Een-en-twintig kogels

Hier kun je discussieren over Een-en-twintig kogels.
Een-en-twintig kogels
en een wapen van plastic
de heilige politie hield een
vuurgevecht met zichzelf

Een-en-twintig kogels
en agenten van stavast
en huilende politie zocht
rechtvaardiging voor zichzelf

Een-en-twintig kogels
de dode in zijn bloed
die heeft er om gevraagd
zijn leven voor eeuwige roem

Een-en-twintig kogels
wie waagt het om te vragen
wie met schieten is begonnen
de leugen heeft verzonnen

Een-en-twintig kogels
naast een bank vol geld
moet iemand toch betalen
voor politiegeweld

Een-en-twintig kogels
aanvaardt het nederig
net als ‘welverdiend’ racisme
Buig het hoofd en spreek niet

Een-en-twintig kogels
geen smeris zal er boeten
geen woord mag er aan vuil
De straat wordt schoon gespoten

Net als het blazoen
van mannen in uniform die
een vrouw haar plaats wijzen
met een-en-twintig kogels

Zonder gevolgen


Shall someone give back

Shall someone give back 21+1?!

Joke Kaviaar kan blijkbaar

Joke Kaviaar kan blijkbaar met veel weg komen op Indymedia. Het is al veel te veel uit de hand gelopen met het geweld op straat en dat geweld komt toch niet in hoofdzaak van de politie . Aanslagen met auto 's handgranaten automatische wapens. Surrealistisch zal wel niet in Nederland en ja hoor zo ongeveer om de hoek. Het is hard wakker worden. Niks nieuws ik maakte dat als bewoner van de Indische Buurt Amsterdam al mee rond 2004. Moorden op straat daar. Een ziek bericht in het stadskrantje toen drugs gevonden in de mond ( ! ) van een kind in een kinderdag verblijf daar in die buurt. Kinderdag verblijf gesloten toen door de gemeente maar te laat he. Ik vergeet het mn leven niet. Ik heb de indruk dat veel zo niet al het meest harde geweld op straat drugs handel is gerelateerd. Dat is dan het geweld op straat . Die drugs figuren sponsoren voetbal clubs. Ik vraag me af in hoeverre dat drugs geld ook invloed koopt en heeft gekocht in de Nederlandse politieke partijen.
Joke is opvallend eenzijdig in haar aanvallen het is vaak zo niet altijd politie Justitie en nooit geweld uit andere hoek dat ze aan de kaak stelt. Dat maakt haar idealisme wat twijfelachtig voor mij. Wat ga jij doen aan die machtsovername door de drugshandel. Niks he. Erg democratisch zijn ze niet ze regeren met vuurwapens .
Dat moeten dan toch de vijanden zijn van Joke Kaviaar ? Zal ze niet snel toegeven zeker nu niet ze zit tussen die drugs figuren in de gevangenis of is ze al weer vrij ? Niks nieuws allemaal ik moest die open deur toch maar weer eens intrappen. De totale machteloosheid van de gevestigde orde om de problemen rond drugs handel en de onderwereld aan te pakken verbijsterend en schokkend. Het lijkt er op dat de gevestigde orde het heeft opgegeven. Die twijfelachtige war on drugs . Blijkbaar is het vergif - drugs - erg aantrekkelijk. Zelf gebruik ik het niet. Ook nooit gebruikt. Ik kan het me in geen enkel opzicht veroorloven en zo heb ik nog meer overwegingen die ik niet allemaal op Internet ga delen. Ik heb absoluut niet de pretentie goede raad te gaan geven of de fatsoensrakker uit te hangen daar bij een junk zal zich daar toch niks van aantrekken. Aan de niet junkies : zie ik die machtsovername in Nederland door de onderwereld juist of is het zo ver nog niet ?

ik heb serieus nog nooit

ik heb serieus nog nooit iemand meegemaakt als jij, die zo vasthoudend, structureel en kundig willekeurig welk onderwerp hier op indymedia weet te derailen naar iets wat er geen zak mee te maken heeft. Is een kunst apart hoor.

Whataboutism

Nou je hebt je scheet gelaten hoor. Nu weer terug naar Geenstijl.

Eind negentiger jaren had ik

Eind negentiger jaren had ik een gesprekje met iemand die zn atelier op de wallen had . Ik was in zn werkplaats / atelier toen. Op mijn eigen initiatief was ik naar hem toe gegaan en hij was verbazend openhartig tegen me. Ik was toen woonachtig in de Nieuwmarkt en had iedere nacht te maken met de ellende op straat die ik van uit mn raam kon zien. Ik zag een interview met de man in een buurt krantje. De man waar ik op bezoek was vertelde me het griezel verhaal en totaal schokkend dat zn vader letterlijk was opgehangen aan een lantaarn paal op de wallen door de onderwereld. Zijn vader had voor hem de werkplaats. Bewoners van de wallen en mensen die al lang in de Nieuwmarkt wonen zullen hem mogelijk herkennen in dit verhaaltje. Meer details geef ik dan ook niet. Wat ik hier mee wil zeggen niet alles is bekend de meest verschrikkelijke feiten komen denk ik niet eens in het nieuws. Zelf censuur denk ik van de mainstream nieuws diensten denk ik om te voorkomen dat al gehele paniek uitbreekt onder het hoe zal ik het eens noemen het volk. Ach het valt allemaal wel mee ? Nee dus.

Global IMC Network www.indymedia.org Afrika Ambazonia Canarias Estrecho / Madiaq Kenya South Africa Canada London, Ontario Maritimes Quebec Oost Azië Japan Manila QC Saint-Petersburg Europa Abruzzo Alacant Antwerpen Athens Austria Barcelona Belarus Belgium Bristol Brussels Bulgaria Calabrië Cyprus Emilia-Romagna Estrecho / Madiaq Euskal Herria Galiza Duitsland grenoble Hungary Ireland Istanbul Italy La Plana Liege liguria Lille Linksunten Lombardia London Madrid Malta Marseille Nantes Napoli Netherlands Northern England Norway Nottingham Oost-Vlaanderen Paris/Île-de-France Piemonte Poland Portugal Roma Roemenië Russia Scotland Sverige Switzerland Torun Toscana Ukraine UK-GB Latijns Amerika Argentina Bolivia Chiapas Chile Sur Braszilië Sucre Colombia Ecuador Mexico Peru Puerto Rico Qollasuyu Rosario santiago Uruguay Valparaiso Venezuela Oceanië Aotearoa Manila Melbourne Perth QC Sydney Zuid-Azië India Verenigde Staten Arizona Atlanta Austin Baltimore Big Muddy Binghamton Buffalo Charlottesville Chicago Cleveland Colorado Columbus DC Hawaii Houston Hudson Mohawk LA Madison Michigan Milwaukee Minneapolis/St. Paul New Mexico New Orleans NYC Philadelphia Pittsburgh Portland Richmond Rochester Rogue Valley San Diego San Francisco Bay Area Santa Cruz, CA Sarasota Seattle Urbana-Champaign Worcester West Azië Beirut Israel Palestine Process FBI/Legal Updates Mailing Lists Process & IMC Docs Projecten Print Radio Video Regio's United States Topics Biotech