Antihero

Hier kun je discussieren over Antihero.
Hero Brinkman; ex-smeris (bestaat er eigenlijk wel zoiets als een ex-smeris?), dronkaard, vechtjas en sadist.

Hero Brinkman heeft diverse malen, ook in de media, toegegeven te genieten van geweld tegen krakers. Dit maakt hem een ordinaire sadist, zoals zijn eigen woorden wel duidelijk maken;

"Er is niks leukers dan het tuig dat jou probeert te raken terwijl je in de linie staat, later tijdens een charge op te zoeken en zo’n gozer een grote lat in zijn nek te douwen. Als je hem dan voor je wapenstok hebt liggen, reken dan maar dat je hem graag die brandende vlek in zijn rug wil meppen. Er is niks leukers dan dat, kan ik je verzekeren. En dat is helemaal volgens de wet.” (interview in Volkskrant Magazine, december 2010)

Gevraagd om zijn reactie op de beelden van kraakster Ruby, die een schedelbasisfractuur werd geslagen door de smeris en vervolgens medische hulp werd geweigerd, kon Hero Brinkman in zijn tv-optreden van vrijdag 18 november 2011 in het programma "Motel De Jong" enkel "Ja, mooi!" uitbrengen. (http://www.uitzendinggemist.nl/afleveringen/1116431)

Het moge duidelijk zijn dat Hero Brinkman niet deugt en geen publieke of politieke functie dient te vervullen. Zijn splinterpartijtje zal met geluk 1 zeten behalen.

Wij moedigen iedereen aan de verkiezingsaffiches van de ploert, de knuppelaar en bruinhemd-in-pak Hero Brinkman naar eigen initiatief op te leuken, om een teken te geven, dat zelfs nu hij de politieke vergetelheid in begint te glijden, hij nooit vergeven zal worden voor zijn gewelddadigheden en zijn verheerlijking daarvan, en dat elk teken, dat deze asociale ex-PVV'er in de politiek terugkeert, moet worden voorzien van een tegengeluid.

Deze maand zal een kleine groep antiheroisten actief zijn in Amsterdam en omstreken om het DPK-propagandamateriaal te besmeuren, beschadigen, te bekrassen en te voorzien van leuzen. Laat de Rambo van de Bellamybuurt weten dat hij nog niet in de vergetelheid is geraakt, en dat al het mogelijke in werking wordt gezet om zijn splintergroepering te verketteren en klein te houden!

ACAB!


foto

er stond eerst nog een foto van een beplakte Hero-poster, waarom is die verwijderd?

Oeps ja sorry, foto is

Oeps ja sorry, foto is weggevallen bij het verplaatsen van de posting van 'discussie' naar 'nieuws'. Als iemand 'm nog heeft of en nieuwe in de aanvullingen plaatst dan zetten we'm erbij.

hou het zuiver

Blij dat hij bij de PVV weg is, hij was sowieso een dissident

Global IMC Network www.indymedia.org Afrika Ambazonia Canarias Estrecho / Madiaq Kenya South Africa Canada London, Ontario Maritimes Quebec Oost Azië Japan Manila QC Saint-Petersburg Europa Abruzzo Alacant Antwerpen Athens Austria Barcelona Belarus Belgium Bristol Brussels Bulgaria Calabrië Cyprus Emilia-Romagna Estrecho / Madiaq Euskal Herria Galiza Duitsland grenoble Hungary Ireland Istanbul Italy La Plana Liege liguria Lille Linksunten Lombardia London Madrid Malta Marseille Nantes Napoli Netherlands Northern England Norway Nottingham Oost-Vlaanderen Paris/Île-de-France Piemonte Poland Portugal Roma Roemenië Russia Scotland Sverige Switzerland Torun Toscana Ukraine UK-GB Latijns Amerika Argentina Bolivia Chiapas Chile Sur Braszilië Sucre Colombia Ecuador Mexico Peru Puerto Rico Qollasuyu Rosario santiago Uruguay Valparaiso Venezuela Oceanië Aotearoa Manila Melbourne Perth QC Sydney Zuid-Azië India Verenigde Staten Arizona Atlanta Austin Baltimore Big Muddy Binghamton Buffalo Charlottesville Chicago Cleveland Colorado Columbus DC Hawaii Houston Hudson Mohawk LA Madison Michigan Milwaukee Minneapolis/St. Paul New Mexico New Orleans NYC Philadelphia Pittsburgh Portland Richmond Rochester Rogue Valley San Diego San Francisco Bay Area Santa Cruz, CA Sarasota Seattle Urbana-Champaign Worcester West Azië Beirut Israel Palestine Process FBI/Legal Updates Mailing Lists Process & IMC Docs Projecten Print Radio Video Regio's United States Topics Biotech