Verf tegen voordeur Baudet

Hier kun je discussieren over Verf tegen voordeur Baudet.
We protesteren met deze aktie tegen het verderfelijke gedachtengoed van Baudet. Zie de citaten hieronder. We verzetten ons tegen het groeiende gevaar van Forum voor Democratie dat een nieuwe fascistische beweging probeert op te bouwen van hordes (jonge) witte mannen. Baudet en consorten verpakken hun racisme, seksisme en nationalisme in pseudo-intellectuele gewichtigdoenerij. Zo verhullen ze hun frustratie over het feit dat hun eeuwenlange machtspositie steeds verder dreigt af te kalven doordat niet-mannen en niet-witte mensen steeds duidelijker hun stem laten horen.

Baudet zegt:

"De realiteit is dat vrouwen overrompeld, overheerst, ja: overmand willen worden."
"Ik weet wel dat vrouwen over het algemeen minder excelleren in een heleboel beroepen en minder ambitie hebben."
"Onze steden exploderen door de immigratieproblematiek. (...) We zullen ze moeten tegenhouden."
"Ik wil graag dat Europa dominant blank en cultureel blijft zoals het is."
"Gewelddadig optreden in Geldermalsen tegen komst asielzoekerscentrum is noodweer tegen een injectie van criminaliteit."
"Een christelijke school moet een homoseksuele leraar kunnen weigeren of ontslaan. (...) Het probleem zijn de islamitische scholen."
"De zelfhaat die we proberen te ontstijgen (...) door de Nederlandse bevolking homeopatisch te verdunnen met alle volkeren van de wereld, zodat er nooit meer een Nederlander zal bestaan."
"Cultuurverschillen zijn uiterst hardnekkig. Daarom: stoppen met massa immigratie."

Gun Baudet en trawanten geen rust!

Radicaal Anarchistisch Feministisch Front


triest

Wel heel triest als je het gedachtegoed niet begrijpt, het verschil niet weet tussen fictie (roman) en realiteit, uitspraken niet in de context weet te plaatsen om je vervolgens schuldig te maken aan vernieling en intimidatie van een Kamerlid, dat overigens naast zijn gelijk gewoon recht van meningsuiting heeft en een significant deel van de kiezers vertegenwoordigt en je bovendien intellectueel probeert over te komen met bovenstaande belachelijke verklaring. Triest, heel triest.

Top actie

Klasse werk van de jongens/meisjes/transgender menspersonen van het Radicaal Anarchistisch Feministisch Front

Vanwege dit soort acties van geweldadig vandalisme, gericht tegen mensen die zich door middel van het vrije woord, en op een democratische manier een verandering teweegbrengen krijgt de hele wereld steeds beter in zicht wie hier de echte fascisten zijn.

Ik was nog aan het twijfelen maar heb me zojuist aangemeld als lid van het Forum voor Democratie. Dat er maar velen mogen volgen.

Leuk voor je, veel plezier

Leuk voor je, veel plezier met via de democratische weg de witte etnostaat af te dwingen. Wij zullen vanaf nu heel respect vol maar accepteren dat ons bestaanrecht nu een discussie punt is voor rijke witten mannen met geld en media kapitaal.

What about the (gewoon

What about the (gewoon normale, werkende, helemaal niet zo rijke) getinte/zwarte mannen die ook op FvD stemmen?
Ik ken er 2. Of ga je dat ook downplayen?

Verhuis dan naar Venezuela als je democratie kut vind en je in een socialistische heilstaat wilt leven.

Dank je

Op welke manier stelt wie, wiens bestaansrecht ter discussie dan?
Je reactie is al even nietszeggend en onduidelijk als kliederen met roze verf... behoorlijk nutteloos dus, zo bezien marginaliseren jullie je eigen bestaansrecht met dit soort onzinnige reacties.

Laffe schijtwijven zijn

Laffe schijtwijven zijn jullie ! p.s zonder lul sterft jullie soort vanzelf uit!

We leven in een vrij land

We leven in een vrij land zodat iedereen zijn mening mag verkondigen. Jullie hebben deze vrijheid en Baudet dus ook. Door dit soort acties ga je tegen de vrijheid van meningsuiting in. Triest, zielig en onacceptabel. Jullie zijn de parasiet in de samenleving. Jezelf niet open kunnen stellen en het niet kunnen accepteren en waarderen van een andermans gedachte gang ligt bij jezelf. Niemand anders hoeft daar voor gestraft te worden.

Trieste actie. Elke vorm van

Trieste actie. Elke vorm van "demonstreren" die eindigt met vandalistische/terroristische uitingen, zijn geen haar beter als de bruinhemden van de jaren 30.

Baudet

Zogenaamd fascisme bestrijden door zelf fascisme toe te passen. 2017 en de mensen die zichzelf als "verbindend, sociaal en rechtvaardig" omschrijven brengen even een onuitgenodigd bezoekje bij iemands' prive-adres om hem, zijn geliefden en buren ernstig te intimideren. Jullie zullen vast wel trots zijn op het feit dat jullie jullie eigen intellectuele leegte compenseren met glashelder fascisme.

Goeie actie!

Ontstijgt dit het niveau van belletje trekken? Zo ja, op welke manier?

Wel goed dat jullie de standpunten van Baudet even genoemd hebben. Geeft mij weer de zekerheid dat hij de juiste persoon is om mijn stem te ontvangen straks.

En dan ben ik heus geen rare, boze witte man. Gewoon een vader, hoofd van een leuk gezin, een goede baan, veel vrienden, actief in de buurt, en in niets vergelijkbaar met wat links graag zou kenmerken als een typische Baudet-stemmer.

Kom graag in contact met het

Kom graag in contact met het Front hierachter. Benieuwd naar beweegredenen/etc in verband met een korte reportage hierover. Je kan me mailen op a.jagersma92@gmail.com

"Een christelijke school moet

"Een christelijke school moet een homoseksuele leraar kunnen weigeren of ontslaan. (...) Het probleem zijn de islamitische scholen."

Helaas laten jullie de drie zinnen hiervoor niet zien: "Vrijheid van godsdienst is een overbodig grondwetsartikel. We hebben vrijheid van geweten, van meningsuiting en van vereniging. Dat is genoeg. Aparte bescherming van religies is juridisch niet nodig."

Waarom? Ga het gesprek aan, face to face!

Discussie?

Waar gaat het over?

Richt zelf een partij op en maak zo je grieven kenbaar.

En dat kladderen? Zooooo zinloos jaren 70 gedoe.

PS
Richt je op banken. De BIS bank te Bazel (bank der centrale banken) geeft in haar laatste rapport aan dat er een crisis komt die zijn weerga niet kent, dit over de ruggen van de burgers, die al 46.000 euro schuld pp hebben door banken. Pak de BIS bank eens aan.

Kom graag in contact met het

Kom graag in contact met het Front hierachter. Benieuwd naar beweegredenen/etc in verband met een korte reportage hierover. Je kan me mailen op a.jagersma92@gmail.com

Wow, stoer zeg hee. Ga eens

Wow, stoer zeg hee. Ga eens lekker aan het werk of in de keuken staan. Dit soort gefrustreerde kutwijven, daar zit niemand op te wachten.

En zo hebben jullie FvD weer

En zo hebben jullie FvD weer meer kiezers bezorgd! te dom om te realiseren dat deze actie het averechtse effect geeft.

De verf wordt op onze kosten verwijderd en Thierry kijkt lachend naar de aankomende peilingen.

Wat een kansloze actie van simpele zielen, schaam je dat namens wat voor front dan ook deze actie uitvoert.

Dat zal wel meevallen. Er is

Dat zal wel meevallen. Er is maar een kleine groep extreemrechtse engnekken in Nederland.
Dus als het Schorum voor Demagogie stemmen wint dan is dat van de Partij van de VoorVochtmens.
Two haters one cup, lekker cumswappen.

Wanneer is iemand precies

Wanneer is iemand precies extreemrechts? Kunt u even een definitie geven? Het lijkt er namelijk sterk op dat allen die om welke reden dan ook niet tot de eigen groep behoren in het kamp van extreemrechts worden geplaatst, zonder hier een reden voor te geven. Hiermee bent u geen haar beter dan degenen die u zegt te bestrijden. Het lijkt me ook niet wenselijk dat mensen ter rechterzijde zomaar anderen als extreemlinks gaan betitelen en op basis hiervan deze extreemlinkse mensen gaan aanvallen.

Trieste debielen. Ik hoop dan

Trieste debielen. Ik hoop dan ook dat jullie snoeihard juridisch aangepakt zullem worden. Je hebt met je poten van andermansspullen af te blijven. Vies dom tuig!

verf voor Baudet

Is het omdat niemand jullie wil neuken misschien ? Zielig !!

Wanneer taarten de kogel? History repeating?

En toen had FvD weer een paar zetels er bij.
Dit soort acties werkte namelijk ook perfect bij de PVV om ze 'klein' te houden toch?

Goedzo dames. Ga aub weer doen waar je goed in bent, in plaats van maatschappelijke politieke rellen schoppen. Oh en zoek een baan.

jezus wat triest

Hierdoor ga ik alleen maar op Thierry stemmen, belachelijk triest, en dan ook nog een anarchistensymbool op zijn deur tekenen....

Smash the state!!!!11111 YEAH!!!111

Ga lekker terug naar de zandbak...

Het is tekenend dat de daders

Het is tekenend dat de daders blijkbaar geen andere wegen zien om hun visie kenbaar te maken dan door het plegen van vernielingen, geweld, intimidatie. Men is niet in staat een ideaal te verdedigen met argumenten. Dit is exact hetzelfde niveau als die groep "activisten" die onder het mom van vage ideologische inzichten Hamburg afbrak en andersdenkenden fysiek aanvalt. Kennelijk komt het niet in de hoofden van de daders op dat dit gedrag juist mensen motiveert om de partij van Baudet te gaan steunen. Gelukkig is de buurt waar Baudet woont ruimschoots voorzien van cameratoezicht. Het is te hopen dat de daders strafrechtelijk verantwoording af moeten leggen en de kosten van deze aktie moeten vergoeden.

Je kunt het niet eens zijn

Je kunt het niet eens zijn met iemands gedachtengoed en obsessief op zoek gaan naar allerlei uitspraken, maar we leven in een vrij land waarin iedereen zijn mening mag verkondigen. Een semi-intellectueel 'frontje' met als grootste wapenfeit een pot roze verf, het is me wat.

I don't understand why women

I don't understand why women want to be equal when they could be better.

That shows a lack of ambition.

Which is why men are better.

Laffa actie

Geen enkel verschil met de Nazi welke actief waten tijdens de kristalnacht. En dan voegen jullie in de disclaimer toe dat er vrijheid van meningsuiting is, bah

slecht en triest

Slechte actie! Baudet vertegenwoordigd mij en en een groot deel van de nederlandse bevolking in de tweede kamer. Dit soort acties toont weinig begrip. Ik zie in mijn omgeving steeds meer aanhang voor de ideeen en opvattingen hoe we van Nederland weer een mooi land kunnen maken. Jullie opvattingen mbt nazisme etc. zijn wel heel erg kort door de bocht. Jullie club maakt Nederland kapot!

Door dit soort acties

Door dit soort acties ontstaat een klimaat waarin er weer een politieke moord kan plaatsvinden in Nederland.
Ik ben in veel kwesties oneens met Thierry Baudet maar dit is zo zwak. Ga de discussie aan met hem op basis van argumenten. Hij heeft het recht te zeggen wat hij vindt en jullie ook.

Snap niet goed wat de

Snap niet goed wat de achterliggende strategie hiervan is. Het lijkt mij dat dit in het voordeel van Baudet werkt. Als hij echt jullie tegenstander is probeer dan van hem te winnen. Deze actie draagt niet bij aan jullie overwinning.

Het zou goed zijn als die

Het zou goed zijn als die neo-nazie anarchisten eens terug gepakt werden. Wie weet waar Joke Kaviaar woont? Wanneer gaan we Vrankrijk bestormen? Euh...ik bedoelbekladden?

Zielig vandalisme

Kunnen jullie dan echt niets beters bedenken dan vandalisme?

De punten van Baudet, die jullie hierboven aanhalen zijn nagenoeg allemaal JUIST reden voor mij om op FvD te stemmen.
Jullie reactie op de uitspraak dat vrouwen overrompeld, overheerst en overmand willen worden... is lafjes in de nacht met roze verf kliederen?
Jullie bewijzen en passant dat jullie inderdaad erg weinig ambitie hebben en ook in protesteren niet bepaald excelleren

Even getwijfeld

Ik heb even getwijfeld of ik me zou aanmelden bij FvD, maar na jullie laffe daad ben ik tot het besef gekomen dat ik, in elk geval, niet geassocieerd wil voelen met laf wegkruipend smerig links tuig als jullie zijn. Dat jullie maar snel de verkeerde tegen mogen komen!
Crapuul!

Ga in gesprek!

Beste activisten en beste Thierry,
Graag nodig ik jullie uit voor een echt, stevig, direct en eerlijk gesprek onder leiding van een professioneel gespreksleider. Mediation-style, dus luisteren naar elkaar, alles zeggen dat je te zeggen hebt, elkaar laten uitspreken en evenweel spreektijd. Ik denk dat Annefleur een goede gesprekspartner is voor Thierry.
De gespreksleider is MfN geregistreerd Mediator en zet uiteraard al zijn oordelen en meningen opzij.
Er is een camera bij zodat iedere belangstellende het gesprek kan volgen of achteraf bekijken. Normaal zijn mediationgesprekken vertrouwelijk, maar door jullie beider openbare bekendheid en jullie publieke functie en acties is het goed dit keer openbaarheid toe te passen.

Ik vraag bekenden van beiden deze uitnodiging aan hen door te geven, dank, HvM

Ga in gesprek!

Beste activisten en beste Thierry,
Graag nodig ik jullie uit voor een echt, stevig, direct en eerlijk gesprek onder leiding van een professioneel gespreksleider. Mediation-style, dus luisteren naar elkaar, alles zeggen dat je te zeggen hebt, elkaar laten uitspreken en evenweel spreektijd. Ik denk dat Annefleur een goede gesprekspartner is voor Thierry.
De gespreksleider is MfN geregistreerd Mediator en zet uiteraard al zijn oordelen en meningen opzij.
Er is een camera bij zodat iedere belangstellende het gesprek kan volgen of achteraf bekijken. Normaal zijn mediationgesprekken vertrouwelijk, maar door jullie beider openbare bekendheid en jullie publieke functie en acties is het goed dit keer openbaarheid toe te passen.

Ik vraag bekenden van beiden deze uitnodiging aan hen door te geven, dank, HvM

Dom

Hiermee bewijzen jullie alleen maar dat baudet gelijk heeft. Voor mij een reden om lid te worden van FvD.

Criminele actie. Blijkbaar

Criminele actie. Blijkbaar zijn er geen argumenten in te brengen tegen hetgeen Baudet verkondigt en grijpen sommige debielen naar gewelddadige/vandalistische middelen. Ziek gewoon. Net zo erg als extreem-rechts!

Sorry geenstijlers dat wij

Sorry geenstijlers dat wij "linksfascisten" alleen wat verf kladden en niet zoals jullie rechtsen autos van politici affikken, democratische bijeenkomsten verstoren met enorm geweld of mollis gooien op moskeen. Sorry daarvoor wij vinden geweld nou eenmaal niet een doel opzich. Btw leuk dat julliehier gal komen spuiten maar daar is GeenStijl speciaal voor gemaakt dus blijf voortaan ff in je eigen dystopieweb. Groetjes Nico Nico (A)

Zelfreflectie is lastig voor Nico....

Oja, Nico?

Hamburg zeker vergeten?
'Wij ' - kennelijk is iedere niet-linkse in jouw ogen een geenstijler c.q. rechtsradicaal - verstoren geen democratische bijeenkomsten. Wij steken geen auto's in de fik. Hooguit klimt er een enkel verdwaalde op een moskee c.q. basisschool met een spandoek. En die laten zich dan rustig en zonder verzet en al helemaal zonder vernielingen aan te richten naar beneden halen door de politie.

Jouw soort daarentegen doet niets anders als geweld plegen, besmeuren, in de fik steken, plunderen, karaktermoord plegen, en ja zelfs vermoorden. Alles om de samenleving te ontwrichten zogenaamd uit naam van het volk.

Jouw soort blink uit in een grenzeloze intolerantie tegen andersdenkenden. Kortom: jullie zijn alles waar jullie 'rechts' van beschuldigen. Ultralinks is het nieuwe fascisme.

utopie

Het is jammer dat het linkse werkloze tuig niet wilt inzien dat zij sterk in de minderheid zijn. En toch hun mening forceren aan anderen. Accepteer de mening van een ander nou eens. Tsja, en de voorbeelden van links geweld zijn natuurlijk legio. Van Hamburg tot aan verschillende vreedzame protesten, het is elke keer weer het linkse tuig dat eea komt verstoren. Steek hand in eigen boezem aub. Vindt een baan, stop met kraken en was je haar voor de verandering.

De Kern van democratie is dat

De Kern van democratie is dat eenieder een mening mag hebben en dat we respect hebben voor elkaars mening, ook al wijkt die nog zo af van elkaar.
Duidelijk is dat jullie dat NIET hebben en dat jullie menen dat het beschadigen/vernielen/ het aantasten van iemands privacy geoorloofd is..... omdat hij een andere mening heeft dan jullie.

Het 'intimideren'/aanvallen van andersdenkenden is iets wat we uit een verleden kennen. Het zogenaamde Radicaal Anarchistisch Feministisch Front is dus niet meer of minder dan een fascistoïde organisatie.

Wie heeft jullie dit recht gegeven? Niemand. Namens wie spreken jullie? Niemand. Zeker niet voor het volk. Het enige wat jullie hiermee bereiken is dat Baudet op nog meer steun van de Nederlanders kan rekenen. Hoe contraproductief kan je zijn.

In een democratie gebruiken we woorden, geen geweld/intimidatie. Maar dat is een stukje beschaving die 30 jaar geleden uit het anarchisme is verdwenen. Domela Nieuwenhuis en de zijnen draaien zich in hun graf om als ze zien wat hun ideologische nazaten doen…

Deze sneue lieden wanen zich

Deze sneue lieden wanen zich veilig en anoniem, maar schijnen niet te beseffen dat zij en hun omgeving al tijden onderwerp van observatie zijn.
Al hetgeen zij doen is ons ook bekend en tzt zal de rekening, in welke vorm ook, volgen.

Het meest trieste aan dit soort laffe vandalen en hun wandaden (heeft niets met 'acties' te maken) is wel, dat zij vaak trachten zich te spiegelen aan het -daadwerkelijke- Verzet uit de jaren 40-45.

Zij vergeten hierbij echter dat die èchte Verzetsmensen (ongeacht hun politieke of idealistische achtergrond) hun acties pleegden met gevaar voor eigen leven èn ook de bereidheid die prijs te betalen...
Kom daar maar eens om tegenwoordig.

Laf en verachtelijk, anders is het niet.

Vrouwen bewijzen weer dat ze

Vrouwen bewijzen weer dat ze retarded zijn.
Ik bedoel.. wat wil je bereiken met verf tegen een deur gooien?
Wil je soms de erkenning dat jullie (mentaal) het zwakkere geslacht zijn met dit soort acties? hier heb je je sticker, enjoy.

En veel van de dingen die baudet zegt zijn ook bewezen waar te zijn en hij duid aan dat er met 2 maten word gemeten, dit allemaal binnen je eigen citaten van iemand die eigenlijk roept dat we problemen moeten laten oplossen door experts en mensen uit het veld.. maar dit past natuurlijk niet binnen jullie kleine hersentjes..

Handig!

Handig deze site!
Het geeft ons een goed beeld van onze (toekomstige) tegenstander en we gaan ons alvast wapenen tegen jullie soort tuig!

verf op voordeur Baudet

Ik vind dit een schandelijke actie.
We leven in een democratie en ieder kan zijn eigen mening hebben en verkondigen.
Ik vind Baudet helemaal geen racist zoals deze linkse terreurgroep beweert.
Deze terroristische groep heeft het lef om deze man te demoniseren, hoe zielig is deze groep nietsnutten!!!
Steuntrekkers zijn het en paupers. Ze zouden jullie voor straf dwangarbeid moeten laten verrichten.

FOUT

Wat zijn die linkse figuurtjes die dit soort dingen doen toch ongelooflijk foute mensen.... Bah, om te kotsen. Fouter dan fout. Fascisten. Deze mensjes verdienen het niet om in een democratie te leven, ze maken het alleen maar kapot met hun achterlijke ideeen en foute acties.

Verf tegen voordeur Baudet

"Ik weet wel dat vrouwen over het algemeen minder excelleren..."

En het bewijs is weer geleverd....

Jullie maken dat mannetje wel

Jullie maken dat mannetje wel heel groot ,
staat ie weer op alle voorpagina´s en nu oogst ie hierdoor ook sympathie .
Hulde !

Blijkbaar is het scheiden van

Blijkbaar is het scheiden van fictie en realiteit niet jullie sterkste punt, gezien de diverse aangehaalde quotes uit een FICTIEVE roman. Het intimideren van mensen met een andere mening (die je nog steeds in Nederland volgens Artikel 1 van de Grondwet mag verkondigen) is een blijkbaar betere optie dan in discussie gaan. Maar goed, anarchisten, tenzij de regels jullie uitkomen.

Dus gaan we maar bekladden en stront(?) door de brievenbus duwen. Hoe volwassen...

Goh, vreemd dat mensen als Baudet uiteindelijk met 24/7 beveiliging en kogelwerende vesten over straat moeten, terwijl meer links georiënteerde politici ongestraft op de fiets naar het Binnenhof kunnen gaan. Blijkbaar zijn de 'extreem-rechtse' activisten vele malen minder gewelddadig dan IQ-loos links volk zoals Antifa en andere radicaal linkse partijen (zie bijv ook Hamburg).

Stille getuige is bijvoorbeeld Pim Fortuyn, die door een een onwelriekend links figuur omgelegd is. Saillant detail is dat Fortuyn kort daarvoor nog stronttaarten in het gezicht kreeg als voorproefje, uiteraard uit de bekende anarchistische linkse hoek.

Sidenote, Hamburg is de liefde voor links ondertussen wel verloren. Zou ook bij mij het geval zijn als mijn winkel geplunderd werd en/of mijn auto in de brand gestoken, omdat er een paar km verderop een top met politici plaats vindt. Tegen kapitalisme, totdat de kans zich voordoet om anoniem te plunderen. Hoe ironisch.

Afgezien van de ontzettend laffe en sneue gedachtegang achter deze actie, welke op geen enkele manier een positief effect in de maatschappelijke discussie teweeg zal brengen, is dit ook nog eens een strafbaar feit. Aangezien jullie dit als organisatie opgeëist hebben, kan jullie organisatie nu als crimineel worden bestempeld. Ik neem aan dat er nu ook op de achtergrond de nodige stappen genomen worden door instanties om achter de bron van deze actie te komen.

De anti-facisten van vroeger, zijn de fascisten van nu. Schandelijk.

Bedankt!

Ik kom jullie namens Thierry even bedanken. Hij heeft het op moment nogal druk met alle media die hem willen spreken n.a.v. jullie "actie", daarom verzocht hij mij dat even te doen.

Doordat jullie hem met die verf trending in de media hebben gemaakt, krijgt Thierry en het FvD veel free publicity. Ook media die normaliter niet over FvD berichten staan nu in de rij. Dankzij jullie hebben we vandaag echt veel meer potentiele kiezers weten te bereiken, geweldig gewoon. En ook het aantal mensen wat lid is geworden vandaag is fenomenaal.

Dus dames, superbedankt voor jullie hulp en steun. Thierry heeft nog 1 vraag: kunnen jullie kort voor de gementeraadsverkiezingen nogmaals langs komen?

Global IMC Network www.indymedia.org Afrika Ambazonia Canarias Estrecho / Madiaq Kenya South Africa Canada London, Ontario Maritimes Quebec Oost Azië Japan Manila QC Saint-Petersburg Europa Abruzzo Alacant Antwerpen Athens Austria Barcelona Belarus Belgium Bristol Brussels Bulgaria Calabrië Cyprus Emilia-Romagna Estrecho / Madiaq Euskal Herria Galiza Duitsland grenoble Hungary Ireland Istanbul Italy La Plana Liege liguria Lille Linksunten Lombardia London Madrid Malta Marseille Nantes Napoli Netherlands Northern England Norway Nottingham Oost-Vlaanderen Paris/Île-de-France Piemonte Poland Portugal Roma Roemenië Russia Scotland Sverige Switzerland Torun Toscana Ukraine UK-GB Latijns Amerika Argentina Bolivia Chiapas Chile Sur Braszilië Sucre Colombia Ecuador Mexico Peru Puerto Rico Qollasuyu Rosario santiago Uruguay Valparaiso Venezuela Oceanië Aotearoa Manila Melbourne Perth QC Sydney Zuid-Azië India Verenigde Staten Arizona Atlanta Austin Baltimore Big Muddy Binghamton Buffalo Charlottesville Chicago Cleveland Colorado Columbus DC Hawaii Houston Hudson Mohawk LA Madison Michigan Milwaukee Minneapolis/St. Paul New Mexico New Orleans NYC Philadelphia Pittsburgh Portland Richmond Rochester Rogue Valley San Diego San Francisco Bay Area Santa Cruz, CA Sarasota Seattle Urbana-Champaign Worcester West Azië Beirut Israel Palestine Process FBI/Legal Updates Mailing Lists Process & IMC Docs Projecten Print Radio Video Regio's United States Topics Biotech