Werkgroep 'Herdenk nazi's niet' steunt verbod op ontkenning Holocaust

Hier kun je discussieren over Werkgroep 'Herdenk nazi's niet' steunt verbod op ontkenning Holocaust.
De coördinator hoopt dat de Bundeswehr-deelnemers aan de Vierdaagse maandag niet opnieuw kransen gaan leggen voor de duizenden nazi's en uitvoerders van de Holocaust die daar liggen, zoals afgelopen jaren steevast gebeurde.

De werkgroep denkt dat de aanpak van antisemitisme nu versimpelt, maar dat er nog een hele slag volgt. Daarbij wijst de werkgroep op onder meer Forum voor Democratie of op de walgelijke Jodengrappen die op FOK.nl en soortgelijke staan.
https://web.archive.org/web/20230714165845/https://forum.fok.nl/topic/24... [[TEKST IS NIET VOOR HERHALING VATBAAR]].

De omroep ON omarmt ook de met antisemitische opvattingen van de voorzitter van hun raad voor toezicht, Taco Dankers, die aan antisemitische stichting runt, Gefira. https://web.archive.org/web/20230714165845/https://forum.fok.nl/topic/24...
Ook wijst de werkgroep op voetbal. "Het is anno 2023 ongelofelijk dat er wedstrijden doorgaan ondanks stuitende antisemitische leuzen", zegt de coördinator, ArthurGraaff.

Verder wijst de werkgroep op Holocaustontkennende en -vergoelijkende boeken zoals 'De SS'ers' van Armando en Sleutelaar, en 'Grijs verleden' van dr C. van der Heijden. Deze zijn nog steeds te koop en beschikbaar bij de openbare bibliotheken. De coördinator: "Ook 'Mein Kampf' mag hier vrijelijk verkocht worden... ongelofelijk. Het is dringend nodig dat de nationaal coördinator antisemitismebestrijding Eddo Verdoner de uitgevers van om dit soort lage en verraderlijke boeken verplicht om die van de markt te nemen." Ook de vrije verkoop van nazispullen met hakenkruizen zoals via Marktplaats, tien andere sites en beurzen is niet acceptabel voor de werkgroep.

Op Ysselsteyn liggen doden uit vooral de Wehrmacht en de SS: Duitsers, Oostenrijkers, Polen, Tsjechen, maar ook duizenden Nederlandse folteraars, verraders en moordenaren. Ook liggen daar bijvoorbeeld de deporteur van Anne Frank en haar familie, de SS'er Julius Dettmann en de Nijmeegse politiecommissaris Anton van Dijk, die 500 Joden liet deporteren uit zijn stad.

De Holocaust bleef tot 2021 op Ysselsteyn volkomen ongenoemd, ook door de Duitse ambassadeur die daar jaarlijks kransen legde. Graaff benadrukt dat dat is gestopt. Nu nog staat er op het graf van Dettmann geen enkele verwijzing naar zijn gruwelijke wandaad.


Correct dat Forum voor

Correct dat Forum voor Democratie als een van de gangmakers van antisemitisme en holocaustontkenners
word gezien.
Het FvD schuurt zelfs tegen het neo nazisme aan en is voor
veel antifascisten momenteel de meest fascistische partij
in Nederland.
Op 22 November zijn er weer 2e kamerverkiezingen , dus
pak ze aan die Forum fascisten.
Maar laten we de PVV ook niet vergeten , deze racistische
partij staat momenteel op de 3e plaats in de peilingen.

WEG met al die extreem rechtse rotzooi !!

Werkgroep 'Herdenk nazi's niet'

Oftewel eigenpijper Arthur Graaff.

De coördinator: "Ook 'Mein

De coördinator: "Ook 'Mein Kampf' mag hier vrijelijk verkocht worden... ongelofelijk. Het is dringend nodig dat de nationaal coördinator antisemitismebestrijding Eddo Verdoner de uitgevers van om dit soort lage en verraderlijke boeken verplicht om die van de markt te nemen."

De coördinator van dit eenhoofdige clubje warhoofden is in de coördinatie met zichzelf het kennelijk ontgaan dat Verlag Frans Eher Nachf. en het Zentralverlag der NSDAP, de uitgevers van 'Mein Kampf', op de een of andere manier in 1945 ophielden te bestaan, en niet bij machte zijn het boek van de markt te nemen. Daarnaast is sinds respectievelijk zeven en vijf jaar zowel in Duitsland als in Nederland toegestaan dat verwerpelijke boek uit te geven, juíst om het te kunnen bestuderen.
Zie o.a.: https://historiek.net/mein-kampf-adolf-hitler/60601/

*

Nieuws: ‘Anti-fascist’ Arthur Graaff zet strijd tegen Armando voort
https://www.tzum.info/2019/04/nieuws-anti-fascist-arthur-graaff-zet-stri...
Nieuws: Tommy Wieringa vernietigend over ‘antifascist’ Arthur Graaff die eerbetoon aan Armando verhinderde
https://www.tzum.info/2019/04/nieuws-tommy-wieringa-vernietigend-over-an...

Werkgroep? Wie dan behalve

Werkgroep? Wie dan behalve Arthur en Graaff? Arthur Graaff heeft weer eens een naam voor zichzelf verzonnen. De hoeveelste inmiddels? Gaan we vanaf nu nog meer redundant posts van hem krijgen mbt andermans nieuwsberichten? Arthur Graafff steunt verbod op rookwaren. Arthur Graaff steunt verbod op zwarte Piet. Arthur Graaff en zijn eigen werkgroep zus en zo steunt verbod op [vul zelf open deur in]. Het was de eerste keer al niet grappig en de honderdste keer is het strontvervelend wat deze zelfingenomen clown weer uitkraamt aan forumvervuiling.

A propos, heeft deze "antifascist" inmiddels afstand genomen van het feit dat hij jarenlang woordvoeder was van de AFVN die ten tijde van zijn woordvoerderschap het afschieten van MH17 in de schoenen van de Oekraïne wilde schuiven? Ten tijde dat hij woordvoerder was constant artikelen van Frontex plaatste en verdedigde? Of tot op heden nog steeds verdedigd dat Poetin de Oekraïne is binnengevallen? Behalve wat warrige praat als "ik wist het niet en heb er al die jaren niks van gemerkt..." is er nooit iets anders door hem gepost. Weet je wie ook altijd zeiden "ich habe es nicht gewusst"? Maar hier op iIdymedia wel altijd Bernhard in de schonen schuiven dat die in zijn jeugd lid was van de SA en SS. Hoe is dat anders dan zijn voormalige lidmaastchap en woordvoerderschap van een dictatoriale en koloniale AFVN? De (anti)fascistische pot verwijt de (anti)fascistische ketel weer eens dat die zwart ziet.

Bonus linkje voor mensen die het cringe bericht van Graaff verder willen duiden. Voor het lezen van onderstaande link: Rara wie was de grootste pleitbezorger voor een vrije verspreiding van Mein Kampf toen dit boek nog verboden was? https://www.hpdetijd.nl/2012-01-18/mein-kampf-zwarte-gat-van-de-uitgeefw...

Leugens van kennelijk Droog

Pure leugens van kennelijk Droog.
Over de AFVN en Frontex: Google vindt twee artikelen, beide tegen Frontex. En hoezo 'constant?
https://www.afvn.nl/vandaag-samen-tegen-racisme-en-neofascisme/?cn-reloa...
https://www.afvn.nl/wp-content/uploads/Bulletin-52-engl-endg.pdf

En MH17: Twee artikelen uit 2014, daarna niets meer.

"Arthur Graaf steunt het verbod op rookwaren'" - waar staat dat? Gelogen: nergens.

Bernhard ' was 'in zijn jeugd' lid van de SS en SA: dat was hij vanaf 1933, en hij was geboren in 1911 - jeugd is van 0 tot 18. Droog vergeet even dat Bernie ook lid was van de NSDAP. 'Mitgliednr 2.583.009.
https://de.wikipedia.org/wiki/Bernhard_zur_Lippe-Biesterfeld#Mitgliedsch...

Ook het artikel in de HP/dT verdraait Droog prachtig. Het pleit nl voor een geannoteerde uitgave. Dat wilde de Britse uitgever Peter McGee - die last kreeg met de Duitsers omdat hij enkele pagina's uit MK overnam - precies zo.

Poetin: toen de AFVN P ging bij het begin van diens oorlog steunen stapte ik eruit - om die reden.

Nee Bartje, als je je feitjes niet scherper bijhoudt ga je dit jaar wéér niet over!
IJver: 6-, neutralitetit: 0, eerlijkheid: -1, waarheid: -2.
Uit Bartjes overgangsrapport: 'Als Bartje zich steeds niet aan de feitjhes wil houden, zal hij VAN SCHOOL MOETEN (lees: door de NVJ geroyeerd worden)! Dit jaar moet hij eerst maar eens OVERDOEN.'

M AF gr
Arthur Graaff, journalist en NVJ-lid, tevens antifascist. (Ja ik geloof 't soms zelf ook niet... 't is te mooi bijna...)

Citaatje: van de site van de AFVN
"Vluchtelingen sterven bij duizenden op zee en op landroutes die in Europa worden geblokkeerd door FRONTEX en zijn tegenhangers in andere delen van de wereld. Allerlei barrières en pushbacks zorgen ervoor dat het recht op asiel en het verkrijgen van een legale status voor migranten* door regeringen ernstig wordt beperkt, in strijd met het internationaal recht."

Jammer hè, Brt? Je was in je eigen ogen zo veelbelovend...

Zeg slimmerik ik ben Droog

Zeg slimmerik ik ben Droog niet en wil hem ook niet zijn. Ik ben wel iemand die de AFVN van dichtbij genoeg heeft gezien en meegemaakt om er heel snel weg te wezen en als je in plaats van telkens Droog te roepen zodra iemand tegen je ingaat en eens heel diep nadenkt zou je me moeten kennen van eerdere acties waar jij op het laatste moment de lafbek uithing en niet aan meedeed.

En ja joh, de AFVN heeft wijselijk en snel een heleboel drek van hun website afgegooid toen er vanuit linkse hoek ondere hier op IM kritiek kwam op hun linksfascistische Frontex gekopieerde posts. Maaaare ik lees hierboven nog steeds nergens dat je afstand neemt van de schandalige AFVN posts mbt MH17 of inval in Oekraine. Sterker nog, de lezer hier kan zelf lezen dat je de AFVN nog steeds verdedigd en probeert om Frontex te verdedigen. Het is wel degelijk een constante stroom van dubieuze posts die je maakt en de lezer hier kan zien dat je er nog steeds geen afstand van neemt. Wat is je werkelijke agenda? Zullen we dat ANTI maar uit je naam halen?

En Bernard, arm boomertje ben je toch. Eke antifascist (mind you, niet jij) weet al tientallen jaren van Bernhards verleden, het is juist jou open deur die je telkens intrapt en doet of het jouw ontdekking is en er dan hier het forum mee vervuilt. Dat heeft niets met de actiebeweging te maken. Net als nu weer deze compleet overbodige posts dat je eigen eenmans Werkgroep Herdenk Nazi's Niet een verbod op holocaustontkenning steunt. Wie boeit het iets wat jij wel of niet steunt? Enge witte cis man ben je toch. Mischien moet iemand in navolging van je eigen geplaatste linkjes eens wat van je posts op Krapuul gaan uitpluizen. Hoe vaak heb je daarin al wel niet validerende opmerkingen gemaakt?

Overigens, een in internetjaren eeuwenoude link naar het FOK forum? Wie neemt dit nog serieus? Zeg opa heb je wel eens van Hyves of MSN gehoord? Daar zaten heel wat echte rechtse hooligans op hoor, daar werd nog veel meer extremere fascistische vuilspuiterij gepost. Waarom hebben we je daar vroeger nooit over gehoord? Oude mensen zitten natuurlijk niet op Telegram of Insta, wellicht moet je iets minder Indymedia vervuilen en jezelf eens onderdompelen in de 21e eeuw en de vooruitgang?

Graaff

Ik snap de kritieken op Graaff.
Wel ben ik van mening dat we in een fase zitten van herhaling van zetten.
We kunnen onze energie en focus beter inzetten tegen
extreem rechts.
Wat je ook van Graaff vind of denkt , hij blijft een antifascist.

Dit zegt eigenlijk wel alles

Dit zegt eigenlijk wel alles over het eerste bericht https://www.gooieneemlander.nl/cnt/dmf20180926_80004893?utm_medium=organ...

[slotje]

[slotje]

Global IMC Network www.indymedia.org Afrika Ambazonia Canarias Estrecho / Madiaq Kenya South Africa Canada London, Ontario Maritimes Quebec Oost Azië Japan Manila QC Saint-Petersburg Europa Abruzzo Alacant Antwerpen Athens Austria Barcelona Belarus Belgium Bristol Brussels Bulgaria Calabrië Cyprus Emilia-Romagna Estrecho / Madiaq Euskal Herria Galiza Duitsland grenoble Hungary Ireland Istanbul Italy La Plana Liege liguria Lille Linksunten Lombardia London Madrid Malta Marseille Nantes Napoli Netherlands Northern England Norway Nottingham Oost-Vlaanderen Paris/Île-de-France Piemonte Poland Portugal Roma Roemenië Russia Scotland Sverige Switzerland Torun Toscana Ukraine UK-GB Latijns Amerika Argentina Bolivia Chiapas Chile Sur Braszilië Sucre Colombia Ecuador Mexico Peru Puerto Rico Qollasuyu Rosario santiago Uruguay Valparaiso Venezuela Oceanië Aotearoa Manila Melbourne Perth QC Sydney Zuid-Azië India Verenigde Staten Arizona Atlanta Austin Baltimore Big Muddy Binghamton Buffalo Charlottesville Chicago Cleveland Colorado Columbus DC Hawaii Houston Hudson Mohawk LA Madison Michigan Milwaukee Minneapolis/St. Paul New Mexico New Orleans NYC Philadelphia Pittsburgh Portland Richmond Rochester Rogue Valley San Diego San Francisco Bay Area Santa Cruz, CA Sarasota Seattle Urbana-Champaign Worcester West Azië Beirut Israel Palestine Process FBI/Legal Updates Mailing Lists Process & IMC Docs Projecten Print Radio Video Regio's United States Topics Biotech