Vrije Bond roept op om Sex Pistols te spelen om 10:00 's ochtends op koningsdag. Kom in opstand tegen de monarchie!

Hier kun je discussieren over Vrije Bond roept op om Sex Pistols te spelen om 10:00 's ochtends op koningsdag. Kom in opstand tegen de monarchie!.
In reactie op de oproep van het Concertgebouw om het Wilhelmus mee te zingen op koningsdag, roept de Vrije Bond iedereen in Nederland op om zo hard mogelijk het anti-monarchistische nummer 'God Save the Queen' van de Sex Pistols te spelen op hun geluidsapparatuur. De anarchistische vakbond doet deze oproep als statement tegen het koningshuis. Een man die 5,9 miljoen per jaar verdient behoort niet gevierd, maar gelyncht te worden als het volk lijdt.

De coronacrisis brengt voor veel werkers enorm zware economische gevolgen met zich mee. Door de jarenlange kaalslag van ons sociale stelsel, zitten veel werkers met 0-uren contracten gedwongen thuis op zwart zaad. Werkers die nog wel een vast contract hebben weten te bemachtigen, zien hun managers vanaf de laptop thuis bevelen uitschrijven, terwijl zij zich moeten blootstellen aan een dodelijke ziekte op de werkvloer. Waarom? Omdat de winst van het bedrijf belangrijker is dan hun gezondheid.
Landelijk wordt er opgeroepen om solidariteit te uiten met mensen in de zorg. Er zijn echter grote groepen werkers die nu ook niet genoemd worden. Bijvoorbeeld de mensen die de diepvriespizza's maken die consumenten groot inslaan. Poolse arbeidsmigranten die een verscholen bestaan leiden in de drukke distributiecentra van supermarkten. Daarnaast alle andere groepen uitgebuite werkers die niet het geluk hebben om in de serviceindustrie te werken en applaus te krijgen vanaf onze balkons.
De Vrije Bond roept op om solidariteit te tonen met alle werkers in Nederland. Het klopt inderdaad dat wij het mogelijk maken, dat wíj onze nek uitsteken om met z'n allen uit de crisis te komen. Wij riskeren ons leven. Wij riskeren ons huis. Wij riskeren het welzijn van ons gezin.
Zij niet. En met 'zij' doelt de Vrije Bond op alle uitvreters in Nederland. De managers die nu, ondanks het gevaar voor hun eigen werknemers, lekker thuis in de tuin zitten. De bankiers die miljardensteun eisen aan de overheid, maar weigeren hun riante eindejaarsbonussen af te staan. De politici die jarenlang lukraak snijden in de zorg, zodat ze prestigeprojecten kunnen bekostigen en nu zeggen dat we als land op de blaren moeten zitten, omdat er niet genoeg bedden zijn. En als laatste uiteraard de koning zelf. Een door god aangestelde miljardair, die ó zo zielig is, omdat hij het jaarlijkse koekhapfeest moet missen. Laat hem toch corona krijgen!

Wij, de werkers, wij, de anarchisten aangesloten bij de Vrije Bond roepen iedereen op om ook in deze crisistijd in verzet te blijven komen. Het lijkt wellicht moeilijker dan normaal, demonstraties lopen is er niet meer bij bijvoorbeeld. Maar samen kunnen we het, wij tegen hen. En de vijand is zelden zo zichtbaar geweest.

Speel ook op 27-04-2020 om 10:00 'God Save the Queen' van the Sex Pistols. Op je telefoon, je laptop, op je radio, schreeuw het mee om te laten zien dat de werker in Nederland niet alleen staat tegenover de bourgeoisie.
En, film jezelf en stuur het op naar vrijebondamsterdam@riseup.net voor de after-movie. Wij zullen de beelden anonimiseren.


Comment was hidden

Deze aanvulling voldeed niet aan de spelregels. Troll time!

Comment was hidden

Deze aanvulling voldeed niet aan de spelregels. Dftt, weet je wel.

https://www.youtube.com/watch

https://www.youtube.com/watch?v=R8eK9ZXf-Ow Sleets blijkbaar . Alleen maar slechte ervaringen met vakbonden. Maar om dan een Malcom McALren liedje te laten horen nee. Dan nog liever
https://www.youtube.com/watch?v=Az_GCJnXAI0 in het kader van nog meer gekkigheid. De John Lydon moet tegenwoordig de dakloze Punks van zn erf in LA laten jagen door de plaatselijke politie of is dat fake news.
Armoe zal hij niet lijden ondanks geen optredens wegens Corona ook niet gezien zn rijke en naar het schijnt dementerende echtgenote. Toch hij blijft op zn obese oude dag nog zogenaamd schokkend roepen leuk ! en de media laten dat nog zien en horen ook. Een prestatie van formaat. Heer Lydon ga zo door en niet te lang in de zon zitten op je door punks geteisterde erf. Wanneer word ik nou eens rijk ? Ik wil die voiture van ruim een half miljoen en zoek nog een chauffeur !

John Lydon ak Johny Rotten

John Lydon ak Johny Rotten HEERLIJKE man . Lydon heeft gezegd dat hij wil vrienden wil zijn met Trump . Je weet wel Trump van het advies injecteer je zelf met chloor en je bent zoooo van het Corona virus af ! Trump druk nou es op die extra speciale Atoom bom knop gewoon voor de lol.

Hollidays in the Sun ook

Hollidays in the Sun ook goed?

21.55 gepubliceerd op 26

21.55 gepubliceerd op 26 april. Ja, toen was ik dus al fors dronken,he. Nu pas wakker. Konden jullie dat niet eerder publiceren? Een mens moet toch wat met Kongingsnacht?!?!?!?!?

credit card

Als je dan toch bezig bent, bestel meteen die sexpistols credit card.

Lekker bezig. Weg met het kapitalisme, houzee voor de sexpistols.

Comment was hidden

Deze aanvulling voldeed niet aan de spelregels.

Re: Vrije Bond roept op om Sex Pistols te spelen om 10:00 's och

what a childishness. It is a pity the words, shame .. sex piostols .. weak blows with the Hague. there are so many really good songs that have so much to convey and you propagate this subcultural shit

kom ook in opstand tegen de

kom ook in opstand tegen de anarchistische dictatuur en die dictators van de vrije bond die indymedia bezetten en iedere dissidente stem afdoen als "trollen".

Bedoel je niet gewoon de

Bedoel je niet gewoon de admins van indy, of zie je echt overal een anarchistisch complot in?
Straks zeggen ze niet eens wat over de wajong...

Don't feed the troll Please.

Don't
feed
the
troll

Please.

ach meneer capsones, je bent

ach meneer capsones, je bent niet eens in staat om de hiaten in je slappe anarchisme te weerleggen, namelijk dat anarchisme vroeg of laat tot respectloosheid leidt, een dood systeem is en geen brandpunt kent. Het enige wat je kunt doen is anderen uitmaken voor tyroll en dan ook nog in het engels.

"wij de werkers"

De zakkenvullende Paul Rosenmöller's van morgen.

mee eens, die linkse capsones

mee eens, die linkse capsones hippies en anti racisten opoes zijn de werklozen jagers van morgen. Ze kraken huis alsof die huizen van hun zijn en nu bezetten ze indymedia ook nog.

Global IMC Network www.indymedia.org Afrika Ambazonia Canarias Estrecho / Madiaq Kenya South Africa Canada London, Ontario Maritimes Quebec Oost Azië Japan Manila QC Saint-Petersburg Europa Abruzzo Alacant Antwerpen Athens Austria Barcelona Belarus Belgium Bristol Brussels Bulgaria Calabrië Cyprus Emilia-Romagna Estrecho / Madiaq Euskal Herria Galiza Duitsland grenoble Hungary Ireland Istanbul Italy La Plana Liege liguria Lille Linksunten Lombardia London Madrid Malta Marseille Nantes Napoli Netherlands Northern England Norway Nottingham Oost-Vlaanderen Paris/Île-de-France Piemonte Poland Portugal Roma Roemenië Russia Scotland Sverige Switzerland Torun Toscana Ukraine UK-GB Latijns Amerika Argentina Bolivia Chiapas Chile Sur Braszilië Sucre Colombia Ecuador Mexico Peru Puerto Rico Qollasuyu Rosario santiago Uruguay Valparaiso Venezuela Oceanië Aotearoa Manila Melbourne Perth QC Sydney Zuid-Azië India Verenigde Staten Arizona Atlanta Austin Baltimore Big Muddy Binghamton Buffalo Charlottesville Chicago Cleveland Colorado Columbus DC Hawaii Houston Hudson Mohawk LA Madison Michigan Milwaukee Minneapolis/St. Paul New Mexico New Orleans NYC Philadelphia Pittsburgh Portland Richmond Rochester Rogue Valley San Diego San Francisco Bay Area Santa Cruz, CA Sarasota Seattle Urbana-Champaign Worcester West Azië Beirut Israel Palestine Process FBI/Legal Updates Mailing Lists Process & IMC Docs Projecten Print Radio Video Regio's United States Topics Biotech