Nazikerkhof Ysselsteyn begint nieuw seizoen met bedrog en blijft weigeren de holocaust te noemen

Hier kun je discussieren over Nazikerkhof Ysselsteyn begint nieuw seizoen met bedrog en blijft weigeren de holocaust te noemen.
Op hun site en op facebook gooien ze het op een soldaat van 17 jaar, ene Werner Koch. Die is jarenlang bij de Hitlerjugend geweest, en sneuvelt op 2 april 1945 bij het Twenthekanaal bij Lochem. 'Na een relatief rustige paaszondag krijgt hij op 2 april zijn „vuurdoop“: de stellingen worden door Engelse tanks aan de andere kant van het kanaal hevig bestookt. Tijdens deze beschietingen wordt Werner door een kogel in zijn hart getroffen en overlijdt ter plekke.

"Na een relatief rustige paaszondag krijgt hij op 2 april zijn „vuurdoop“: de stellingen worden door Engelse tanks aan de andere kant van het kanaal hevig bestookt. Tijdens deze beschietingen wordt Werner door een kogel in zijn hart getroffen en overlijdt ter plekke."
Er staat niet bij dat Werner niets te zoeken had bij het Twenthekanaal. De nadruk op de 'kogel in zijn hart' verraadt de emotionele manipulatie waar deze mensen mee bezig zijn.
https://www.facebook.com/jocysselsteyn/

Nog meer manipulatie staat op de website bij een 'overzicht' van 13 doden. Niet één van de SS, en al helemaal niet de grootste oorlogsmisdadiger van Ysselsteyn, namelijk Julius Dettmann, de SS'er die Anne Frank en haar familie liet deporteren.
https://web.archive.org/web/20230921222140/https://kriegsgraeberstaetten...

Ook geen letter over de politiecommissaris Anton van Dijk, die persoonlijk op straat de razzia's op de 500 Nijmeegse Joden leidde - en dan de volgende dag terugkwam om hun verlaten huizen te beroven. Ook hier: niets over de holocaust!
https://nl.wikipedia.org/wiki/Anton_van_Dijk

Stuur een protestmail aan:
info@joc-ysselsteyn.com


Re: Nazikerkhof Ysselsteyn begint nieuw seizoen met bedrog en bl

Ja de hele holocaust is ook nog steeds bijna taboe.
Het is het ergste dat ooit is gebeurd.
De Duitsers leerden pas in de jaren 70 op school dat er een holocaust had plaats gevonden op een schaal die niemand voor mogelijk hield.

Re: Nazikerkhof Ysselsteyn begint nieuw seizoen met bedrog en bl

Arthur Graaff houdt maar niet op he? Dan staat er weer niet vaak genoeg "nazi dit en dat", dan staat er weer niet genoeg 'holocaust hier of daar".

We zouden bijna willen zeggen: begin je eigen herdenking(splek) en laat eens zien dat je het beter kan? Oh wacht, dat lukte in Hilversum ook niet. Heel misschien, gewoon een gedachte, moet je niet overal mee willen bemoeien? Na 80 jaar is ysselsteyn op een incidenteel bezoek van een paar neonazi-imbecielen na, vor de rest van de bezoekers vooral een plek gebleken voor bezinning en lering. Blijf daar gewoon af

En weer een sterk misleidend

En weer een sterk misleidend artikel van een zichzelf journalist noemende Graaff. Op de openingspagina van de site staat (bij alle drie de mogelijk te kiezen talen) het volgende:

"De overgrote meerderheid van de oorlogsdoden zijn Duitse soldaten die tijdens de oorlog hun dienstplicht vervulden. Maar ook SS-leden en oorlogsmisdadigers, Nederlandse collaborateurs, vrijwilligers van de Wehrmacht uit andere landen en enkele burgers, waaronder vrouwen en kinderen, werden in Ysselsteyn begraven"

juist de stelling van Graaff dat er 31.000 nazi's liggen begraven is historisch gewoon fout en dat weet hij ook heel goed. Dat past echter niet in zijn verhaal en dus de boel dan maar bewust verdraaien. Opvallend alleen dat Graaff in dit artikel niet ook weer de dwangmatige behoefte voelt om ook te vermelden dat hij zo belangrijk is (met alle zelfverzonnen titels waar hij graag mee pronkt) en toch echt een kind van een verzetsstrijder (wat natuurlijk geen enkele verdienste is van hemzelf).

Beetje respect voor

Beetje respect voor verzetsstrijders hoor !

Op welke wijze staat er in de

Op welke wijze staat er in de reactie iets dat blijkt geeft van dis-respect ten aanzien van verzetsstrijders?

Global IMC Network www.indymedia.org Afrika Ambazonia Canarias Estrecho / Madiaq Kenya South Africa Canada London, Ontario Maritimes Quebec Oost Azië Japan Manila QC Saint-Petersburg Europa Abruzzo Alacant Antwerpen Athens Austria Barcelona Belarus Belgium Bristol Brussels Bulgaria Calabrië Cyprus Emilia-Romagna Estrecho / Madiaq Euskal Herria Galiza Duitsland grenoble Hungary Ireland Istanbul Italy La Plana Liege liguria Lille Linksunten Lombardia London Madrid Malta Marseille Nantes Napoli Netherlands Northern England Norway Nottingham Oost-Vlaanderen Paris/Île-de-France Piemonte Poland Portugal Roma Roemenië Russia Scotland Sverige Switzerland Torun Toscana Ukraine UK-GB Latijns Amerika Argentina Bolivia Chiapas Chile Sur Braszilië Sucre Colombia Ecuador Mexico Peru Puerto Rico Qollasuyu Rosario santiago Uruguay Valparaiso Venezuela Oceanië Aotearoa Manila Melbourne Perth QC Sydney Zuid-Azië India Verenigde Staten Arizona Atlanta Austin Baltimore Big Muddy Binghamton Buffalo Charlottesville Chicago Cleveland Colorado Columbus DC Hawaii Houston Hudson Mohawk LA Madison Michigan Milwaukee Minneapolis/St. Paul New Mexico New Orleans NYC Philadelphia Pittsburgh Portland Richmond Rochester Rogue Valley San Diego San Francisco Bay Area Santa Cruz, CA Sarasota Seattle Urbana-Champaign Worcester West Azië Beirut Israel Palestine Process FBI/Legal Updates Mailing Lists Process & IMC Docs Projecten Print Radio Video Regio's United States Topics Biotech