Ferdinand bolstraat 6

Hier kun je discussieren over Ferdinand bolstraat 6.
Als mensen meer willen weten over onze pand en/ of de ontruiming kan je in contact met ons komen via bewonersfebo6@gmx.com.

Na overleg met onze advocaat zullen wij meer laten horen.

Wij hebben een nieuwe website gemaakt waar mensen ge update kunnen worden.
www.ferdinandbolstraat6.wordpress.com

Kraken gaat door !

Bewoners Ferdinand Bolstraat 6


"Het bericht geplaatst door

"Het bericht geplaatst door 'Oud bewoners' is niet van de bewoners van de Ferdinand Bolstraat 6h afkomstig, en is ook niet in overleg met ons geplaatst. " Moeilijk lezen he? Oud bewoners impliceert het de huidige bewoners niet zijn. Moet iedereen toestemming geven aan de nieuwe bewoners om zjin/haar mening te ventileren. Wat een enge gedachte...brrr.

nouja, als oude bewoners zo

nouja, als oude bewoners zo nodig afstand willen nemen van nieuwe bewoners, en op internet wil roepen dat de nieuwe bewoners zich niet voor het pand hebben ingezet, is het natuurlijk niet heel gek dat nieuwe bewoners afstand nemen van de lezing van die oude bewoner. zeker als het met die lezing niet eens zijn...

ook is het niet heel onredeijk om als nieuwe groep, die dus ook de huidige campagne draait, overleg te verwachten als mensen verklaringen rondom een bepaald pand naar buiten willen brengen naar aanleiding van de dreigende ontruiming (dreiging van de staat, jeweetwel onze gezamelijke vijand).

ik heb er verder niets mee te maken en weet er ook niet genoeg van, maar vindt het maar maf dat oud bewoners zonder te overleggen met de huidige groep dingen op internet gaan lopen beweren.

ook lijken er in die oudbewoner post wat dingen niet te kloppen, zoals de bewering dat er van de drie jaar kraak twee jaar effectief campagne is gevoerd door de oud bewoners, terwijl de nieuwe bewoners zich niet voor het pand hebben ingezet. komt een beetje vreemd over als je in het zelfde stuk schrijft dat er in de zomer van 2010 een wisseling van de groep heeft plaatsgevonden... is dus minimaal 1 jaar van de campagne door de nieuwe groep gevoerd toch?

naja, het zal allemaal wel, weet er het fijne niet van, vindt het iig behoorlijk zielig om dit soort gezeikstraal weer op internet te willen uitvechten in plaats van onderling op te lossen of te bepreken.

zeiken gaat door!

Ik zie nergens dat er afstand

Ik zie nergens dat er afstand wordt genomen naar de nieuwe bewoners. Er is een redelijk stuk geschreven die iedereen bedankt, vervolgens wordt er wat ingegaan op de ontstaansgeschiedenis van het pand. Ik zie nergens iets negatiefs. Het nieuwe artikel had prima op het oude artikel gebouwd kunnen worden.

We leven gelukkig in een land waar je nog veel mag schrijven/zeggen.

ik vind het best simpel. Je

ik vind het best simpel. Je bent uit verhuist dus bemoei je je er niet mee.
Oude bewoners jullie zouden het toch ook niet leuk vinden als ik nu een persbericht over jullie huis er uit zou gooien zonder overleg met jullie.

Als de Oude bewoners een probleem hebben met de nieuwe bewoners dan zouden ze gewoon ff langs moeten gaan om dit uit te praten en niet inplaats daar van persberichten over andere mensen hun huis er uit gooien.
Voor dit soort stomme "kinderachtig grapjes" lees ik geen indymedia. Dus "oude bewoners" hou het lekker bij je eigen huis en bemoei je niet met andere.

Dus een afscheidsbriefje met

Dus een afscheidsbriefje met een opsomming wat de vorige bewoners door de vorige bewoners hebben meegemaakt is fout? Ik zie geen enkele kat/sneer in de afscheidsbrief. Sterker nog, het is zeer netjes dat krakers een berichtje achter laten. Zouden meer mensen moeten doen. Ze hebben zo te zien op hun website hard genoeg geknokt om een eigen mening daar over te formuleren.

Global IMC Network www.indymedia.org Afrika Ambazonia Canarias Estrecho / Madiaq Kenya South Africa Canada London, Ontario Maritimes Quebec Oost Azië Japan Manila QC Saint-Petersburg Europa Abruzzo Alacant Antwerpen Athens Austria Barcelona Belarus Belgium Bristol Brussels Bulgaria Calabrië Cyprus Emilia-Romagna Estrecho / Madiaq Euskal Herria Galiza Duitsland grenoble Hungary Ireland Istanbul Italy La Plana Liege liguria Lille Linksunten Lombardia London Madrid Malta Marseille Nantes Napoli Netherlands Northern England Norway Nottingham Oost-Vlaanderen Paris/Île-de-France Piemonte Poland Portugal Roma Roemenië Russia Scotland Sverige Switzerland Torun Toscana Ukraine UK-GB Latijns Amerika Argentina Bolivia Chiapas Chile Sur Braszilië Sucre Colombia Ecuador Mexico Peru Puerto Rico Qollasuyu Rosario santiago Uruguay Valparaiso Venezuela Oceanië Aotearoa Manila Melbourne Perth QC Sydney Zuid-Azië India Verenigde Staten Arizona Atlanta Austin Baltimore Big Muddy Binghamton Buffalo Charlottesville Chicago Cleveland Colorado Columbus DC Hawaii Houston Hudson Mohawk LA Madison Michigan Milwaukee Minneapolis/St. Paul New Mexico New Orleans NYC Philadelphia Pittsburgh Portland Richmond Rochester Rogue Valley San Diego San Francisco Bay Area Santa Cruz, CA Sarasota Seattle Urbana-Champaign Worcester West Azië Beirut Israel Palestine Process FBI/Legal Updates Mailing Lists Process & IMC Docs Projecten Print Radio Video Regio's United States Topics Biotech