupy stuit op ernstig verzwakte man in detentiecentrum Rotterdam

Een week na de eerste ondersteunende actie van 2017 tijdens welke de actiegroep een grote respons vanuit het dc ontketende heeft de bezoekgroep inmiddels meerdere opgesloten vluchtelingen kunnen bezoeken. Maandagmiddag stuitte de bezoekgroep op een ernstig verzwakte man. De man is ziek, heeft een ernstige ziekte onder de leden, krijgt van niemand hulp, leeft in een totaal isolement en is gebroken naar eigen zeggen, hij is op. Dat deze man gedurende zijn verblijf van enige weken in het detentiecentrum met deze gezondheid onder deze omstandigheden zo aan zijn lot wordt overgelaten is ronduit bizar.

Nu zal er gezocht worden naar een goede advocaat voor de man.

De bezoekgroep heeft in haar vijfjarig bestaan al vele mensen in gevangenschap bezocht. De deprimerende omstandigheden hebben op alle ingeslotenen een negatieve invloed maar deze man is er dusdanig ernstig aan toe dat men gerust mag spreken van een in levensgevaar verkerende man. Occupy heeft voor de man geld achtergelaten zodat hij zelf kan kiezen wat hij wilt eten door iets in het interne winkeltje aan te kunnen schaffen naar zijn smaak. Dat hij niet meer enkel afhankelijk is van de summiere smakeloze en voedingsarme kleine magnetronmaaltijd welke hij van de beleidsmakers van het Rotterdamse detentiecentrum dagelijks krijgt aangeboden. Ook heeft Occupy beloofd op zoek te gaan naar een goede advocaat voor hem die het beste met hem voor heeft. Uiteraard zal Occupy de man blijven bezoeken en ondersteunen.

Ondertussen heeft Occupy contact gezocht met medewerkers van Meldpunt Vreemdelingendetentie. Zij zullen contact opnemen met de man en de situatie waarin de man zich bevindt verder onderzoeken. In de 5 jaar dat Occupy deze acties uitvoert en mensen bezoekt trof de bezoekgroep nimmer een man onder zulke slechte gezondheidsomstandigheden aan. Hij heeft een afgeronde technische universitaire studie gedaan, is een intelligente man met een groot hart voor de medemens. Altijd liefde gegeven, behulpzaam geweest en geen strafblad. Maar is dezer dagen uitgemergeld en wanhopig verdwaald in het Nederlandse Asielsysteem.

Er wordt een kaartenactie opgezet. Dat hij gaat ervaren dat er toch nog mensen zijn in dit land die om hem geven overstijgt in dit geval het ‘mooie gebaar’ en kan onderdeel worden van een gezamenlijk plan van mensen met een hart die zich niet herkennen in het huidige opsluitbeleid. Een plan ter wille van de recovery van de man die aan het onmenselijke vluchtelingenbeleid anno 2017 ten onder dreigt te gaan.


Niet alles uit dit bericht

Niet alles uit dit bericht kan ik helemaal begrijpen:

"leeft in een totaal isolement" en dan "zodat hij zelf kan kiezen wat hij wilt eten door iets in het interne winkeltje aan te kunnen schaffen naar zijn smaak"
Door het op deze manier opschrijven geeft men toch de indruk dat er gewoon contact mogelijk is tussen meneer en anderen.

"Hij heeft een afgeronde technische universitaire studie gedaan, is een intelligente man met een groot hart voor de medemens. Altijd liefde gegeven, behulpzaam geweest en geen strafblad"
Deze heer heeft blijkbaar diploma's, getuigenschriften en justitiële informatie bij zich ? Anders moeten de medewerkers van Occupy direct solliciteren naar een baan als medium bij RTL6.

Goeie middag....?

Wakker worden MODERATOR:
Kan deze smerige valse suggestie gauw foetsie!

"""DE ARTIKEL 1-CONNECTIE"""

> Occupy Rotterdam op lijst Artikel 1.
> de parlementaire democratie van binnenuit herstellen deel 99
> de 1% gaat het meemaken

Beeldvorming. Zie je wel

Beeldvorming. Zie je wel vluchtelingen hebben enge ziektes. Geen strafblad hebben is niet echt een verdienste o.k. er bestaat de beeldvorming dat vluchtelingen verkrachters terroristen criminelen zijn dus de vermelding geen strafblad zou dan dat tegen moeten spreken. Bovendien waar in welk land heeft hij / zij geen strafblad ?
De achtergrond van vluchtelingen met name de " illegalen " is vaak erg vaag. Als je zeer goed kan liegen dan kan je je zelf opnieuw uitvinden lijkt het. Zo ' n vluchteling krijgt dan bij toetsing strikvragen wel even studeren dus ? Vrij wel alle info over vluchtelingen hun landen van herkomst is negatief. Iemand met een arabisch uiterlijk nou ja dat zou een terrorist kunnen zijn net zo iets als een joggende afro amerikaan in een witte buiten wijk in de VS zal wel een inbreker op de vlucht zijn. Echt hopeloos dat dat ook steeds meer de realiteit in Nederland word. Wat te doen ? Thee drinken met moslims een moskee bezoeken ? Ik heb zeker 14 jaar geleden al een moskee bezocht in Amsterdam tijdens open middag . Ook heb ik ooit de nieuwste druk Nederlandse vertaling koran gekocht nieuw en ben ik ooit begonnen met een cursus Arabisch. Enzv. Die koran heb ik weer verkocht en met de cursus ben ik niet zo ver gekomen. Het heeft niet veel gedaan de beeldvorming is er ik moet echt mijn best doen de mens te blijven zien en niet de beeldvorming. Daar in ben ik bepaald niet uniek. Dat is iets wat de vluchtelingen helpers zich onvoldoende realiseren denk ik. Bepaalde verschillen zijn niet te overbruggen dat hoeft ook niet resultaat ieder in zijn eigen " hokje " de schijnbare rust van de afzondering in eigen groep.. Of nog erger dat de " ander " word aangevallen letterlijk op grote schaal. De mens is de mens een wolf geloof me in de mens zit weinig goeds en veel agressie. Ik wil niet meer tussen moslims wonen niet tussen de witte onderklasse en hun achterlijke " cultuur " van geweld niet in de achterbuurt. Laat iedereen dat voor al duidelijk stellen ook de mensen die graag in dergelijke buurten wonen het taboe moet er af. Er moet een keuze zijn met wie je wilt wonen. De mensen willen rust.

[spam deleted]

[spam deleted]

Global IMC Network www.indymedia.org Afrika Ambazonia Canarias Estrecho / Madiaq Kenya South Africa Canada London, Ontario Maritimes Quebec Oost Azië Japan Manila QC Saint-Petersburg Europa Abruzzo Alacant Antwerpen Athens Austria Barcelona Belarus Belgium Bristol Brussels Bulgaria Calabrië Cyprus Emilia-Romagna Estrecho / Madiaq Euskal Herria Galiza Duitsland grenoble Hungary Ireland Istanbul Italy La Plana Liege liguria Lille Linksunten Lombardia London Madrid Malta Marseille Nantes Napoli Netherlands Northern England Norway Nottingham Oost-Vlaanderen Paris/Île-de-France Piemonte Poland Portugal Roma Roemenië Russia Scotland Sverige Switzerland Torun Toscana Ukraine UK-GB Latijns Amerika Argentina Bolivia Chiapas Chile Sur Braszilië Sucre Colombia Ecuador Mexico Peru Puerto Rico Qollasuyu Rosario santiago Uruguay Valparaiso Venezuela Oceanië Aotearoa Manila Melbourne Perth QC Sydney Zuid-Azië India Verenigde Staten Arizona Atlanta Austin Baltimore Big Muddy Binghamton Buffalo Charlottesville Chicago Cleveland Colorado Columbus DC Hawaii Houston Hudson Mohawk LA Madison Michigan Milwaukee Minneapolis/St. Paul New Mexico New Orleans NYC Philadelphia Pittsburgh Portland Richmond Rochester Rogue Valley San Diego San Francisco Bay Area Santa Cruz, CA Sarasota Seattle Urbana-Champaign Worcester West Azië Beirut Israel Palestine Process FBI/Legal Updates Mailing Lists Process & IMC Docs Projecten Print Radio Video Regio's United States Topics Biotech