Kraak Prinsengracht 1055A Amsterdam

Hier kun je discussieren over Kraak Prinsengracht 1055A Amsterdam.
Dit vinden wij een misstand en daarom wij zelf het initatief genomen om deze woningen weer terug te brengen in de woningvoorraad en het dus gekraakt.
Het pand is eigendom van Nedstede Vastgoed BV.
Zij hadden in de aanloop van hun vegunning aanvraag de laatste bewoner weggepest en nadat hun hotel verzoek was afgeslagen hebben ze dit, al deels in voorbereidingen gestripte, pand veloederd achtergelaten en niet meer naar omgekeken.
Dit terwijl de huizen in Amsterdam bedoeld zijn om in te wonen en wij Amsterdamse jongeren compleet in de knel gedrukt worden bij de zoektocht naar een dak boven ons hoofd.
Als wij geen uit de pan gestegen bedragen van minimaal zeshonderd euro kunnen neerleggen voor een kamertje van een paar vierkante meter worden wij gedwongen tot in de eeuwigheid bij onze ouders te blijven of deze stad vriendelijk te verlaten.
De gemeente doet niets, pandeigenaren doen niets en daarom doen wij het zelf.
Wij gaan van deze plek weer prachtige woningen maken.
Kraken gaat door !

KINDEREN VAN MØKUM

Ø

Zondag hebben wij op de hoek van de prinsengracht en utrechtsestraat de prinsegracht 1055A gekraakt.


waarom is het relevant dat

waarom is het relevant dat jullie in de stad zijn geboren en getogen? is dat om sympathie punten te krijgen ten opzichte van buitenlandse woonzoekenden? een mens is een mens, denk ik.

Omdat Amsterdam voor ons

Omdat Amsterdam voor ons thuis is. Als je van buiten de stad komt en geen woning kan vinden, dan heb je ergens anders nog een thuis. Maar als je bent geboren en getogen in Amsterdam en vervolgens geen woning kan vinden, omdat multimiljonairs zoals Michael van de kuit van woningen hotels wil maken, dan heb je überhaupt geen thuis meer.

Helder en steekhoudend. Zet

Helder en steekhoudend. Zet 'm op!

Iedereen heeft natuurlijk

Iedereen heeft natuurlijk recht op een woning,maar het is wel de waarheid dat ze allen Amsterdammers zijn. en het is belachelijk dat de stad waar je je gehele leven hebt gewoond wordt uitgepest en ziet veranderen in een expat-, airbnb- en startupdorp van het grootkapitaal. Het is daarom heel belangrijk om te laten zien dat de Amsterdamse jeugd daar in tegen verzet probeert te komen, en dan moet je wel bepaalde relevante feiten benoemen. Daarnaast probeerde de eigenaar ze te schetsen als een grote groep buitenlanders, wat hier niet het geval was.
En minder van de helft van de Amsterdamse jongeren zijn uberhaupt autochtoon dus bijna iedereen is eigenlijk buitenlander.

Houses for all! Kraken gaat door! ????✊????

Yes, Amsterdammers neem je

Yes, Amsterdammers neem je stad terug! Stop de uitverkoop van de stad! Trots op deze actie <3

Ik ben het helemaal met

Ik ben het helemaal met jullie eens en ik zou graag een keer bij jullie langs willen komen! Ik ben een beginnende fotograaf en ik woon in Amsterdam. Vorig jaar heb ik een foto documentaire gemaakt over een pand in zwolle en dit zou ik graag meer willen doen om te laten zien waarom kraken door moet gaan!
Als jullie contact met mij willen opnemen stuur dan een mailtje naar zoedewijn97@gmail.com

Kinderen van Amsterdam kraken.

Helemaal met jullie eens.! Amsterdamse kinderen hebben het (voor) recht in hun stad te kunnen wonen.
Succes jullie.!

Kinderen van Amsterdam kraken.

Helemaal met jullie eens.! Amsterdamse kinderen hebben het (voor) recht in hun stad te kunnen wonen.
Succes jullie.!

TOP!

TOP!

Helemaal mee eens! Ik ben ook

Helemaal mee eens! Ik ben ook een huurder die jaren lang verpest is door eigenaar om mijn huurwoning in de Pijp te verlaten. Stop de uitverkoop van de stad! Trots op jullie actie!

Kinderen van Mokum

Ontzettend goede actie!! Het is echt een schande hoe vastgoedbedrijven omgaan met de woningen (en de bewoners daarvan) in deze mooie stad. Ik hoop dat, met de gemeenteraadsverkiezingen in aantocht, dit hoog op de agenda komt te staan...en dan niet alleen loze woorden, maar duidelijke maatregelen. Ik huur zelf (alleenstaande moeder met 2 kinderen) al 23 jaar een oude slecht onderhouden woning en wordt al jarenlang onder druk gezet, soms op een hele agressieve manier, geintimideerd, bedreigd. Mijn kinderen zullen net als jullie onmogelijk een betaalbare woning kunnen vinden.
Ik sta achter jullie en wens jullie enorm veel success!!

Møkum

Mokum weer van ons!

mokum

Mokum van ons allen!

Kraak

Goed gedaan. Sta vierkant achter jullie!!!

bedankt

Als een van de oude bewoners zeg ik bedankt voor het kraken van 1055.

Wat in het Parool staat, is niet waar. Wij zijn niet aan een nieuw huis geholpen en wij zijn wel degelijk weggepest.

Slechts 1 bewoner die kon langer blijven, is uitgekocht.

Nogmaals bedankt.

Vreselijk op wat voor een

Vreselijk op wat voor een manier pandeigenaren met zowel hun huurders als het pand zelf om gaan,
Dankjewel dat je dit bevestigd aangezien Netstede dit keihard ontkende.

Global IMC Network www.indymedia.org Afrika Ambazonia Canarias Estrecho / Madiaq Kenya South Africa Canada London, Ontario Maritimes Quebec Oost Azië Japan Manila QC Saint-Petersburg Europa Abruzzo Alacant Antwerpen Athens Austria Barcelona Belarus Belgium Bristol Brussels Bulgaria Calabrië Cyprus Emilia-Romagna Estrecho / Madiaq Euskal Herria Galiza Duitsland grenoble Hungary Ireland Istanbul Italy La Plana Liege liguria Lille Linksunten Lombardia London Madrid Malta Marseille Nantes Napoli Netherlands Northern England Norway Nottingham Oost-Vlaanderen Paris/Île-de-France Piemonte Poland Portugal Roma Roemenië Russia Scotland Sverige Switzerland Torun Toscana Ukraine UK-GB Latijns Amerika Argentina Bolivia Chiapas Chile Sur Braszilië Sucre Colombia Ecuador Mexico Peru Puerto Rico Qollasuyu Rosario santiago Uruguay Valparaiso Venezuela Oceanië Aotearoa Manila Melbourne Perth QC Sydney Zuid-Azië India Verenigde Staten Arizona Atlanta Austin Baltimore Big Muddy Binghamton Buffalo Charlottesville Chicago Cleveland Colorado Columbus DC Hawaii Houston Hudson Mohawk LA Madison Michigan Milwaukee Minneapolis/St. Paul New Mexico New Orleans NYC Philadelphia Pittsburgh Portland Richmond Rochester Rogue Valley San Diego San Francisco Bay Area Santa Cruz, CA Sarasota Seattle Urbana-Champaign Worcester West Azië Beirut Israel Palestine Process FBI/Legal Updates Mailing Lists Process & IMC Docs Projecten Print Radio Video Regio's United States Topics Biotech