21/12/2017 Demonstratie tegen politiegeweld. Justice for Mitch Henriquez

Hier kun je discussieren over 21/12/2017 Demonstratie tegen politiegeweld. Justice for Mitch Henriquez.
De politie terroriseert en intimideert stelselmatig mensen in arme wijken als de Schilderswijk. Ze liegen om hun moorden goed te praten. En het OM doet met ze mee. Er is niemand die ons beschermt tegen de politie. Daarom moeten we de straat op. Omdat wij het niet langer pikken!

Zelf al krijgen de agenten straf, dit verandert niks aan het geweld en racisme van de politie. Alleen wij zelf kunnen ons laten horen en ons beschermen tegen de politie. De rechters en Officieren van Justitie gaan ons niet beschermen.

Kom donderdag, de dag van de uitspraak om 21:00 naar het Hobbemaplein in Den Haag en demonstreer tegen politiegeweld!

https://www.facebook.com/events/736328163231410/


Re: 21/12/2017 Demonstratie tegen politiegeweld. Justice for Mit

Bizare uitspraak! Schande!

Agenten wel verantwoordelijk voor de dood van Mitch Henriquez maar mogen naar huis. Alleen als ze het de volgende keer nog een keer doen moeten ze een half jaar de gevangenis in.

Kom naar de demonstratie! 21:00 Hobbemaplein, Den Haag.

Stop politie geweld. Helemaal

Stop politie geweld. Helemaal mee eens . Justice for Mitch helemaal mee eens. En dan. Wat volgt er dan.
No justice no peace initiatieven kan je die zonder meer zien als Linkse initiatieven ? In de VS en in NL ?
Nee. Politiek zijn ze zeker. Maar dan meer reformistisch vaak. Niet Revolutionair dus gericht op fundamentele verandering van de bestaande orde. Er zijn in de VS wel groepen die meer Revolutionair zijn en die No Justice NO peace initiatieven steunen maar dan meer in het kader van een Links radicale strategie. Ik denk dan aan
https://crimethinc.com/ maar ook de aanhangers in de VS van de vorming van een eigen land een eigen natie in het Zuiden van de VS voor mensen die afstammen van slaven in de VS. Zo zijn er ook in NL die inspiratie halen uit de bekende Black Panther en dergelijke. Enkele voorbeelden . Wees expliciet waar je politiek staat. Daar naast zijn er de min of meer spontane opstanden in de VS en West Europa waar van de plunderingen waar ze mee gepaard gaan zeer breed worden uitgemeten in de main stream. Die opstanden die types aantrekken die absoluut niks met politiek hebben om wat voor reden dan ook maar heel veel met de " kick " van vechten de adrenaline rush en dan ook nog beroeps criminele types die hun kans zien als de politie het extra druk heeft. De figuur die tijdens rellen in London England een fles water ( ! ) onbetaald mee neemt en na afloop van de rellen de politie aan de deur krijgt en veroordeeld word tot een enorme straf. Wat moet ik daar dan van denken ? Triest natuurlijk. Klassenjustitie. Types die met een flatscreen onder arm worden gefilmd door de main stream tijdens plundering. Hoe politiek is dat een flatscreen jatten. Niet. Het is gewoon hebzucht en omdat het kan. Wat moet ik vinden van toestanden waar in criminelen de macht hebben ( tijdelijk ) ? Gangs. Ik maak de laatste weken herhaaldelijk mee dat als de politie in de straat is waar ik woon en er een aanhouding is op straat vrijwel onmiddelijk zich jongeren verzamelen. Veel al jongeren waar van de ouders een achtergrond in een ander wereld deel hebben. Noord Afrika met name. In de provincie. Inhoeverre worden die jongens gebruikt door witte volwassenen en witte jongeren voor plannen van die witten ? In ieder geval vind ik de anti politieke instelling van die " hang jongeren " problematisch welke achtergrond ze ook hebben. Ze richten zich altijd tegen " homo 's " en "pedo 's " of het nou werkelijk homosexuelen of " pedo 's " zijn of niet. Ze zijn eigenlijk heel conservatief. Mijn conclusie is dat er heel wat dom achterlijk tuig zit in die menigte die zich tegen de politie richt. Ik ben gedwongen in probleem buurten te wonen dat kleurt ook mijn mening realiseer ik me. Ik heb inmiddels een grote weerzin tegen jongeren die rondhangen op straat. Ze zijn altijd negatief in hun gedrag en nooit politiek. Wat is de achtergrond van de ouders van die jongeren ? Weinig school een niet gering aantal analfabeten slecht betaald werk of uitkering. Huidskleur doet er niet toe wit en bruin ze verschillen weinig in hun "wereldbeeld ". In feite dragen die jongeren uit wat hun ouders zeggen en denken. Daar gaat de Revolutie niet beginnen vrees ik.

Global IMC Network www.indymedia.org Afrika Ambazonia Canarias Estrecho / Madiaq Kenya South Africa Canada London, Ontario Maritimes Quebec Oost Azië Japan Manila QC Saint-Petersburg Europa Abruzzo Alacant Antwerpen Athens Austria Barcelona Belarus Belgium Bristol Brussels Bulgaria Calabrië Cyprus Emilia-Romagna Estrecho / Madiaq Euskal Herria Galiza Duitsland grenoble Hungary Ireland Istanbul Italy La Plana Liege liguria Lille Linksunten Lombardia London Madrid Malta Marseille Nantes Napoli Netherlands Northern England Norway Nottingham Oost-Vlaanderen Paris/Île-de-France Piemonte Poland Portugal Roma Roemenië Russia Scotland Sverige Switzerland Torun Toscana Ukraine UK-GB Latijns Amerika Argentina Bolivia Chiapas Chile Sur Braszilië Sucre Colombia Ecuador Mexico Peru Puerto Rico Qollasuyu Rosario santiago Uruguay Valparaiso Venezuela Oceanië Aotearoa Manila Melbourne Perth QC Sydney Zuid-Azië India Verenigde Staten Arizona Atlanta Austin Baltimore Big Muddy Binghamton Buffalo Charlottesville Chicago Cleveland Colorado Columbus DC Hawaii Houston Hudson Mohawk LA Madison Michigan Milwaukee Minneapolis/St. Paul New Mexico New Orleans NYC Philadelphia Pittsburgh Portland Richmond Rochester Rogue Valley San Diego San Francisco Bay Area Santa Cruz, CA Sarasota Seattle Urbana-Champaign Worcester West Azië Beirut Israel Palestine Process FBI/Legal Updates Mailing Lists Process & IMC Docs Projecten Print Radio Video Regio's United States Topics Biotech