soli-tour onderweg

Hier kun je discussieren over soli-tour onderweg.
De solitour is onderweg en heeft net bij kamp zeist een geluidsdemonstratie gehouden. Met ruim 100 zielen, die een sterk geluid lieten horen. Om onze medewereldburgers, die daar vast worden gehouden, een hart onder de riem te steken.

de live radio stream is te beluisteren op http://pinknoise.puscii.nl/
twitteren kan op https://twitter.com/#!/solitours
ben je bij de solitour en wil je een sms sturen, dan kan dat naar 0628522172 en zetten we het op twitter

aanvullingen of fotoś kan je hieronder ook kwijt


Is bekend wat de mensen die

Is bekend wat de mensen die opgesloten zijn laat ik ze ook dramatisch " zielen " noemen zo al vinden van geen grenzen geen landen ? Mogelijk zijn er die daar geheel anders over denken onder die " zielen " ? Ik ben zelf erg voor no borders no nations. Helaas kan ik me niet herinneren dat er ooit iemand is gespot met een politieke overtuiging die Anarchistisch is te noemen onder de gevangenen bajes boot enz. Als ik me vergis graag update.

nou ja, ik denk dat

nou ja, ik denk dat opgesloten zijn omdát er grenzen zijn die dat specifieke persoon niet overheen mag gaan, wel een zekere sympathie bij die bepaalde persoon zal opwekken voor het standpunt dat grenzen afgeschaft zouden moeten worden.

Daarnaast lijkt het me zeer onwaarschijnlijk dat er van ál die mensen die opgesloten zitten of zaten op dit soort plekken er geen één anarchistische sympathieën dan wel ontwikkeld gedachtegoed heeft.

Tenslotte maakt dat trouwens ook geen ene fuck uit eigelijk.
In ieder geval zullen ze blij zijn met het schouwspel dat ze uit hun raam kunnen zien. Ook weer eens wat anders dan wat ze normaal zien als ze naar buiten staren.
En wat contact, van een afstandje, met zwaaien enzo, met mensen in de 'buitenwereld', zullen ze ook wel fijn vinden. En het idee dat ze niet totaal vergeten zijn door de inboorlingen van dit kikkerlandje, en dat ze niet door iedereen gehaat worden buiten de muren.
Dat vind ik al genoeg reden voor zo'n actie, met 'no borders no nations' spandoek of niet.

Bovendien, wie weet, gaan ze als ze ooit uit de shit komen waarin ze nu zitten, zoeken naar wie die malloten waren die bij hun gevangenis kwamen demonstreren. En, wie weet, komen we ze dan tegen, en dan gaan ze meedoen. Worden ze alsnog anarchist.
Weet niet hoe het met jou zit, maar ik ben ook niet als anarchist geboren.

bovendien vraag ik me af hoe

bovendien vraag ik me af hoe je iemand's politieke kleur zou kunnen spotten als die in een bajesboot zit, terwijl je zelf aan de buitenkant staat :P

Ten eerste vergis je je, ik

Ten eerste vergis je je, ik heb er gezeten, en vóór en ná mij anderen, die zeker erg overtuigd zijn van 'green grenzen geen naties'. Bovendien gaat het niet om wat die mensen binnen nou aan geloof of overtuiging hebben, maar om de simpele vraag of je onschuldige mensen mag opsluiten alleen omdat ze buitenlanders zijn. Ons antwoord als 'anarchisten' of 'asiel-extremisten' (of hoe je ons wil noemen vanaf je luie toetsenbord) is dat deze gevangenen weldegelijk onze solidariteit verdienen, en in tegenstelling tot vele mensen in de samenleving durven wij wel solidair te zijn met mensen die niet persé met ons eens zijn over allerlei thema's. Echt, die mensen daaro zijn ook volwassen en slim genoeg om zelf (als ze eens af en toe de kans krijgen) uit te leggen dat ze begrijpen waarom we daar staan, dat ze eigenlijk in politieke of religieuze zin niet geheel met ons eens zijn, maar dat ze het wel erg waarderen dat we af en toe komen zwaaien. Wederzijds respect, zeg maar.
Kortom, kom 's een keer van je computer of van je TV af en ga 's een echte mens die achter tralies zit wat hoop toezwaaien!

[spam deleted]

[spam deleted]

Global IMC Network www.indymedia.org Afrika Ambazonia Canarias Estrecho / Madiaq Kenya South Africa Canada London, Ontario Maritimes Quebec Oost Azië Japan Manila QC Saint-Petersburg Europa Abruzzo Alacant Antwerpen Athens Austria Barcelona Belarus Belgium Bristol Brussels Bulgaria Calabrië Cyprus Emilia-Romagna Estrecho / Madiaq Euskal Herria Galiza Duitsland grenoble Hungary Ireland Istanbul Italy La Plana Liege liguria Lille Linksunten Lombardia London Madrid Malta Marseille Nantes Napoli Netherlands Northern England Norway Nottingham Oost-Vlaanderen Paris/Île-de-France Piemonte Poland Portugal Roma Roemenië Russia Scotland Sverige Switzerland Torun Toscana Ukraine UK-GB Latijns Amerika Argentina Bolivia Chiapas Chile Sur Braszilië Sucre Colombia Ecuador Mexico Peru Puerto Rico Qollasuyu Rosario santiago Uruguay Valparaiso Venezuela Oceanië Aotearoa Manila Melbourne Perth QC Sydney Zuid-Azië India Verenigde Staten Arizona Atlanta Austin Baltimore Big Muddy Binghamton Buffalo Charlottesville Chicago Cleveland Colorado Columbus DC Hawaii Houston Hudson Mohawk LA Madison Michigan Milwaukee Minneapolis/St. Paul New Mexico New Orleans NYC Philadelphia Pittsburgh Portland Richmond Rochester Rogue Valley San Diego San Francisco Bay Area Santa Cruz, CA Sarasota Seattle Urbana-Champaign Worcester West Azië Beirut Israel Palestine Process FBI/Legal Updates Mailing Lists Process & IMC Docs Projecten Print Radio Video Regio's United States Topics Biotech