vrijdag&zaterdag wederom nazi's de straat op in Venray

Hier kun je discussieren over vrijdag&zaterdag wederom nazi's de straat op in Venray.
De website, http://venraypedovrij.wordpress.com/ , rept met geen enkel woord over het rechts-extremistisch gedachtegoed. Een makkelijke manier om zieltjes te winnen, toch? Gisteren waren er 6 lui op het protest afgekomen, voor vandaag nog onbekend natuurlijk. De pers doet ook hun duit in het zakje, en plaatst veelal zonder onderzoek naar de personen het bericht op hun website. Enkel het ''Peel en Maas journaal'' heeft 1 zinnetje toegevoegd ''Tom van den Hoek, die bekend zijn om zijn rechts-extremistisch gedachtegoed''. Het lijkt alsof rechts extremisme langzaam aan meer acceptatie krijgt op deze manier.

http://www.l1.nl/nieuws/218002-actiegroep-waarschuwt-inwoners-venray-voo...

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=lx7qQzSqKuU

http://www.omroepbrabant.nl/?news/1950951093/Actie+Venray+Pedovrij+tegen...


Lastige kwestie. Ik ben tegen

Lastige kwestie.
Ik ben tegen pedo's en ook tegen extreem-rechts. Zou ik meedoen met de demonstratie dan ben ik een nazi doe ik dat niet dan vind het goed dat ben Benno L. daar in Venray 'lekker aan het wonen is'.
4jaar is toch maar weinig vind ik voor het 'stelselmatige' misbruik van Benno. Die Benno is wel een leipe kerel , en geen achterbuurt tokkie ofzo. Deze gast weet hoe hij de 'politieke paden' bewandelen moet. Dit weet ik omdat Benno in een verleden ook het een en het ander bij mij in de buurt geprobeert heeft.

En nu zeg ik wel '4jaar is te weinig' .... Ben ik nu ook nog 'conservatief' ?

ik snap je punt. Zelf vind ik

ik snap je punt. Zelf vind ik pedofilie ook verwerpelijk, alleen moge het duidelijk zijn dat dit een groot punt is voor hen om zieltjes te winnen voor hun rechts extremistische strijd. Met ''Venray Pedovrij'' los je niks op, verplaats je enkel het probleem. Ook pedofilie zelf is een punt om over na te denken. Dat het niet acceptabel is om uit te oefenen; logisch... Maar dit is een seksuele voorkeur, net zoals homofilie of zelfs bdsm (het vallen op hetzelfde geslacht, het vallen op macht-relaties). De laatste twee zijn over het algemeen vrijwillig en makkelijk aanvaardbaar, pedofilie is dat zeker niet. Deze mensen hebben psychische hulp nodig om hun seksuele lusten onder controle te krijgen, hen opjagen als wild helpt daarbij zeker niet. Toch?

Klopt ongeveer wel maar...

Hoe zou jij reageren op "Venray fascistenvrij"? Als die groep zou bestaan? Fascisten opjagen als wild zoals bijvoorbeeld AFA in zekere zin doet, kan dat dan ook niet? En de wijze waarop 'KAFKA' zaken en personen aan het licht brengt is ook interessant en 'goed' toch?
Ik vind het persoonlijk wel ok als AFA de 'directe confrontatie' aangaan met extreemrechtse clubs. In het geval van Benno L., vind ik gewoon dat hij langer gestraft had moet worden. Die gast van die aktiegroep roept gelijk doodstraf, wat danook weer nergens overgaat denk ik. 4 jaar zitten voor hetgeen Benno L gedaan heeft is te weinig... Ik zeg 10jaar bajes voor zo'n gast, misschien zelfs 12 ofzo. En dan geen aftrek, nou misschien een half jaartje op het einde bij goed gedrag...

Is Benno L voldoende gestraft? Roept U maar! :)

re:

Extreem-rechts grijpt gewoon graag dergelijke 'algemeen gedragen' punten aan om zich te manifesteren en weer eens te trachten zieltjes te winnen. Vandaag gaat het over pedofielen, morgen over kernwapens (immers vreemde mogendheid, hoewel het zou geen fascist zijn als ze daar niet zoals bij al hun sym- en antipathieën morgen toch weer wel iets in zien. Als het niet tegen de dreigende moslims is, dan toch wel tegen de joden pardon Israël, verzin maar iets) of gentech (immers ze moeten van 'onze' zaden afblijven, uweetwel ons nationale erfgoed zogezegd). De EU, natuurlijk, altijd een goeie, immers wie wil zich nou van hogerhand en van buitenaf laten koeioneren, althans zo wordt dat dan natuurlijk voorgesteld, en idd. breed gedragen. Wat al te breed en vaak slecht doordacht, als u het mij vraagt, maar goed en dat was gelukkig inderdaad de vraag niet.

(Hint: Ik ga dat dan ook hier, op deze thread, niet verder beargumenteren. Wel wil ik er nog kort over kwijt dat, hoe je het ook wendt of keert, een EU en een VN natuurlijk onder meer en in geen geringe mate zijn gedacht als antwoord op de ervaringen uit WOI en II, en daarmee als overkoepelende organen om nationale overheden in het gareel te houden en te behoeden voor hun ergste excessen.)

Het boeit op zo'n moment in het geheel niet om in discussie te gaan over wat ze nu weer toevallig voor punt hebben aangegrepen. Die rotfascisten moeten met hun rotpoten van onze rotpedo's afblijven, zogezegd. Het punt in kwestie daar kun je dan desgewenst altijd nog eens over discussiëren, op een door *jou* gekozen tijdstip, en wanneer *jij* daar een noodzaak of relevantie in ziet, en met z'n allen als volwassen mensen onder elkaar. Niet geleid of gestuurd door een stel fascisten, proto- of neo- of gewoon recht voor z'n raap.

.

Voor jou zijn joden en pedo's dus ongeveer het zelfde.

re:

Laat ik het zo stellen dat voor mij een trol wel een trol is.

Comment was hidden

Deze aanvulling voldeed niet aan de spelregels.

vuile racist!

vuile racist!

Global IMC Network www.indymedia.org Afrika Ambazonia Canarias Estrecho / Madiaq Kenya South Africa Canada London, Ontario Maritimes Quebec Oost Azië Japan Manila QC Saint-Petersburg Europa Abruzzo Alacant Antwerpen Athens Austria Barcelona Belarus Belgium Bristol Brussels Bulgaria Calabrië Cyprus Emilia-Romagna Estrecho / Madiaq Euskal Herria Galiza Duitsland grenoble Hungary Ireland Istanbul Italy La Plana Liege liguria Lille Linksunten Lombardia London Madrid Malta Marseille Nantes Napoli Netherlands Northern England Norway Nottingham Oost-Vlaanderen Paris/Île-de-France Piemonte Poland Portugal Roma Roemenië Russia Scotland Sverige Switzerland Torun Toscana Ukraine UK-GB Latijns Amerika Argentina Bolivia Chiapas Chile Sur Braszilië Sucre Colombia Ecuador Mexico Peru Puerto Rico Qollasuyu Rosario santiago Uruguay Valparaiso Venezuela Oceanië Aotearoa Manila Melbourne Perth QC Sydney Zuid-Azië India Verenigde Staten Arizona Atlanta Austin Baltimore Big Muddy Binghamton Buffalo Charlottesville Chicago Cleveland Colorado Columbus DC Hawaii Houston Hudson Mohawk LA Madison Michigan Milwaukee Minneapolis/St. Paul New Mexico New Orleans NYC Philadelphia Pittsburgh Portland Richmond Rochester Rogue Valley San Diego San Francisco Bay Area Santa Cruz, CA Sarasota Seattle Urbana-Champaign Worcester West Azië Beirut Israel Palestine Process FBI/Legal Updates Mailing Lists Process & IMC Docs Projecten Print Radio Video Regio's United States Topics Biotech